Je li imao neko iskustva sa Kleber Krisalp HP3?
Drug na e250 stavio continental, kaze da je bas razocaran, pali sisteme, kliza... za dunlop koje su bile prije njih tek veli katastrofa![]()
nisu krive gume
krivo je katastrofalno vjesanje bez kapi trakcije i sa ridikulusnom geometrijom
Prema tome, šta da ti kažem?
ja se obuh nekom budzet varijantom kod Banja
![]()
Cijena, koja guma i dimenzija
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Hankook-Laufenn
Nije neka guma, ali posluzice kroz PG...malo bolja od tigra i rikena i zeetex-a i tih cuda ali isto niska klasa...
a para identicno koliko bi te izasla neka od ovih pomenutih guma i imas dzabe ugradnju i balansiranje![]()
Ja imam goodyear 4 zimske nego pitam cini mi se ok guma
Ja stavih 4 komada Barum Polaris 3 na nagovor Fabie
225-55 17 - 95€ komad ...
Ma izgled najmanje veze ima sa performansama...bitno je da se ta smjesa potrefi da nije ni pretvrda ni premeka...
Za tu nizu klasu ne mozes ni da ocekujes nista specijalno(jedino sto po suvome iz nekog razloga koci bolje od goodyear ultra grip 9 ali tu joj se sva slava zavrsava, pogotovo po mokrome)
Last edited by Laz; 04-11-17 at 15:43.
Kad smo kod zime, ja stavih bosch brisace)
Svi se zale nesto na njih. Meni su bili champion i sad kupim champion opet i neko mi promijeni onaj vozacev stavi mi sct. Izludjeh koliko lupa u ponedeljak opet kupujem taj champion. Meni gu godinu dana top radili. Promijenio sam ih eto valja se. I neko mi ukrade sad jedan. Pas master
Kad smo vec kod te sitne kradje, da pomenem jos nesto. Prije par dana krecem sa autom i poce da lupa nesto. Ja izasao i ajde da pogledam na tu stranu dje lupa (prednji lijevi tocak) krecem da vidim sarafe. Tri sarafa jedan do drugoga odsarafljeni samo ih 2 navoja drze eto da ne ispadnu.
Siguran sam da je neko cackao to. Sad da li je neko naisao u momentu ili si vidjeli da su tada jos ljetnje bile ne znam.
Moj ćale ima Bosch 5 god i ljeti i zimi ih drži. Danas dan posušuju šoferku kad je kiša.
I ja planiram da ih uzimam.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Ja obicne grafitne, 9e oba...fora je sto sad svi prodaju fejk aero cijene do bola, vise nidje ove obicne ne mozes nac...poteski u ruku i nekako masivni vidi se da nije kina nego madjarska![]()
Kad se vec hvalite ja uskoro montiram 4x crossclimate a danas sam vratio original renault brisace tako da cu uskoro biti spreman i ja :-)
Jos da uzmem par bidona tecnosti za stakla one zimske i to je to :-)
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ja nasuh vode, nece jos mraz![]()
Mali off....kad je po zakonu obavezno stavljat zimske gume?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Valjda od 15 nov
Uniroyal ili semperit
Sent from my SM-G930F using Tapatalk