Drugu na xiaomi pametni sat ne stizu notifikacije sa vibera, sve smo pokusali? Sto da se radi![]()
Drugu na xiaomi pametni sat ne stizu notifikacije sa vibera, sve smo pokusali? Sto da se radi![]()
Primjetio sam par ljudi s kojima više ne pričam, da su promjenili broj telefona - i da mi viber uredno prijavi “Janko Jaknovic je promjenio broj tel s xxxxxxxxxx na xxxxxxxx”
Pretpostavljam da nisu brisali aplikaciju i da ona automatski obavijesti?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nigde veze
nothing comes from violence and nothing ever could
I meni stize sad tako
Iskljucila sam!!! I ne vici na mene!
Eto te ko rakun!!!
Pa fino ti kaze covjek da iskljucis sto ti je rekao. Onamo si samo iskljucila pretplatu na KIPS. Iskljuci to dje ti je receno!!!
![]()
![]()
![]()
I ja sam iskljucio service messages i stigla ki je neka por ne sjecam se koja je bila
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Koliko bi svijet bio ljepsi kad mnogi ne bi zakljucke skuvane u malom mozgu iznosili na glas....
Niste vi to iskljucili dobro, zovite verbalnog da vam objasni kako se to iskljucuje![]()
![]()
![]()
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Service gasi poruke koje šalje autorizivan poslovni korisnik. Ako ja uzmem broj na trafiku i registrujem ga kao Honda i počnem da šaljem svima poruke on to ne može da ugasi...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Steka li kome jutros? 7.9.0
Meni odavno ne daje signal za poruku dok ne otvorim aplikaciju...
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Meni ne moze da se konektuje uopste vec evo satima..
Zvučaće ti suludo ali restartuj telefon. Meni se to dešava jednom u 5 dana. Disconnected...
a stoeovo vec par mjeseci uopste ne stizu poruke, pa kad ugasim upalim vajber, ili ugasim/upalim net, tek se onda nagomilaju? Svi imaju te muke s vajberom i androidasi i iosasi
Meni ni restart nr pomaze bez reinstalacija ponekad..:/
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Ja odavno imam problem da mi ne stizu poruke dok ne otvorim aplikaciju... Ne znam sto je muka.
Misljah da je do mog tela i sto ga nagrdih ROM-ovima i ostalim cudima ali nisam vise siguran.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Očigledno se svima ponekad dešava, tako da je valjda problem do Vibera. Pređimo svi na WA i Telegram, počinućemo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks