Page 69 of 149 FirstFirst ... 195965666768697071727379119 ... LastLast
Results 1,701 to 1,725 of 3721

Thread: M:box - mtel flash internet paketi

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

technicolor onaj crni iz mtecha tako na kutiju pise

Thanks Thanks Given 
    9,693
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Ništa ne kucaj u polje pass...

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

Sve sam živo probao. I prazno i samo admin gore nista. Nema sanse da se moze ulogovat.
    Ima li neko ideju?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by smfilip View Post
    i ja sam odusevljen osobom koja odgovara na mailove (uvijek je ista,Suzana cini mi se), mada mi bude zao ovih u poslovnici kad ih nazove
    Ima po meni dosta dobrih radnika u Mtel... koji zaista znaju sto pricaju a slusajem da ne znaju provjerit ce prije li daju ikakvu informaciju... To sto spominjes Suzanu... to je sefica i onda je jedno predobro i prijatno stvorenje. Mtel je obogaćen sa njom. Ima i Balša koji je iste naravi kao ona predobar i prijatan i njima dvoje nikada ništa teško nije da vam objasni i pomogne i učine što god je u njihovu moć a dosta je.

Najvaznije od svega sve sto rade rade od srca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Skakach View Post
    Juče je dolazio momak, testirao, sve je u redu na njihovoj strani. Ispostavilo se da moj vremešni ruter ne može da izgura preko 23 Mbps sa uključenim IPS-om. Isključio sam ga i speedtest pokazuje 60/4.

Zaboravio sam da im javim da je sve u redu i sjetim se sinoć u 23h. Napišem email i poslije 5 minuta stiže odgovor. Opet Suzana. Koliko je radno vrijeme toj ženi ne kapiram. Jučerašnju prepisku sa njom sam počeo oko podne.

Što se tiče kablova, kod mene je koaksijalni i dolazi vazdušnom linijom.
    Suzana je carica... i ona nema odredjeno radno vrijeme.. zena radi i kada je na godisnji... to je nesto nevjerovatno...

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    119
    Thanked in
    81 Posts

Quote Originally Posted by Montica View Post
    Ima po meni dosta dobrih radnika u Mtel... koji zaista znaju sto pricaju a slusajem da ne znaju provjerit ce prije li daju ikakvu informaciju... To sto spominjes Suzanu... to je sefica i onda je jedno predobro i prijatno stvorenje. Mtel je obogaćen sa njom. Ima i Balša koji je iste naravi kao ona predobar i prijatan i njima dvoje nikada ništa teško nije da vam objasni i pomogne i učine što god je u njihovu moć a dosta je.

Najvaznije od svega sve sto rade rade od srca
    Njih je dvoje, a neradnika i neznalica 100, koji ce nazalost kad tad istisnuti ljude koji pokusavaju da savjesno i posteno rade posao,jer su im trn u oku...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mislis modem je cisco a ruter d-link

evo meni preko Wifi (5Ghz, dual band ruter xiaomi)
    Neznam zasto al ja problema nemam sa njihovim ruterom... imam svoj TP link a nisam imala razloga da ga ukljucim, bas zato sto ovaj od Mtel kod mene radi dobro.

Click image for larger version. 

Name:	6839217542.jpg 
Views:	83 
Size:	3.1 KB 
ID:	153777

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Njih je dvoje, a neradnika i neznalica 100, koji ce nazalost kad tad istisnuti ljude koji pokusavaju da savjesno i posteno rade posao,jer su im trn u oku...
    Ja znam dosta dobrih ljudi u Mtel koji zaista znaju sta pricaju, al ima ih dosta koji nemogu ni da proprate tolike promjene, pa pricaju ono sto im je receno prije mjesec dana, i onda covjek prosto da poludi, zato po meni mail je najbolji.

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    119
    Thanked in
    81 Posts

kojim njihovim,netis,d-link ili?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kojim njihovim,netis,d-link ili?
    Ja sam imala isto ovakav i prije, nesto nije radio da valja, i dosli su i promjenili prvo neki crni.. ne sjecam se marke.. mjerili odje na mobilne dal je bolje, kad nista.. nisu mogli brzinu da dobiju.. onda su novi raspakovali i stavili isti kao i prije i onda ponovo preko mobilnih mjerili, i on radi kako treba. kao sto vidis...

http://www.netis-systems.com/Home/detail/id/48.html evo koji tacno ja imam. A pisala sam o ovome ja mislim jer prvi mi je sjeckao, sve prekidao... to je bruka bilo sto je radio.. al su ga brzo zamjenili. I da pohvalim te momke.. ostavili su bas vremena za to nikakve zurbe nije bilo nisu posli dok nisu namjestili kako treba.

Da nije mozda do firmware... ??? moze li to biti.. Ja na moj TP link nikada nisam imala neki problem, platila sam ga oko 45e a evo nisam ga postavila jer ovaj njihov mi bolje radi kad sam oko kuce nekako ima veci domet

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    119
    Thanked in
    81 Posts

moze biti do firmware-a,ko zna... meni su dali one kao 'novije', 'bolje' netis rutere (eno ih 3-4 u paketu,ako budem raskidao ugovor da vratim ), ali su se ponsali kao poslednje smece, ni na kablo nisam mogao dobiti preko 3-4mbps...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

moze biti do firmware-a,ko zna... meni su dali one kao 'novije', 'bolje' netis rutere (eno ih 3-4 u paketu,ako budem raskidao ugovor da vratim ), ali su se ponsali kao poslednje smece, ni na kablo nisam mogao dobiti preko 3-4mbps...
    Mislim da neces raskidati ugovor, mozda ne znaju na 1600 da odgovore na nasa pitanja, al znaju zato na mail kada im postavis, kao sto sam kazes, Suzana ti odgovori i u 23 nocu.. zena ne spava Ja mislim da ce Mtel jos jaci da bude i bolji, ja iskreno sam zadovoljna is vaku moju zelju su uslisili i svaki kvar (a nije ih bilo premnogo) popravili.

Ako ti se neko ponasao ruzno to vaspitanje je od kuce donio ili donijela.. to lijepo na mail prijavis, snimaju oni sve.. pa ce se lako naci ko je sto rekao i bice sankcija jer nesmiju da se ponasaju nevaspitano. Ja sam imala jedne koji su postavili onda opremu... koji mi je rekao ne zanima ga koja mi je brzina.. pa sam lijepo prijavila.. i iskreno prije toga.. i od tada ja nikada nikog kod Mtel nisam imala da je neljubazan... iskreno...

A evo ti firmware koji ja imam. Pa pogledaj kod sebe jel to isto tako...

Ja znam da preko mobilnog se ne mjeri al radnici drugacije ne mogu, jer nemaju laptopove da ponesu, kod mene su mjerili na sve moguce nacine al najvise preko mobilnog.

Click image for larger version. 

Name:	Capture.jpg 
Views:	104 
Size:	9.1 KB 
ID:	153798
    Last edited by Montica; 30-11-17 at 22:19.

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    119
    Thanked in
    81 Posts

nije meni taj model uopste,drugaciji je,nisam mozda fino napisao,svakako mi sad ne znace nista kad sam stavio malo ozbiljnije uredjaje
    mtel je meni za sad ok,najvise zamjerki konkretno imam na televiziju,tj na los resiver koji daju,ali to je za neku drugu temu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije meni taj model uopste,drugaciji je,nisam mozda fino napisao,svakako mi sad ne znace nista kad sam stavio malo ozbiljnije uredjaje
    mtel je meni za sad ok,najvise zamjerki konkretno imam na televiziju,tj na los resiver koji daju,ali to je za neku drugu temu...
    Kako velis, resiver je druga tema... al i meni je los, mjenjali su ga vec nekoliko puta, ne prave problem oni oko toga u Mtel, vjerovatno upravo zbog toga sto znaju da je los. Pogledaj ponekad onaj mali aparatic koji visi iza... on zna nekada da se raskaci i napravi problem. Tako je i meni rekao majstor. A ako ti se desava kao sto je meni recimo.. da odjednom zamrzne, pomaze mu reset... ili ako to ne pomogne ili se precesto desava nazoves ih i zamjene ti novi... sta je tu je..

A sto se netis tice.. pokusaj da pitas da ti daju isti kao ovaj moj model, mozda rijesis problem i budes zadovoljan kao ja

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Quote Originally Posted by Montica View Post
    Ja znam dosta dobrih ljudi u Mtel koji zaista znaju sta pricaju, al ima ih dosta koji nemogu ni da proprate tolike promjene, pa pricaju ono sto im je receno prije mjesec dana, i onda covjek prosto da poludi, zato po meni mail je najbolji.

Suzana je najprofesionalnija i najljubaznija od svih koji tamo rade,u najmanju ruku joj želim da ubrzo postane direktor!!!
    ...

Thanks Thanks Given 
    9,693
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Produžih ugovor da povećam brzinu, al nema neta od tada... Koliko mi se čini ovaj netis modem je otišao u q...

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Suzana je najprofesionalnija i najljubaznija od svih koji tamo rade,u najmanju ruku joj želim da ubrzo postane direktor!!!

Da istina je što pričas, ona je zaista jako profesionalna, i na mjestu šefice je trenutno, ja se nadam da će jednog dana biti na mnogo većem mjestu jer zaslužuje to... A ima jos nekoliko... Nemogu da ih imenujem...

Thanks Thanks Given 
    9,329
    Thanks Thanks Received 
    6,806
    Thanked in
    2,679 Posts

Problem je sto je ona jedno od vrlo malo ljudi koji su od prvog dana u tom sektoru.
    Sad u radu sa korisnicima se vrlo malo zadrzavaju ljudi, odmah lete na bolja mjesta
    Ona skapa kukavica

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    119
    Thanked in
    81 Posts

Opet internet ne radi kako treba,pola sajtova ne otvara do kraja,a neke otvara ali sporo...call centar naravno ne moze da se dobije

Thanks Thanks Given 
    9,693
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Meni problem pravi ako ne ograničim download na torrent client... Ranije na manju brzinu nije bilo problema...

Sent from Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    2,929
    Thanks Thanks Received 
    3,562
    Thanked in
    1,601 Posts

Ljudi kako je los net, nista ne loaduje, slike na fb, on line klad nikad u dom... precesto se desava, stvarno nijesam neki zahtjevni korisnik ali ovo je vise sramota.
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    119
    Thanked in
    81 Posts

isto se i meni desava, i isto je precesto...

Thanks Thanks Given 
    19
    Thanks Thanks Received 
    119
    Thanked in
    81 Posts

stvarno je postalo sprdnja da se puna 2 dana neki sajtovi ne ucitavaju kako treba

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moze li pomoc kako da podesim ovo da radi?

Hvaala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav je taj JVC pametni televizor i mogu li ga uzeti cim potpisem ugovor?

Page 69 of 149 FirstFirst ... 195965666768697071727379119 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)