ippppppppppppppppp
ippppppppppppppppp
f6
Samo da pohvalim kotorsku policiju koja stoji u Lastvu i pise kazne ovima sto prolaze na crveno,jer se saobracaj odvija jednom trakom uz semaforsku signalizaciju. Kako znaju naredjati po 5-6 kola sa strane.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
danas nisu bili tamo
Prema tome, šta da ti kažem?
Koliko je sad kazna za nepropisno parkiranje? Parkirah se prije neki dan kod bokserskog kluba u NJegosev park i sacekala me je kazna, ali na njoj ne pise iznos? A sto je jos fora, pricaju mi kolege da je taj parking podijeljen pjesackom stazom i da desno od staze moze bez problema da se parkira a da na lijevu stranu pisu kazne jer to valjda ulazi u prostor parka..
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
50 eura je kazna, barem su je meni napisali (neka su vala ebala me sva 4). Bogomi sam i skroz zaboravio na nju, prošlo je dva mjeseca sigurno, koja je procedura sad?
Pokupih kaznu juce, 100 eura su mi naplatili. I to je kao zakon bio 500 pa su smanjili na 100. Zvanicna kazna 'Parkiranje u zelenom pojasu'. Ako je platim do vikenda onda mi je 67 sto je opet koliko toliko lakse..
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Jednome su napisali 500 zbog zelene povrsine i jos se sudi s njima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
CU 67 e za parkiranje hahahaha na ovaj africki standard
Sate sate sate
E i meni 50 iza capital plaze uz ono gradiliste...
p9lite
Bolje se na sred ulice parkirat nego na "zelenu" površinu.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Blago nama kad samo zgrade nicu a pola njih nikakvog parkinga nema... Bice samo voznja taksijem iako imas svoje vozilo... Svoje koristis samo na duza putovanja.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
pozdravi vndoja
Samo sad ovima sto su ti pricali kako ne moras placat kaznu, ko ebe drzavu, nikad to ne stize itd, trazi da ti uplate kantinu
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Bolite kUpina,
besplatna hrana, struja, grijanje. Kad izadješ možeš da snimiš hip hop album.
30e dan..
Znaci ja imam jedno 4mj da lezim ahahahahahahahahahahahaj
Kuku..jesu tebi stizali i jesi potpisivao pozive ?
Od kad ti je stara ova kazana .?
Ja imam neke po 5god stare
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Te 5 god stare ti se ne vaze 9999%
Vidite li vi da je resenje iz 2013 godine?
Jer pise /13
i poziv od danasnjeg dana. 5dana racunaj od plate 5radnih dana manje jedno ajde 100eura+ kantina tamo jedno 100eura + plus u kratke kazne ti romi, cigani i arapi. e stvarno imas pravo na telefon bez kamere. i to ces morat kupit
ovamo je bilo tipa da priznas i platis odma u roku od 8 dana 100eura. ovdje je sad kazna 150 sa troskovima i 100 manje od plate i 100 kantina _ 350eura.
f6
Pa ko ne zaradjuje 30e na dan ovo mu se vise isplatiponesi knjigu neku i brzo ce to
rm -rf /
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks