Amfi natrca mi 159sa 2.0jtd motorom za export 6900e auto kuca napravila special ofer jel to ok?
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
159ka je odlična ali je preteška, preko 200 kila je teža od 156ce... ali je zato dosta kvalitetnije urađena
She is only here to annoy herself!
Amfi natrca mi 159sa 2.0jtd motorom za export 6900e auto kuca napravila special ofer jel to ok?
Do 2011 se pravila 159. To je 2010g.
Ja bih uzeo da imam odmah. Motor 170hp?
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
76000km sa navi i kozom 6-2012god...
sw varijanta karavan je...
karavanka baš bruka izgleda, najbolje dizajniran karavan
Evo ti je Stefke odgovorio. A i od tebe se ocekuje malo kvalitetnije da sudjelujes
Zato sto su u istom cjenovnom rangu. Zato sto su u odnosu na golfa 4 auta vrijedna neke diskusije makar.
Niko ovdje nema GTA tako da ne znam zasto bi je pominjali uopste.
Mozemo da pricamo i meganu RS no se bojim da sem onih par kroz grad mozemo na jutub da ih gledamo jedino.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Daj koju slikunemam ja para, a i ne bih karavan. Nego cu ga tacno uzeti iako bjezim od karavana.
I taj 2.0 je imao dvije verzije... 136i170ks...i bas sam ih rijetko vidjao...
i focus je što se držanja tiče avion u odnosu na golfa i pored toga još kvalitetniji od alfe pa sam ga u CG prodao za bukvalno duplo manje pare nego što bih mogao četvorku
inače sam mjerkao onu 156 2.5 V6 sa sekventom što se prodavala skorije ali nemah kad ni da je pogledam, vidjeh da se prodala brzo pretp. da je bila dobra
147/156 kad neko oce da kupi, samo cim malo zahladi neka proba auto preko prvog lezec policajca.... Ako joj se ne cuju gornje viljuske onda je gazda pazio, nemas je sto gledat vise![]()
Evo slike... motor je 100kw -136ks
Last edited by injection; 29-11-17 at 22:57.
Bas bruka. Uzimaj i uzivaj u voznjigledaj dje cu uzeti i ja karavana jbm ti zeno majku.
Bila je ona jedna TI, malo mi je falilo da je uzmem))
Je li ova cijena koju si rekao odje u CG da platis? Ako jeste dobra cijena. Ako nije onda u njemacku mozes TI da uzmes za te pare. Ali je ova bruka isto.
Ne nego 6900e da plati, plus da je dovede i odje pdv i carinu? (Ne znam vadi li se e1 za alfu)
Dobra je kilometraza i godina mora biti dobra jer je 2.0 motor.
Ali za te pare mozes i TI da nadjes. Mada je ova odlicna
Gore je ta cijena....za export i pise special ofer...
Prije godinu sam gleda 159 2.0jtd karavan na primacar, dobra bjese, 7000€
to je već cjenovni rank golfa 6 i pasata 6 sa cr motorima za koje mislim da su duplo bolja kupovina od alfe, lol.
Reno i Dacia samo daleko od moje kuce. Sto dalje ako kako moze.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks