poseban krug pakla za ovakve *****re
![]()
Zar i ti druze Kevine...
poseban krug pakla za ovakve *****re
![]()
One Ring to Rule them all...
Nika' više vino.. Mičii
I daaa iiimaaam duugi veek, neeecu s drugom naaaaci leeek, ostacu te zeljan zaaauveeeek
Polakote samo, ima u paklu mjesta za sve
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
advil
The more things change, the more they stay the same.
Hakuna matataaaa
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Jesi povadila zube jesi
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Sa mukama Tantalovim, ali uz tvoje filmove sve je lakse!
Evo usrani lopovski telekom poskupljava tarife za mobilnu telefoniju.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Mislim da me hvata napad anksioznosti
![]()
Nije lako, ali je jako rođaci.
Meni je svaki dan sveti Luka.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Yup ... da li želiš da si uvek tako jaka, da li možeš da izdržiš svee
Nije lako, ali je jako rođaci.
Stop Haljovinu!
Oduprimo se demonskim praznicima i zapadno-istocno-sjeverno-juznim uticajima koji nam vec vjekovima donose samo razdor, nemir i truju, prvenstveno, nasu dijecu, a onda, naravno i sve ostalo!
Ustanimo, pokazimo da nasa iskonska vjerovanja i tradiciju ne moze nista uzdrmati i da cemo, kao i uvjek do sada, istrajati i izboriti se protiv zapadno-istocno-sjeverno-juznog agresora!
Stop Haljovinu!
Danas su Svi Sveti, uh, cekaj nije... Danas je sv. Luka, ili nije, cekaj, danas je sv. Petar Cetinjski, ili je to bilo juce, a ovo prvo je śutra. Ne znam...
A i, alo, nemoj da mjesas te ustaske i nase praznike ili, pak, cetnicke i nase! Nisu se nasi dzaba borili u brato-oslobodilacko-ubilackom ratu pa da mi sad slavimo Sve Svete, a ne sv. Luku...
Uh, zabolje me glava.
Ovako Dobri Bob Živković vidi princa kraljevstva duha, malog princa koji je vjerovao da je čovjek usamljen među ljudima, da na svim zvijezdama cvjeta cvijeće, da je govor izvor svih nesporazuma, da moramo podnijeti borbu i kao gusjenica ako želimo vidjeti leptira.
![]()
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Lijepog dana.
γνῶθι σαὐτόν
Najčudniji dan u ovoj godini. Pritisak mi okruglo 100 (gornji).
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks