I dočekao.
E i mene zamalo opici autobus koji je presao na moju stranu, u Blok V. Jedva ga izbjegoh. Nocas izgleda autobusi poludjeli.
I dočekao.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ovo je uzas kako narod vozi...namotava se 100 na sat u kruzni bazen
Gas do poda u svaku brzinu da se vidi koliko metara moze da slajfuje
Zakon promjeniti u smislu:
"Sine, daj vozacku.
Kolega, daj makaze.
Sine, izvoli."
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Lexuse voze vrhunski soferi...
Klizav je asfalt..
pih![]()
Prema tome, šta da ti kažem?
Ne vidim udar nigdje mora da je htio da se okrene i pogresna procjena vozaca da je tu ulaz u dvoriste ili sta vec.
ne nego je tu ograda koju je slomio
Tako pise![]()
Hvala Bogu sto je dijete zivo i zdravo. Bas citah komentare, imalo je srece sto je i kamion koji jeste i vozac odreagovao kako treba.
Last edited by Laz; 13-11-17 at 12:46.
Rozaje, vozac nije vidio policajca, a uz to i lose kocnice, udario ga i nosio na haubu nekih 20metara..Vozac priveden a policajac u kriticnom stanju.
Izvor: Podgoricki Vremeplov
nek sad stoji pored puta crn kao crna zemlja bez lampe
S onom uniformom novom dje nema na nju nista florocentno.Jos ne stave prsluk.
Sent from my Le X620 using Tapatalk
ono je najveci promasaj uniforme...
neku noc po kisi, mrak, stoji policajac pored puta... zgazio bih ga ko macku (nije da sam kad zgazio, no se tako kaze)) da nije bio pored puta...
nikakve oznake, o da oce da se kamufliraju...
sta se desilo sa svjetlecom palicom i flourescentnim narukavama? ili prsluk za koji su orni kaznit, a sami ga ne nose
Plus treba da imaju onaj svijetleci pendrek![]()
Ovo je ja mislim 5slucaj za 2god da nekog pokupe..Valjda ce shvatit da ne iskacu kao indijanci pred auto..
Sent from my Le X620 using Tapatalk
ocu mog druga je davno nedje jedan iskocio bio ispred njega, tako da se ovaj jedva zaustavio da ga ne pokupi....
uglavnom covjek je izasao iz kola i ovome sve i svasta...zavrsio sa necu da robijam zbog budale i sjeo u auto i otisao...ovaj ostao ni a rekao nije...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks