Nema vise datuma, po prognozi se gleda koje gume trebaju od prosle godine.
A K2 je inače kao marka dosta slaba. Jesi li gledao šta u ponudi ima Sonax ili Turtle?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
pitas za unutra ili za spolja
Prema tome, šta da ti kažem?
Za unutra...pogotovo sad zimi, zamagli mi sofersajbna dosta...
A autu treba minimum 5-6 kilometara da postigne radnu temperaturu tj da proradi grijanje/klima da razmagli...
Vidjeh po internetu mazu pastu za zube i pjenu za brijanje I radi odlicno...No bih radije kupio nesto bas za to, no da se oderem cisteci tragove pjene
po meni najbolji lijek je da ti auto bude siv i da ti stakla budu cista kao suza
imas azot kod vujacica, 10 eura sve gume
dobda stvar i razmilsjam da idem da ih napunim
jer svaki put kada ostabim auto vani preko noci ujutro mi se upali varning da je pritisak nizak
samo da sjutra s*****m reglazu kod uzelca jer pd zadnje reglaze kod vujacica potrosio mi je gume preko milimetar
i auto je bucniji i osjecam blage udarce kad vozim losim asfaltom
Last edited by TAKUMI; 05-11-17 at 08:40.
ne mijenja se priitsak bez obzira dali je hladno oli tioplo
Bjese li od 15.11. zimske?
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Zimske su obavezne od kada počnu zimski uslovi. Znači nema datuma već kada počne snijeg i led ne možeš da voziš s letnjim...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Kako bese naziv onog sredstva protiv zamagljivanja šoferšajbni
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Cijena sta ima na lageru moze private moze i ovako javno
Poslato sa ajfončeta telefončeta
@Sparco_cg
Nema preko bosch. Ja sam ih xrzao 3 god na kola ljeto zima top su. Zezno.sam ih prosle zime odje u pg poledi mi soferka i ja greskom takoh brisace pa sam ih ostrugao i poceli posle da razmazuju. Uzeh SWF iz njemacke ( dolaze fabricki na mercedes benz) platio sam ih cak.vise nego.bosh.. ja ne znam dal su me zapali kakvi sto su nedje lezali u magacin al to je od starta bilo lose i makao sam ih posle pola godine. Stavio sam Alca brisace njemaacke za 10e oba brisu kao ludi
Inace ko oce moze da kupi kod mene bosch valeo i alca brisace po dobroj cijeni
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Sto se ne javi dao bi ti sportivu 78e kom sa mon i bal. Bolja je guma od baruma a plus se barum potrosi brze.
Vujacic ne radi sportivu a ni mi barum al.cijene nabavne baruma za svaku dim su nize od sportive..dobre su obje al eto ne bjezite od sportive jer guma.je top zimska i ljetnja..
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Ljetnje imam 4 komada na c4 i ok su za te pare, za barum sam od 35 ljudi dobio preporuke, za sportivu i ne bas
Htio sam conti (150e komad) al u zadnji cas prelomih na barum i za sad nisam se pokajao, vidjecemo![]()
Sportiva je dobra guma s obzirom na cijenu.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Barum Polaris 3.
15tice za 50e...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ja sam imao barum i bravuris i polaris i bas su mi se pokazale kao dobre. Na snijeg (kad odem zimi) su bile odlicne. Odlican odmjer ulozeno - dobijeno.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks