Ovaj bazdez od pjesme "$ore moja"...
Silovana poezija...
Ovaj bazdez od pjesme "$ore moja"...
Silovana poezija...
Sell the Vatican, Feed the World!
Nocas me u 2.30 probudila poruka na Viberu od KIPSA! Prvo, ne znam zasto u poslednje vrijeme dobijam na Viberu reklamne poruke od pojedinih tvrgovinskih lanaca iz Crne Gore, pri cemu ja npr. u Kips-u sigurno nisam nikada ostavljala broj telefona, niti imam neku njihovu loyalty karticu. Odakle im telefonska baza za slanje promotivnih poruka? Drugo, pa zasto mi salju poruku u 2.30?! Uh...nenaspavana sam![]()
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Salju random. Bez konkretne baze. Ide 24h pa kad zapadne.
Ima prica na temi "Viber", par strana unazad.
--------------------------
Do Not Disturb.
Zbilja, da li bi mogli da se tuže zbog narušavanja privatnosti?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Mene ne smaraju. Nikad nisam dobila takve poruke na viber. Ili ih nisam registrovala...u svakom slučaju, treba ih tužit. To su užasi jedni!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Bazirano na cemu?
Kakvu privatnost narusavaju?
I ja bi ih pogasio, da se razumijemo ali ne vidim osnova. Narusavanje privatnosti podrazumjeva nesto sasvim drugo.. 'Ubadanje' brojeva nasumice ne vjerujem da ikako spada u 'narusavanje privatnosti'...
Do Not Disturb.
Uznemiravanje. To je uznemiravanje.
by Viber Privacy Policy
EU Privacy Rights
If you are resident in the European Economic Area, you may have certain rights, in accordance with applicable laws, concerning your personal data, including the right to request to access your personal data; to have your personal data corrected or erased or restricted; and the right to object to the use of your personal data for marketing purposes.
E sad, što se našeg zakona tiče, nemam vremena sad da istražim ali mislim da bi se našao neki osnov. Sad što mi kao društvo, prije svega, nismo svjesni svojih prava to je drugo. Da ne govorim o zakonskoj regulaciji istih..
Jednostavno, ne želim da se na moj broj reklamiraju firme ili lica sa kojim nemam bilo kakvog kontakta bez možda jednom mjesečno ako ne i toliko..
@Alapača nije ovo uznemiravanje.. Ono jeste ali tek bi to teško imalo uporište u zakonu..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
poceli su i pozivima da smaraju u vezi dozivotne garancije na nutribullet. ljudi se popali na zdrav zivot pa kupuju to ****** i onda ubacaju sve sto stignu u njega i onda obavezno slika na instagram. a prije toga uredno pojeli 4kg pecenja.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ja sam SMS dobio od njih iako nikad nikakve veze sa njima nisam imao...
To ubacuju 'random' brojeve u 'bazu' pa kome stigne, stigne...
Do Not Disturb.
Ono što je nekad bilo predmet domaćinstvo, koje ste izbačili iz školstva, sad je KREATIVNA RADIONICA i plaća se 50-70€ po đetetu, sve vam jeb*m modernizovano!
Pitam kumu šta rade đeca tamo, a ona veli: prave bombice, pletu, slikaju, mijese, šiju...
Sell the Vatican, Feed the World!
Pa ovce su za šišanje Krkna,
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Žene koje viču iz auta i mavaju rukama, umjesto da daju migavac.
Nije lako, ali je jako rođaci.
^ Vidjele biciklistu kako rukom pokazuje da skrece pa i one da isprate...
Do Not Disturb.
Mene nerviraju recimo magarčine koje se iz kola sprdaju biciklistima koji uredno signaliziraju rukom. Znači, vrat slomili.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Vecina biciklista u CG ne daje nikakve znakove ruku pri skretanju a isto tako vecina vozaca pojma nema zasto dize ruku i sto predstavlja taj 'cin'.
Kulturu cemo da uvozimo. Nekad.
Do Not Disturb.
Haha ovo je neka nova fora. Nije vise "ko mu dade vozacku", no "ko mu dade ljekarsko"![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ujedam!
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Haha ja isto. Kidam! Sve me nervira! Glava će da mi eksplodira!
A da nacete vi nesto musko
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Sto su se ove zene pomamile danas? Koja je muka? Da niste vlagu povukle?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks