Soraja. Mogla je vala da ne savlja cep od kade na bradavicu.
Ko je ova dojkara? Kul joj ove kapice za bradavice..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Soraja. Mogla je vala da ne savlja cep od kade na bradavicu.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Dobra dojka, za'ebi.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ova je bila bez cepova i bez gaca
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
zašto, ja ga znam kao vrlo korektnog i finog čovjeka? Čak prilično spremnog da pomogne, da se nađe...Je li imaš neki lični sukob, problem tj da ti je pokazao svoje nečojstvo (ne zanimaju me detalji naravno) ili si samo to zaključio po nečijoj priči ili po prepričavanju urbanih legendi? Samo pitam, zbilja bez neke druge namjere, znam Zeka i ovo mi je već drugi put da na ovom forumu pročitam o njemu ovako nešto a ja poznajem mnogo ljudi koji imaju neko drugo mišjenje i konačni i ja imam sjajno mišljenje o njemu?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ovakve stvari pricam iz licnog iskustva, ne prepricavam price rekla kazala niti urbane legende, kako ti rece. Nisam imao sukob sa njim, ali neke seljacke fore moze da prodaje nedje dje je naucio i da pri tom koristi drugarstvo i poznanstvo da zavrsi posa. Ti ga znas takovog, ja ovakvom. Mozda ni mene i tebe ne dozivljavaju svi na isti nacin.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
logično, nego znam da se na forumu često samo iz ličnog animoziteta ljudi nazovu vrlo ružnim imenima i prilijepi im se etiketa...mislim, ovo što si rekao da mene i tebe svi ljudi ne doživljavaju na isti način meni nije ok stav...može da me doživljava ko hoće kako hoće ali je pretenciozno reći da sam loša žena jer me doživljava pogrešno, ili me doživljava tako iz neke potpune netipične situacije tipa da sam s razlogom izbačena iz takta a ti se tu našao i vidio samo krajnji rezultat, ženu manitu i sad na osnovu toga doživljaja veliš ovo je neka avetinja, ao miči je tamo...
Zato sam pitala
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Vecina ljudi svoj neki dozivljaj o nekome temelji na licnom iskustvu u komunikaciji, neki drugi opet prihvataju price rekla kazala. Svi mi za sebe mislimo da smo dobri, ali za nekoga jesmo za nekoga nismo. Isto kao sto i meni nije svako isti nisam ni ja drugima. Neko me cijeni neko ne. Neki imaju razloga za to neki drugi po njihovom misljenju opet ne. E sad to, reci za neku zenu da je losa zena..prilicno je sirok pojam. Ne pricam o netipicnim sitacijama, kad naletis na nekog ko se u momentu zbog necega iznervirao, pa si natrcao i postao kolateralna steta.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ispade lijep dan danas... kakvi su ovi nasi prognozeri, andjeli s' njima...
Do Not Disturb.
Ko još sluša prognozu?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Uzbudio bih se mozda kad se pojavila ovako "obucena" bez ove farbe, ovako...vise se prestrasih kad je vidjeh
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Možda je ključna riječ u tvojoj rečenici.
I ja izadjoh po finom suncu a onda pljusak poklopi bez stajanja... A poslije alapachica kaze da se ne slusa prognoza![]()
Do Not Disturb.
Zato me uhvatila kiša![]()
Tako ti i treba![]()
Do Not Disturb.
Ima li što slatko?
- Imaš praline
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Šalješ li mi to smajlićeee hhg
Lukavstvo je pamet nepametnih, stoko glupaaa...
E sta je ovo
Na sta covjek, osoba, spodoba lici
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
There are currently 24 users browsing this thread. (1 members and 23 guests)
Bookmarks