Vjerovatno ga i pazite kao da je službeni
Katastrofalni francuski lim, opste poznato.
Koja je najjača dizelska verzija kod 4x4?
Poslato s Jadrana
https://streamable.com/t3hom
Baterija inside the key ili nešto opasnije?
Upali, pa ga odmah ugasi. Pa neće da upali.
Vjerovatno ga i pazite kao da je službeni
Katastrofalni francuski lim, opste poznato.
Koja je najjača dizelska verzija kod 4x4?
Poslato s Jadrana
Duster awd ima dizel motor sa 80 KW (110 KS), a košta od 16 do 19 hiljada eura u zavisnosti od opreme.
Sent from my 5025D using Tapatalk
Solidan dzipcic za te pare...Samo jedan savjet ako kupujes polovni:
Ni slucajno ne uzimaj ove sa auto placeva sto su uvezeni...Nego kupi odje od prvog vlasnika, da znas da ne uzimas kanturinu koja je bila sluzbena
Inace je vec neko vrijeme predstavljen novi, bas me zanima kakve ce cijene bit
Jer je napakovan solidnom opremom i motorima i unutrasnjost je napokon makar na oko lijepa
Last edited by Laz; 30-11-17 at 14:41.
Reče mi majstor sad - ključ.
Tako pokaže prvi put, upali ga i ugasi...drugi put neće da upali a treći put radi sve ok. ???
Zimske gume dimenzije 215/50/17
Koje bi preporucili?
Barum polaris 3 neke nisu skupe?
Imaju li dje da se kupe kakvi normalni obicni brisaci? Ovi sad sto su mi na kola nenormalno tandrcu i skripe
Iskreno mi se ne daje 50e za bosch aerotwin ili 30 za champion kad svakako ne mogu izgurat godinu dana
Vidim hvale po forumima neke japanske Mitutoyo, 5-6eura komad...Ne znam ima li dje toga kod nas?
Dje da trazim to, po pumpama, bolex, kreso?
Prodava ih je neko ovdje na forum
ja sam, izrevoltiran cijenom originalnih i bohsovih iz kine porucio set brisaca za scenika mi (73e su original - bosh oko 40, a nidje ih skoro nema zbog duzine).
Evo nekolika dana su odlicni - ali to realno nije relevantan periodmada - cijena 18e za 3 metlice je dabe pa nek podju 2-3 seta na godinu
sve se kanim kupit
da vidim radi li![]()
e da - sto se dustera tice siguran pokazatelj da valjaju bar necemu su to sto ih razglavljuju ovi krkani iz EPCG i jos im nijesu dosli glave
pritom znam coeka koji je vozi koji je na ladu nivu vise puta uspio da odvali naslon od sica!!!
Sto ce ti ljeti brisaci? > mogu obicni od 50c sto bi se reklo....
U MonteParc preko puta Zabjelske vektre ima ih od 5e par - za 20e mozes se nakupovati da imas za 2sezone....
popust ti zavrsim i imas da biras par od 3.5e vala dobre brisace moras nac jer imaju dosta proizvodjaca.
Meni otac radi u EPCG i nije bas odusevljen DusterimaPosto su njihovi 1.6 benzinac, base oprema
Prije su vozili Toyotu Land Cruiser Prado LC90, 3.0 dizel, blokada diferencijala, dupla redukcija itd i uspjeli su da okinu tocak na nju
Pa im je Duster kao igracka naspram nje, nije bas za hard core off-road, pogotovo ne taj 1.6 sa veoma malo snage i obrtnog na niske obrtaje
![]()
ko smatra dustera terencem?
Prema tome, šta da ti kažem?
Kako ide registracija s LPGom sad?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Grand Vitara 2008, 2.0 benz automatik? Yay or nay?
yay ako je apoteka i jeftina
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks