samo za fabiju
Đe uzeti benzin stabilizator?
samo za fabiju
nisam mogo da gledam do kraja
srce mi pravi problem
vidi npr onaj crveni es
Prema tome, šta da ti kažem?
e po***** mu se na imanje budale
pa nek ostavi metar vise
genijalno
"vozača treba izvući kroz prozor kola (ako ga ima), auto gurnuti niz liticu a njega naterati da jede ratkapne i kapice za ventile svakog automobila koji prođe tim putem u naredna 24 sata."
"
Last edited by radza-madza; 02-11-17 at 12:07.
plač
laz je gotov
Kakvo s.ranje u bojama.. Elitista, Nobles iz Borche (s Vrela, naski recheno).
Nabo je za par auta (TT, tjuning seat), ostalo kaki nestoo.. pokusava da ispane mudar-zabavan, cool naprije, ugh.. uzas.
Da bi, kad se sve sabere i oduzme, (upravo jer nije znao gdje udara i jalovog truda da se cool), poenta bila -Sirotinjo napusi se qrca!
Sto je tek pi, samo po sebi naravno, a tek, jer ne pripada punisha okvirima ni u primisli, pa je jos gadnije ako ima kud.
><
Odvalih se hhahahahhah
"Ne možemo da se odlučimo da li su gluplji ljudi koji voze staru Fiestu ili novu Fiestu – ako voziš staru debil si jer Fiesta 2001. deluje kao svemirski brod rumunske proizvodnje i makedonskog dizajna specijalno prilagođen za sletanje u Prištinu, a ako voziš novu onda si debil jer si dao dosta para za auto kojem se i dalje svi smeju"
Sate sate sate
Slika Clia i dolje opis Kanturina je win.
Drug dobio daciu sandero za sluzbeno, veli bukvalno kao jugo da vozida nije u gore auto sijedao i da ga caste ne zna bi li ga uzeo
Je li moguce to?
Ovo je pisao čoek operisan od smisla za humor. Ni brk da mi se nasmije. Smješnije komentare o autima sam ovđe po forumu čitao.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Bitno je da si se ti nasmija na "zaprimanje" laptopova...![]()
http://www.kolektiv.me/102056/ovaj-a...r-na-tockovima
pa ko kaze da 1600ks ne moze na prednju vuc.... :loyal: :stupid:
tako mi nasih novinara....
i clanak stoji tako evo 24h
"kanturina"![]()
E pa ove sramote,na granicni prelaz debeli brijeg kolona od preko 20 vozila i samo jedna kucica radi.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Koliko se ismijah...
Vozio auto da mi promijene sve na trapove i dje sam ga radio prodaju gume rade trapove i elektroniku.
Isao sam 3-4 puta kod tih majstora na ulaz u Nk i nijesam obracao paznju koja su auta. Pitam ja - vidim odlicno radite svaka cast.
Veli brat - dok je renoa za nas nema zime, okreni se veli, lise tvog auta sve renoi. I stvarno bijahu 2 scenica nekolika megana i jedan onaj dostavni. Majstori 2 smjene rade.
I rece mi nesto zanimljivo, kaze radio je trapove na 2 kie Sportage, govori najgore auto, sve se iskrivi, nema boga ko bi to napravio, odvalio, vario. Veli obje oko 100k presle.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks