Kratko jasno,NE,koji iPhone je u pitanju?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da li je sigurno slati Iphone postom iz USA + par stvari, koja je to posta i koliko bi me to kostalo?
Kratko jasno,NE,koji iPhone je u pitanju?
Dje da nadjem rajfešlu(s)z za jaknu?
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kod nekih sam bio i nemaju
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Na gintas
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Cipzar - kratko i jasno.
Zatvoreno bi kad sam isao danas. Ako je to ona radnja iza krojacice. I rekose mi da je skupa, uzela bi mi preko 10€
Pogledaj malo naprijed od kafica Benz. Oni prodaju tamo te stinice za sivenje, konce, dugmad, platno, patente i svasta nesto. Ili podji u Tuzi na pjacu.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Đe ću naći plastični providi case što se može kačiti za kaiš, još bolje ako može da se izvlači, za propusnice formata lične karte?
POgledaj u Kastex ili neku slicnu radnju koja se bavi prodajom kancelarijskog materijala.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Dje im je maloprodaja? Gledao sam sličnim radnjama, nisam našao.
Zafaljujem.
Pošto je gorivo u Srbistanu? Jel skuplje nego kod nas?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Dje u PG ima prodavnica crnogorskih suvenira ?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
u Mall of Montengru ili kako ga neki zovu Gintas odmah posto udjes bio je stand koji je prodavao crnogorske suvenire, cini mi se da je i dalje tamo.
Hvala stari, ako ima dje jos javljajte.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
http://petex-suvenir.com/petex/
ja mislim da je to ovo, ali nisam siguran. imas adresu i broj ovdje da zovnes![]()
E ovako, imam Omronov mjerač krvnog pritiska na baterije što radi ali ima ulaz za ispravljač/adapter od 6 V. Međutim, apoteka đe je kupljen nema ispravljač niti je došao s uređajem. Plus, izgleda da ga Veledrogerija ne nabavlja. Đe ima bolji izbor ispravljača, pretpostavljam 6V, 500, 600 mA ili 1A? Treba li još na nešto obratit pažnju što se output-a tiče?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks