A koja je inače procedura uvoza iz Belgije, razlikuje li se šta od Njemačke procedure?
U Belgiji auto kad ode da zamijenu guma to mora da se evidentira (kilometraza) tako da sto se toga tice 99% je dobra![]()
A koja je inače procedura uvoza iz Belgije, razlikuje li se šta od Njemačke procedure?
znam samo da eur1 ne izdaju (nemas sto pitat). planiram da je ostalo isto ili slicno.
i ako imas povrat znam da je kod njih veci nego u njemacku.
f6
Kod njih je porez 21%
Ovdje sam pisao o tome, to je bilo prije 2 godine.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...z-inostranstva
Sjeo sam prekjuce u zenin e90 i poludio kad sam vidio da na displayu od radija nema pola pixela. Guglao sam i nasao da im je to generalno mana. Jel imao neko slicno iskustvo sa bmw i kako ga je rijesio (ako jeste).
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
Kakva folija? Imas li link i kontakt da mi posaljes na pm
Nevezano za BMW to je problem gotovo svih displaya koji su ono, dvije boje samo, ne znam kako se zovu, krepavaju zbog sunca.
Sent from my P10+ using Tapatalk
Zovu se monohromatski
Ujutru su svi poxeli na broju. Dostigne li radnu temperaturu odmah brljavi
To je to...
Uzas....na ebay je 170$ Bolje mi je onda da uzmem neku multimediju za te pare.
https://www.aliexpress.com/item/TOP-...311.0.0.Uhm1O1
Ovo sam ja trgovao. Nemam vremena sada da pravim varijaciju i izmjene za e90. Iscimaj se malo i doci ces do resenja brzo. Samo narucis trakicu i zavrsicemo.
Ka na tetris nekad lol
p9lite
sega mega
Prema tome, šta da ti kažem?
A to ce te spasiti.
Da imam para, drogirao bih se.
Za sve forumashe koji voze bmw ubuduce neka se jave imaju popust za sve bmw i mini rezervne djelove i gume.
068615321 (viber)
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Ako neko dodje na ideju da sam mijenja amortizere na e90, platite te 20€ majstoru
A sto je sa amortizerima? Ja sam zadnji put mijenjao na zastavu 101..jos 90tih... Ovo je bmw par godina star
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks