Pametniji od tebe svakako.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
Koliko treba da si glup da bi vozio alfu...
Pametniji od tebe svakako.
Novache, na bazi cega pricas da je covjek glup ako vozi Alfu ? Evo i ja sam mislio prije da je Alfa smece pa je evo vozim skoro dvije godine i nemam puno primjedbi. Sto Amfi rece na prosloj stranici, ako viljuske stradaju mozes za povoljnu cifru da ih zamijenis. Mjenjac Opelov kazu da je los, ali i to se sredi lagano. Motor besprekoran. Imam Alfu 159 1,9 jtdm 150 konja
Mish siva, ka ova na sliku na prethodnoj strani sto je BG tablica. 17'' tocak
Mmmm, kakva je Brera.. Prelijepa
159/brera su i sad rijeta auta kroz CG... A mozete mislit efekat kakav su imale prije 7 godina kad sam uzeo moju...
Kednom prilikom su neka djeca na pkesacki ispred mene stala i pocela na glas, vidji ferrari.. A desavalo mi se vise puta da mi razni prolaznici daju znak da im se svidja...
Uglavnom ono sto vam je sigruno, jeste da cete u cg tesko naci dobru alfu da kupite... Svi kupuju jeftino a posle oce da bjeze kad pocnu da ih stizu problemi... Provjereno auto kosta, pa bila to i alfa
Kakva be brera majko mila
A 159 ima dosta. Sretam ih bas.
A ja npr auto ne uzimam odje. Iz njemacke i dovezem licno i cao. Znam sta sam kupio i sve
A moj brate dako je kupis vise da se pocine malo.
Or not....
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Posjedovao bih ovu Breru sa sve fak ju tablicom, pa pricajte sta ocete :mrgreen:
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Ova brera je ****** teško, sjećam se na Need For Speed Carbon, sve sam Mazdu uzimao, nisam htijo breru.
Mazda bolje drži i bolje se vozi.
I zvuk joj je katastrofa loš, vidio sam na ju tube.
Nema ih puno, svaka se pokvarila.
cujem da je neko reko sa je 147 kao rejs kar
Prema tome, šta da ti kažem?
1.9 dizel.
Ovoga zaustavili i pitali ga: - wow, je li ti to alfa dizel?
ultra lol
E nada sam se da ce prepirka jos potrajat... ostaralo se izgleda![]()
Ja znam sta se pokvarilo lel...
a nemaju alfe problema sa elektronikom nikakvih, ni sa mehanikom
nisam slepao 147, 156 limuzinu i 156 karavan kod fandja makar osam puta...pitajte ga je li mu poznat jedan crveni rumunski auto
Jedan troubek sa skupa...(ako je neko od vas bio, neka mi posalje tablice u dm, posto imam profi sliku svakog auta)
Ali sad ozbiljno bas mnogo kakite...Za iste pare od golfa ne mogu bit losije hihihihi
Imaju problema ali generalno zato sto je svaka uvezena za 1000 eura i odje se prodaje 3000-5000e i presle su ko zna koliko...
Drugo, nisu to vise mlada kola (mislim na 147, 156...imaju 10-12-15 godina, za ocekivat je da se kvare)
Voze se odlicno, idu odlicno...Ali trap na zalost bas zbog toga nije izdrzljiv...Nije kriv put i rupe, nego je jednostavno takav, neki kompromis je morao da se napravi
Trece nije svima tazbina u amerike ka takumiju pa da mu kupi leksusa
![]()
Last edited by Laz; 28-11-17 at 19:21.
te price dovezena za 1000 i to ne piju vodu
alfa 147 i 156 su proglasene za najkvarljivija auta u klasi prije 15 godina
to svako zna osim alfista
a proglasena su kada su bila nova i kada nisu kostala po somu eura
Ova tema je tragikomedija
stvarno sam pokusao
![]()
Last edited by Laz; 28-11-17 at 19:33.
Ti znas vidim top. Sjedi vise sa glupom pricom i pljuvanjem svakog brenda auta, a dizanje u nebo japanaca. Svako vozi ono sto misli da treba i sto mu se svidja.
ja svaki dan kazem da je mercedes neupoudan
a san je svakog cige znam
ali bar te mazi kozom i luksuzom a alfa je mazi kurcen po celu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks