Znaš koliko mi puče za druge, svakako će se iskristalisat' to za plafon mjesec dana, što misliš koliko će elita podgorička biti zainteresovana za neku PIVNICU?Mi smo se izvrištali od smijeha, raznijeli od piva, nismo mnogo marili za Lukšića & Co...
Ja sam bio i lijepo smo se isprdali mada i za ostalim stolovima je bila zajebancija ..
Sjutra cu na dorucak da vidim kakva je ponuda
neka se izgustira jedno 2-3mjeseca pa se onda valja poc. ista prica kao sa masa pub...
f6
aaahaa
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Sinoc sam bio. Full unutra i u bastu i plus narod ceka napolje da neko izadje..
Fina prica,hrana barem pizza sto sam ja jeo dobra,velika,nije skupa.
Nisam mogao nac onu piletinu i krompir sto BiTrate spominjao,vj njima muckalicu napravili![]()
Wiesebar mi je mozda najbolje
Ali prostor su mogli bolje da iskoriste ,rj imaju dva sanka koja ne sluze nicemu.
Nije pub,pub.Brzo ce da izdusi ,tj dolazice 50ljudi istih i nece moc troskove da izdrze.
P.s montecco firma je vlasnik,barem na racun tako pise Montecco bandici
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Last edited by Djalac; 26-11-17 at 12:51. Reason: Greska
Donijeh iz Brisela... Promo pakovanje jedna boca svijetlog, jedna tamnog sa 2 case... Svijetlo je odlicno, pitko, za tamno cemo vidjet mozda nocas... :-)
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Jeste Monteco je vlasnikBogomi čisto sumnjam da im nikog neće biti, ja sam se recimo navuka samo tako, mene ono pivo oduševljava, tonu ga možeš popit da ga ne o$etiš u stomak, prelagano je + je i hrana brutalna. One piletine nema još u meni, biće za koji dan, za nas su to smutili taman, viđeli gurman pa da testiram.
![]()
Isto je bilo bitrate sa MASA ondje kod premijera. Cukanje glavama itd i onda kljuc u bravu.
Bio sam, ne vidim da ce potrajat
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Prica dobra kao sto kazah ali lose osmisljeno bez sanka koji bi sluzio da se ispija to pivoipak je sank sinonim ispijanje piva
![]()
Bez muzike,sinoc subota vece nista..Despacito pici..
Za preko morace treba pub tipa ragina glava i da ima kobasice i kropir i nista vise !!Gazilo bi.
Polako momci lokal je tek otvoren 7 dana a vi bi da ga zatvorite vec...
Bitno je da se ljudima svidja pivo a muzika tesko cesto moze bit jer je stambena zgrada, nije to city kvart
malo je drugačije nego sa Maša pubom prije svega jer je vlasnik ozbiljniji i polako će i uvoditi nove stvari vjerovatno. za sad je fina atmosfera, bez zamjerke na uslugu. prostor se malo bolje mogao iskoristiti ali biće vremena i za to. u svakom slučaju lijepa promjena u odnosu na 569 istih lokala po City kvartu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Je li realno da poredite fakin' Maša pab sa Akademijom?
Maša pab se po ničemu nije izdvajao od ostalih lokala sem što je bio sređeniji. Loše kobasice, živi odvratni burgeri - po tome ga ja pamtim
Što se Akademije piva tiče imaju craft piva, imaju i odličnu hranu, gazdu koji je jaaaako ozbiljan, tako da ako ovako ostane, tj. ako kvalitet bude na nivou ne vidim kako bi mogli da kiksaju. Btw, menadžer je posle 3 radna dana popio otkaz, tako da je sigurno da se vodi računa da sve bude na nivou.
Inače, posjeta prevazilazi sva njihova očekivanja tako da su primorani bili da uvedu rezervacije iako u početku nisu htjeli da rade po tom sistemu.
Sent from my P10+ using Tapatalk
P.s vidio sam i mislim da je menadzer onaj s cvidzama ?
Sto je bio u Touch pod stadion
.
Jes, sad je on valjda.
Sent from my P10+ using Tapatalk
u Maša pub su i čorbe bile hladne kad smo kod negativnih strana. ono što izdvaja Akademiju jeste usluga što je bar meni jako važno. ljudi koji rade su krajnje ljubazni a ne kao što sam imao slučajeve kad konobar dodje za sto i ni dobar dan ni izvolite ne kaže. ili u jedan ‘elitni’ kafić zovnem ga da platim račun i on kaže - E!?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Samo da se jos u nesto slozimo.
Tipa rezervacije.Kakve crne rezervacije !?
Juce kad sam bio 4slobodna stola i kaze rezervisano od 20h
A bilo je mozda 19i nesto kad sam ja bio.Prwzni stolovi ljudi dolaze,glupost..
E jbg, tako je to svuđe đe se rezerviše, ti možeš da sjedneš ali od 20h je rezervisano. Prekjuče sam bio, ljudi su bukvalno ulazili i šetkali se kroz lokal nadajući se da će se neko ustati pa da uskoče. Baš je nerealna gužva bila, tolika da je oko 23h nestalo Wiesbeera, moraće da pojačaju kapacitete. Što je najjače svi piju ka blesavi tamo, konobari popadaše
Pred zatvaranje se malo ispričah sa konobarom, veli da se takvoj prvoj nedelji nisu nadali. Kao da su znali da će biti puno ali da su mislili da će više doći ljudi iz radnoznalosti, da popiju piće/dva, ali da nisu očekivali da će se tako pojačano piti![]()
Last edited by BiTrAtE; 26-11-17 at 17:27.
Back on basic. Klasika.
Ja sam ga prije mjesec dana pio, u limenku je stvarno bilo, preloše.
Nije lose pivo malko se limun osjeca
Sent from my KEYone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks