Ja i dalje ne znam kako da spojim stari Skype nalog sa Microsoft nalogom... A Skype na mobile je realno ubilo što nije imao push notifications.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Rekoh ja, dobro je sve što niko nema...
Ako gledamo zaokružen klijent za komunikaciju to je skype. Samo registracija i ostale gluposti (Microsoft) su ga ubili.
Čistoća glasa, slanje fajlova, nenadmašiv
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ja i dalje ne znam kako da spojim stari Skype nalog sa Microsoft nalogom... A Skype na mobile je realno ubilo što nije imao push notifications.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Švajcarci više koriste benzince i Šveđani i ostali narodi. Kod nas je drugačije
Ja sam to odmah spojio kada je postojala mogućnost. Bilo je dva klika sjećam se..
Mislim da sada skype ima notogikacije,. Ada mi niko nije ništa napisao ima 2 godine.
Ja Skype nisam palio sigurno 5-6 godina (moguce i duze).
Ne kazem ja da je whatsapp najbolji... Samo kazem da je, po meni, bolji od Viber-a u prakticno svim kategorijama.
E sad svakome odgovara drugaciji 'set' sitnica pa tako ne sumnjam da mnogima i Viber vise odgovara od Whatsapp-a.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ja sam podosta siguran da WA smanjuje velicinu fajla, eto provjericu brzo![]()
Sate sate sate
Ja na WA kad posaljem sliku od 5-6MB, toliku primaoc i primi.
Ako posaljem preko Viber-a, to se znatno smanji... Evo bas ceprkam po folderu sad i vidim da ima par fotki od po 500-600-700kb i ne znam kako su one 'prosle'. Nakon njih onda ide gomila slika od tacno 247kb sto je kontam i neki maximum kad su slike preko Viber-a u pitanju... Opet kazem, kako kome odgovara ali WA prima u originalu, bez obzira na velicinu.
Do Not Disturb.
WA je definitivno bolji za video pozive i prenos slika ali se viber vise koristi za poruke.
Svi Smanjuju Fidel jer ide preko njihovij servera. Viber algoritam je baš agresivan i smanjuje podosta dok WA i nije toliko..
Skype ne smanjuje jer se uspostavlja veza između dva računara i primaoca primi ono što je pošiljaoca poslao.
Prednost je to velika, ali i mana jer ako jedno od dvoje nije online fajl ne ide...
Da li je kome stigla poruka "yo"?
Meni je stiglo kao da je Viber šalje, ali kad sam ušao, nema ništa.
Meni isto stiže yo, nisam je otvara.
Isto, udjoh, nema nista
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
Možda neko ****** da sračunaju koliko imaju aktivnih korisnika.
Ista stvar.
Yo stiglo.. u Viber-u nema nista. Ni na fonu ni na kompu.
Neko nas za'ebava![]()
Do Not Disturb.
I meni stiglo Yo..
Međutim ništa u listi s porukama.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
ja sam samo clear-ovao, nisam ni vidjeo sto je![]()
Who let the dogs out
settings, pa calls and messages i iskljucis "receive service messages". Jel ti i dalje smiješno? :P
A savršeno mi je nebitno šta se "svuđe u svijet" koristi, kad ga ne koriste ljudi sa kojima komuniciram. Da se razumijemo, imam i WA, za svo ovo vrijeme imam konverzacije sa samo 6 ljudi, i od toga samo dvoje nema Vajber, jedna žena iz indije i jedna cura iz Holandije.
Savršeno mi je nebitno što neki Džordž ili Bob ima 2000 ljudi na WA, i nikad nije čuo za Vajber, kad ja nemam maltene nikoga na WA. A da ja ubjeđujem narod da pored Vajbera, Messengera, SMS-a i sl. instaliraju i WA čisto jer je minimalno bolji, to ne merem. A i ne dopada mi se UI, kao ni smajlići. Vajber pljuju zbog stikera, a WA ima trilion nepreglednih i pride ružnih emotikona...
(nečitko)
@Djuzla, skrenuo si lijevo kod Albulerkija...
Djuzla je poceo neko masno granje da mrs(t)i...
Do Not Disturb.
Uzas, mislio sam.da je do tmobile neta, al nije...
I meni nekad nece na tcom a prodje tmob... Pa nekad obrnuto.. Pa sam mislio da mi je nesto do mreze ili telefona... Ali sad vidim da ih se dosta zali
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks