Evo i neki kamioni iz prošlosti
Sent from my 5025D using Tapatalk
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
Na ct sam vidio jednu nije losa. Kilometraza 99% vracena. Ali ovako lijep primjerak.
Limuzina ili karavan?
Ja sad gledam za sebe ali po njemackoj.
Ali 2,4 ne gledam iz razloga jer je rega 450e
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Evo i neki kamioni iz prošlosti
Sent from my 5025D using Tapatalk
Malo prodaje limuzina, slicnih motora
Ovo je limuzinski model 2.0 dizel i 2.0 tfsi
Ima audi karavana i raznih paleta motora
Pa ne znam bas, i 159 karavan je ka pojava ocu piskim necu piskim
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Ja mislim da je u 159 najbolji onaj 2.0 sa 170ks. 2010+
Ima po njemackoj bas bas.
A 159 je jedan od ljepsih karavana. Iako ne volim pamidora auto (karavan) 159 mi je bas lijepa u toj varijanti.
Ima nekih auta koja su i ljepsa karavan nego limuzine. Npr stefketov pezo je ljepsi karavan.
A od Qiulie SW se jos ne zna jesu li odustali. Potencira se prica na novoj Giulieti ali i na SW giulii
Danas sam prolazio ovuda i ne vidjeh je. Nisam svracao doduse.
Koliko vidim u jacoj je opremi, e sad koliko je pregazila i u kakvoj je stanju za ovu cijenu......
Uglavnom link :
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/908252
Ako bas trazis 2,4 onda odes vidis. Na slikama ozgleda ok. Povezes kod Fandja on vidi sta i kako i to je to.
Unutrasnjost je grdna da nema drdje tu se slazem sa tobom, no bacih sliku onako....
Nemoj zamjerit al kod Fandja ne vozim auto nikad vise....tako mi se pos*a u dva auta da je to cudo nevidjeno, a kosta me je i vise no 3000e sto djelovi sto ruke.
Nevezano za njega, bila je jedna 159 2.4 kod njega, dok sam radio svoja auta, grdilo, razlomljena cijela, rastavljena, imase 450h na satu. Naprijed skoro da je i nije bilo i ja ga pitah kako sto, veli radice se ona uskoro, u full je opremi, fabricki xenon, brizgaljke za pranje farova itd....kad se sredi bice ko 5500e....gledam i ne vjerujem ko ce ovo da pazari...prodje dobrih 4 mjeseca kad ona na oglase, slikana je bila kod super volija, ganc nova, kilometraza na magicnih 156h i opis ka da je sa Britanskog dvora, cijena bijase oko 5600e tad....e kako se neko usrecio....
Dje druze da uzmem auto sa placa pa kod njega, pa taj sa placa je vec bio prije mene.....koliko ih je samo Fandjo sredjivao pa su tek onda na oglase isle....
Moj post je bio samo poredjenja radi, da ne vidjeh jos dobru 159 na oglasima kod nas....bila je jedna rosso al se ne sjecam da li je 1.8tbi ili 2.4......uglavnom samo bi neku sa tim motorima vozio.
Nije teska za odrzavanje ako je koza, ali bež alkantara (alfatex) je haos za odrzavanje.
A ovo oko Fandja rekoh jer mi se cini da si iz PG.
A ako imas dobrog mehanicara zovnes provjeri i cao.
Ja za mehanicke radove imam samo jednog majstora za bilo koji auto. A za elektroniku oca. I to je to.
Na forum alfa romeo srbija ima lik iz kotora sto je generalku i cuda radio na alfu kod fandja. I sad je u BG i opet jenradi jer nesto valjda nije slozeno kako treba.
Ali opet kazem ima par likova sto se kunu u njega za alfu.
Ja nijesam nikad isao pa ne znam.
ove farbane koze nisu teske za odrzavanje ali ovo sto imam ja je koma ziva
Prema tome, šta da ti kažem?
Ja kupih ovo danas da probam
![]()
nevalja nista
Prema tome, šta da ti kažem?
Sta preporucujes?
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Ovaj sonax nije los za odrzavanje..al ne cisti![]()
Ocima biraj rukama ne diraj
p9lite
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks