To je bas divno,kad ti na neku jeftinu stvarcicu oklape upola toga shipping ili u mojim slucajevima kad nesto kosta 4 evrica a postarina 3.88
Pihhhhh
Pola stvari ne moze za cg...
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
To je bas divno,kad ti na neku jeftinu stvarcicu oklape upola toga shipping ili u mojim slucajevima kad nesto kosta 4 evrica a postarina 3.88
Pihhhhh
https://www.aliexpress.com/item/Anke...999.270.5PTpoT
Ima li neko bolju preporuku ?
I dalje traje 11.11, evo preporuka sa Unbox Therapy:
https://www.aliexpress.com/item/-/32...1.html?Rvb2VjA 8.50€ Free Shipping
Rekoh ako ima ko budan.![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Probao sam ja odmah cim je Lui postavio video... Međutim isporučuju samo iz Rusije a to ne može za CG...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Nema vise![]()
Preko desktopa ima koliko hoćeš, za 8.50. Možda je mobile only deal iz Rusije samo?
Edit: Okle, zabagovalo se, nema, u pravu ste.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ima ovih velikih BT što isto pomenu u videu: https://www.aliexpress.com/item/-/32...1-2c0e2ebd7135
RU101895802NL
Moze li neko da mi provjeri sta je sa ovom posiljkom, dvije posiljke narucene su dva dana odma posle ove i izasle su iz kine i idu ka cg, ova koliko vodim nije jos izasla.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Savjetujem sve koji imaju NLB karticu da pređu na drugu banku jer vam mogu kao meni blokirati istu jer ste je po njihovom mišljenju koristili previše puta. Oma da im se na***** majke sjutra
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
To rade zbog neubicajeno velik broj puta koriscenja kartice u odnosu na tvoj proshek, zbog tvoje zastite. Kada skimuju karticu krenu da skidaju 100, pa ako nema 50, pa ako nema 25, pa onda s e takl do 1 eur. (Ne mora da znaci da su ovi iznosi, ali taj je princip).
Ne bih se bunio za ovo.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Nije mi jasno da dva druga proizvoda koja su dva dana posle ovog kupljena su izasla iz zemlje i ka crnoj gori su a ova nije jos ni krenula,da li postoji konkretan razlog za ovakvo kasnjenje ?
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Milislim da je danas proslo preko10 dana ili je ovo 10, tuda nedje. Mislim za ovaj prvi proizvod koji nije jos krenuo.
Sve zavisi koliko su dostupni proizvodi prodavcu bili...
Meni je nekad bzvz kad kupim par stvari, od ISTOG prodavca, platim JEDNOM a prodavac posalje recimo 2-3 stvari jedan dan pa onda preostalu stvar par dana kasnije.
To mi se i sad desilo. Ovih par stvari je stiglo. Ovu jednu cekam a proslo je nedelju dana od kad su ostale stvari stigle.
Nije to sto cu platit' dodatni euro za podizanje nego sto cekam znatno duze od onoga sto sam mislio da cu cekat' a za cudo ta mi stvar najvise i treba.
Sve je bilo 'in stock' i sve naruceno odjednom. Isti dan stigla poruka da su odredjene stvari poslate. Par dana kasnije poruka da je jedna od tih stvari poslata (naknadno).
Tako se recimo moze desit' (ne bi trebalo da bude moj slucaj) da neke stvari stignu recimo do kraja novembra/pocetka decembra a neke (iz iste posiljke ili naruceno u pribliznom periodu) tek nakon nove i praznika...
--------------------------
Do Not Disturb.
Glupo pitanje, radi li posta danas? 🤣
Ne znam koji grad.. PG?
Znam da neke rade (mozda i sve) nedeljom do 15:30.
Do Not Disturb.
Stigla mi je neka posiljka a nestrpljiv sam, cudi me da oni rade? Al odoh nije mi daleko![]()
Evo na ebay rješenje za jeftine artikle. Listam ovih dana aliexpress i na masu sitnica shipping naravno ili dhl ili bude ista cijena kao cijena proizvoda te na ebay toga nema...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Na Ali je DHL preuzeo dosta 'shipping'-a kad je Crna (da crnja ne moze) Gora u pitanju...
Do Not Disturb.
Ja mislim da će biti sve gore...
@fidel hvala na feedbacku
A sto se tice sitnica sa free shipingom ja sam volju izgubio imam nekih 4-5 gluposti(u stvari nisu ni gluposti nego stvarcice koje mi trebaju ) koji treba da stignu sve je prebacilo 45-50 dana i jos nema nista..
Meni je najidealnije gdje ima Singapurska posta platim par eura shiping dobijem track koji radi i u nasoj posti obicno 15 dana stigne i zlatilo se, vidim da drugi koriste NL postu i da stvari i sa njom stizu dosta brzo ovo free shiping i dje oni odredjuju sa kojom ce gubavom postom da posalju necu vise ni da koristim..
Last edited by METZ; 12-11-17 at 14:49.
To je problem koji se javio jer Crno(da crnji ne mogu bit)gorci prijavljuju da nisu dobili stvari i onda traze refundaciju.
A ovo sam čuo od najmanje 5 ljudi iz moga okruženja e sad uzmi na nivou CG koliko to ispada ljudi.
Kuku nama sa nama...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
moze li neko samo da mi ukratko opise citav proces trgovine preko aliexpresa, bio bih zahvalan.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks