Evo sad se logujem sa 2fa? Ako izgubim telefon, sta onda?
Ovo već postaje izuzetno ozbiljno,
Ukratko, ovo je napokon prva ozbiljna konkurencija Blockchainu, a samim tim Bitcoinu u Ethereumu.
Ima li ko da prodaje bitcoine za cash? Jedno 500-600 ojra bih da uzmem po aktuelnoj cijeni u momentu prebacanja I neka se ugradi gospodin 30-40 eura zbog truda I bankarskih troskova koje bih platio da uplacujem preko banke.
Ne komentarisete ove nagle padove Bitcoina i Iote? Za sat vremena padose po 20%
Zauzeti smo kupovinom po povoljnim cijenama![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Sve je crveno na berzi a investitori u crno
Ne bih ni vidio ovaj pad da mi ne stize notifikacija sa foruma-hvala! Svi se guzvaju u nas diskont za 20% popusta a kad padnu valute 20% zalite se
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Korekcije su neminovne, ovo što se desilo u posljednjih desetak dana je nevjerovatno.
Cao Ljudi,
Evo i ja da se prikljucim ovde, od juce krenuo na berzu, pa da pozelim srecu svima nama.
Sad bas planiram da ubacim jedno 500 eura, sta preporucujete da kupim ?
Planiram da kupujem i dalje cim skupim neke pare pa da cuvam, ne bih da se svakodnevno bas zezam, bar ne dok malo ne steknem osecaj.![]()
Nemoj ni kad stekneš osjećaj.
Preporucite neki portal ili twitter ili sl, koji prati ova desavanja na berzi kriptovaluta. Bas me interesuje sta se desilo u onih sat vremena kad su se valute strmoglavile. Vjerovatno postoji objasnjenje.
Last edited by Sandor Kolar; 29-11-17 at 22:09.
Šteta nisam ispratio ovaj pullback IOTA se već vraća na 1.4 $ a i ostali isto, da li se ovo uopšte računa kao korekcija s obzirom koliko je kratko trajalo a rast je nevjerovatan poslednje vrijeme.
Evo jedan zanimljiv topic o Request Network, da se lakše shvati šta bi oni mogli biti u budućnosti.
https://www.reddit.com/r/CryptoCurre...t_a_financial/
Tfwt
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Oko 20:50 veceras bio strmoglav pad NEO-a, na 10 dolara i to je trajalo 5 min i odmah skok na 30. Drugar ulozio 1000 evra i za 15 min dobio 3, tj zaradio 2.
Mada ja ne planiram bas te dnevne da radim, a vidim da i vi to savetujete.
Htedoh da pitam da li se nekom slicno desilo. Na bitfenixu sam uplatio 500 evra. Uzeo ETH i IOTA, i transkacije su izvrene uspesno a pare su mi odjednom nestale.
Tj nema ih na dijagramu kao da nisam ni uplatio. Bile su tu i samo odjenom nestale. Da li je to neki trenutni bug samo u vizualizaciji ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks