Otisak u plastelinu, glini ili necemu slicno pa onda kod tokara/livara da ti izlije... U gipsu je zaebato ko nije prije radio.
Livar u Nk znam da ima Barac ali ne mogu da nadjem kontakt...
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Za nove ili postojece korisnike (kojima je istekao ugovor pa potpisu na 2 god)
Neko je samo hbo dobio na godinu![]()
Nadam se da ću za nekih 10tak dana biti bivši korisnik Magente XL... Doživljavam taj dan kao vaskrsnuće!
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Je li isao ko za Novu u Budimpestu? Kakvi su utisci?
Tacno im treba napravit zvek zbog ovoga.
Kakav je to način ?!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Bogme kolko su mi ovaj mjesec kidali net, tačno sam zaslužio jedan telefon.
oni na zabjelu sto im komsija kida kabl zasluzuju god dana besplatno![]()
Ušla voda u uši, čim oni nešto poklanjaju... Mada, realno, telefon je Š klasa...
mi smo korisnici extra tria i magente xl tako da imamo već sve moguće kanale koji su na ponudi...zvali su nas i pitali da li želimo da uzmemo novi paket koji uključuje mobilni za 1 euro uz ugovor na 2 godine, zatim uključuje 100 GB interneta na onaj mobilni broj koji imamo u sklopu magente, uključuje neke povećane minuta na taj isti broj, uključuje još jedan dodatni priključak extr TV na tv u sobi kako nam je rečeno uz sve pogodnossti (xl paket, što je istina, premotavanje i snimanje kao što imamo na onom prvom tv-u ali to nije istina barem zasad, kao zamijeniće nam risiver dodatni pa ćemo imati i to snimanje) zatim povećanu brzinu optike na 100 i to je to ako sam dobro zapamtila....
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ja imam posebno ugovore za fiksni, internet i extra tvPitali me da sve to spojim u neki paket, pa im se zahvalih. Pitaju zasto, rekoh da mogu da vam vratim nesto ako nadjem bolje
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
ja sam valjda jedna od rijetkih koja je zadovoljna prilično i njihovim odnosom i uopšte uslugom. Desi se nekad da je protok malo usporen ali nije to baš prečesto i ne sjećam se da sam bez neta bila duže. svoj račun sam spustila za 20 eura prelaskom na magentu, pošto sam plačala mob.br 15 eura i 50 extra trio...sad plaćamo 45 sve to...
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Pravo da ti kazem ni ja nesto nemam problema. Jesam u avgust mjesec, ali su mi poslije pisane zalbe prepolovili racun za 50%. Inace, desi se da crkne ruter ili resiver, evo ih ili isti dan ili ujtru sa novim. Stabilan protok. Jes da bi valjalo malo nize cijene, ali bar tehnicka podrska im je ok. Mobilni mi je bedza za sve pozive u okviru mreze i internet i nekih 10 eura za druge mreze, koje jos nikad nisam potrosio.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A sigurno mobilni ima neku grešku. Drugarica je skoro kupila preko njih samsung koji je vodootporan, bio joj je u vodi ni minut i napunio se vode. Sestri je poslije 3 mjeseca crkao zvučnik. Nego mi nije jasan taj princip dodjele "nagrada", inače pitali smo ih da samo moja pripejd kartica pređe u postpejd da nam ne daju drugi broj, ne može, a spopadaju te?! Često znaju tako nešto da zeznu, ajde ti uložiš žalbu i oni to srede, ali učestalo je i počinje da smara.
Da se ne lažemo, 46e nije mala cifra za naš standard, koliko košta Magenta XL... Ponuda kanala je preloša, Sport klub nikad neće dobiti, Fox kanale takođe. Svako malo na računu vam se pojavi neki dodatni trošak, koji se mjesecima podmuklo provlači, ako ne primjetite ili se požalite. Pogotovo na mobilnom broju, aplikacija Extra Tv mobile. Na kraju sam je stvarno instalirao i uključio, kad već plaćam ta 3e...
Moji u Niksic koriste magentu 1 i ni jedan racun nije ispod 40e. Plus svaki mjesec makar jedan ili dva dana bude problem neki ili u netu ili u televiziji.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Treba mi memorijska kartica za telefon, klase 10 ili vise. Preporucite nesto. Kingston, Transcend,...? CIjena, dje kupit..
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Imas u quantum elektronik
http://www.quantum.co.me
Tipa 16gb, oko 17-18e
Kingston
Mozes. I da mi je milo
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Jel i kod kurvi danas crni petak, pitam za druga...?
Daje li koji operater tel na rate ako nisi stalno zaposlen?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks