Nik Sloter je kasnije dosao.Kad i Flash, Terminator 2, Nirvana..
Kako sam se lozio na ovu flashovu doktorku buljavu, uff
Poyy gospodo
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Nik Sloter je kasnije dosao.Kad i Flash, Terminator 2, Nirvana..
Kako sam se lozio na ovu flashovu doktorku buljavu, uff
Last edited by ovizionizi; 06-11-17 at 11:00.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ne znam jeste li vi pravili od daski I kuglagera trotinete. Ploca jedna jaca I sa zadnje strane drvena precka sa dva manja kuglagera a naprijed volan sa jednim malo vecim.
Pa smo imali "sezone" puvaljki, peckalica, slicica, klikera (ao kad se sjetim nema dzampale I dzampale do kraja, tos prvi I rupa vrace ahahahaha), komita I zandara, janjina.
Jedno vrijeme smo se bili zarazili sa 1,2,3. Crtali smo po ulici I ravnijem trotoaru kredama staze za one male autice I svako ima po tri guranja. Pa po toj stazi prolazne kapije, minska polja (ne smije da se zaustavi autic na polje) I ostale zafrkancije.
Kad pomenuste Dinastiju (zla Aleksis hahaha), ostalo mi je u sjecanju gledanje Kviskoteke (najdraza "igra" mi je bila tajanstvena licnost dje poredjaju njih troje i svi kazu da se zovu istim imenom I prezimenom I da se bave necim tipa kondukter ali dvoje lazu a jedan prica istinu I onda se postavljaju pitanja I pogadja se ko je stvarno ta osoba), mislim da je bilo cetvrtkom, I Bolji zivot gledanje nedjeljom uvece. Odjavna spica je znacila odlazak na spavanje, kraj vikenda skolu sjutra I tesko mi je padala.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
I
Last edited by kimmi; 06-11-17 at 12:39.
Imao sa crnu pernicu u ovom fazonu
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Nije lako, ali je jako rođaci.
A trulih kobila?!Kakva pogibija ono bi, hahaha..
Nego kad se vec pominju programi, a "Program +"?! Ne pripada praistoriji, ali sasvim star, u sklopu kog je isla serija svih serija, -"Mucke". Koliko puta sam nepravedno poceran u krevet, (od strane djeda, drugog Ilije Chvorovica), nikad mu to nisam oprostio. Moz mislit da ti neko ne da, u ono vrijeme, ono da gledash!!!!!!! Uh
><
Meni nisu davali da gledam Kriminalističku hroniku sa Majklom Nurijem u ulozi Lakija Lučana.
A Mućke su bile prvo ostajanje posle ponoći. Program Plus svakako posebna priča, kao i sarajevski Noć i dan.
Trčalo se na Automana i na Verano Azul (Plavo ljeto). Kad je Ćankete umro. Chanquete e muerte.
Znali smo termine serija, drama, filmova. Ponedjeljkom čuveni domaći dramski program, utorkom engleska serija,
petkom ciklusi filmova, nedjeljom u jedan ili dva serija, oko pet uveče film.
http://www.imdb.com/title/tt0175381/?ref_=fn_al_tt_1
Zaboravih ovaj slatkiš od serije. Princeza Arabela je svaku svoju želju ostvarivala kad okrene prsten. Da mi je taj prsten bio za domaće zadatke.
![]()
A na RAIUNO pinedjeljkom Diznijevi filmovi, Fine primo temo pa reklame kao nas najljepsi program, pa Secondo tempo. Na nas program ponedjeljkom u 21h drama neka, a mi u krevet iza 8, nije bilo sanse da se izmoli do 9. Dinastiju sam gledala dok sam imala boginje jer su tada iznenada pucinjale da me svrbe
Nocni program sam gledala u reprizi, Noc i Dan je bio najbolji.
A Beautiful serija na italijanske programe. Santa Barbara?
Hajdi, Anna capeli rosi?
Jeste li igrali oduzimanje zemlje (prava balkanska igra haha)? Nacrtas krug stapom u pijesak, koliko igraca pidijelite ga na ravne casti, stapika se drzi u centru, igrac je pusti, svi se razbjeze, onaj u cije je polje pala nagazi, gadje najblizeg i ako pigodi oduzima mu crtanjem zemlje sa svoga polja najvise sto moze, ako fula, onda ovaj njemu.
Privesci mirisljave patikice?
Itd.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Moji omiljeni.... Cijena 3 dinara, a penzija 17 dinara.
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ovo mi je prvo ribolovacko iskustvo bilo..
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Jbg...iz familije pomoraca, što ću...![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
90's hemijske
Ali sa reklamnim sloganom DPS-a - Da živimo bolje
![]()
u moje pero, nema đeteta koje ovo nije imalo! Bože koliko sam ovo čitala i kako je ovo bilo divno ilustrovano i divno napisano!
Čudesni svjetovi Volta Diznija u 4 knjige:
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
8. razred i dvojka i srpskog. I roman koji jev ostao u užasnom sjećanju
![]()
Čuvena "Djevojčica sa šibicama"
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks