Vidji sa bizbijem
pa kako cemo? zaplijena ili?
![]()
Vidji sa bizbijem
lolčina
Prema tome, šta da ti kažem?
U žicu
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
inace u Mup vise nemaju evidenciju kazni. e sad dobra stvar je sto se podizu dokumenta (nekima).
medjutim problem je, makar meni, sto sad ako imas vozilo koje se vodi na tvoje ime i napisu mu kaznu za parking niti to mozes saznat niti znat vec ce ti u najbolje slucaju stici blokada racuna. pa se ti kasnije sam raskusuravaj sa nekim ko jos posle 3-4godine vozi auto na tvoje ime.
ovako prije nije mogao podic saobracajnu pa je morao platit ili dat tebi novac da platis.
f6
Auh bice zajebancije, al ako dodje blokada fino sa advokatom, prilozis kupoprodajni, punomocje da vide da auto nije tvoje od tog i tog dana a?
Sto mi je nejasno, momak sto je kupio od mene auto je uradio kupoprodajni, a nije ga prevodio. kad sam sledece auto prodavao drugi notar mi kaze ako odradimo kupoprodajni da ga oni moraju poslati u poresku i da ga mora prevesti odmah?
kad ti je frajer potpisao kupoprodajni problem je zavrsen
notar kupoporodajni ne salje u poresku. ne postoji mogucnost da sprijecim nekog da dize saobracajnu (a dao sam mu ovlascenje tad, pa ga je taj neko prenio na drugo treceg itd) iako se vodi ona na mene.
imam dva auta na mene na koja imam kupopordajni. idalje ih voze ljudi sad vise ne znam ni koji.
za kazne ne mozes da znas- s obizrom da ce poceti da ih salju na izvršenje direktno iz MUP-a kad meni skine 20eura zbog necije parking kazne, ja se vise nemam sa kim dokazivati tu i trazit povracaj.
koliko mi je objasnjenno rjesenje je da se sa kupoprodajnim podje u mup i trazi odjava auta- tad si vec covjeka naguzio.
opet, ne shvatam ni drugu stranu, vozis auto od 10,000eura npr koje ti se vodi na drugo lice - zamisli da njemu neki izvršitelj krene u naplatu uzese tebi auto pa nebilo ga prevodit.
sve u svemu bice zanimljivo.
f6
Tu es mon héro!
Sad ce neko reci spijunska posla, ali vozi auto kupljenim mojim parama, gorivo od mojih para, plus divlja... e necemo
Tu es mon héro!
Ja ne razumijem kako su špijunska posla ako slikaš saobraćajni prekršaj. Znači sad desetoro tu da pogine, izbačiš sliku i neko reče špijunska posla. Uostalom, ako je neko govedo treba svi to da znaju.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
bijeli kombi gazi duplu punu, hapsi!
Zamisljam da je u ovom sprovodnickom vozilu neko lice koje dovode na sudjenje a ti si osteceni. Pa ti sudija kaze znas kako nisu uspjeli ovoga da dovedu na vrijeme aj sad ti fino iz npr kotora nazad za pg pa cemo te zvat drugi put...
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Što jes jes, kad je policija u pitanju ipak treba razumijevanja imat. Može bit pitanje života i smrti, daleko bilo, mada isto bi valjalo rotaciju da pale kad žure a često je ne pale uopšte. A i onda bi se neko naša da reče da iskorišćavaju rotaciju a ne žure niđe.
I ne bi loše bilo ovaj narod edukovat malo, još dok su đeca, da se sklanjaju vozilima hitne, policije i vatrogascima.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ljudi,
Ljetos mi napisase kaznu za parking u Niksic, nasao je ispod brisaca kad sam se vratio.Bio je vikend i tamo je pisalo da treba tipa u utorak da podjem u komunalno ili tako nesto da podignem neki zapisnik ili odluku o kazni, te nakon toga platim. Ja sam to naravno zaboravio, pa me interesuje da li da se cimam, da idem sad kad mognem da to uzmem i da placam kaznu ili da iskuliram? Tj moze li mi doci da ne mogu da podignem saobracajnu kad budem registrovao?
Auto je registrovano u PG, u aprilu istice registracija.
sinoc su na bulevaru prema zlatici testirali novi radar.... nije fiksni, nije ni rucni, nego onaj na posltolje sto mogu da prenose....
uglavnom snima sve trake bulevara(i odlazni i dolazni saobracaj), fotografise vas, tablice se vide vrhunski i kazna stize vlasniku vozila ukoliko se identite vozaca ne moze utvrditi....i nebitno je je li noc ili dan...
uglavnom od 120 vozila koje je proslo, 54 su bila u orekoracenju ili ti skoro 50%....
ka´smo već kod kazni...jutros snimih gradsku vedetu B500 pg cg 502, zar je nisu đaolisali bili, ko duha da viđeh....standaradna relacija sportski-trgovinska
a ja vidim testiraju neku magaricu velicine ves masine.
f6
Bice paraaaaaaaa
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ne znam sto ste se prepali od kamera..Nosite masku i sprej onaj za tablice ahahaha
P.s ozb ne brinite svaki dan ce neki nasi ludaci da dodju sprejom da to prskaju,polivaju benzinom..
Alo mi smo jedina zemlja na svijet dje dodjes i skines lezeci ahaahhah
Sent from my Le X620 using Tapatalk
pa valja skinut sve lezece
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks