e jeste cudni
Kod nas ces kupit mudo od tog talkea
e jeste cudni
Prema tome, šta da ti kažem?
Danile ts860 top. Prosipa ljepilo ispred auta pa onda zalijepi i prodjes 💪
Samo Continental.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
E ako mi je ovo jasno(i što se tiče dugotrajnosti i bezbjednosti)...Čovjek je prešao 400 000 kilometara sa autom, od toga 250 000 kilometara na fabricki ljetnji set i još ih vozi i ima šare dosta?(auto 2009 godište)
Auto koristi za posao, vazda je pod utovar sa prikolicom
U pitanju je Continental Eco Contact 3 guma iz fabričke ugradnje....
Meni ni jedna guma nije trajala preko 30 000 kilometara...Fabricki mi je dosao continental premium contact 2, pa sam posle njih vozio michelin alpin 4, pa starfire w200 i sad vozim uniroyal rainsport 3 i opet moram zimske kupit...
![]()
Last edited by Laz; 01-11-17 at 10:13.
ljudi auto put i otvoreni put ne jedu gume
plus niko ne radi rotaciju guma svakih 5000
i niko ne radi reglazu svakih 15000
i onda vam gume idu svakih 20000 i krivite gume
Prema tome, šta da ti kažem?
gume rotiram redovno...
ali vozim samo u gradskim uslovima (motaj tamo, motaj ovamo, stani-kreni) ali dosta brzo i agresivno
balansiranje svaki put kad mijenjam zimske-ljetnje taman na oko 15k
ali ne mozes da me ubijedis da je guma iz 2009 sa 250 000 kilometara bezbjedna za voznju? 8 godina stara-trula i vjerovatno potpuna plastika...
Auto iz srbije, vuče prikolicu svakodnevno iz fabrike za poklopce za šahte
i nije ti isto contact sport i contact eco.
f6
treba da vidiš legendu što vozi...
stara škola vozača što je vozila zastave...
ovo bijelo na obrtomjer mu je kad da šalta kad je sa prikolicom a da mu najmanje troši...A tačke na kilometar-sat su mu kolika je maksimalna brzina u svakom stepenu prenosa u slučaju da mu crkne obrtomjer... spreman za sve situacije![]()
neko pomenu greenell ili kako se vec zove firma...da su najpovoljniji....
ja zvao covjeka, dao mi cijenu 20€ po komadu vise za TS860 nego sto je kod Vujacica na sajtu
Pomijesao si nesto
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
ja nisam, je li taj koji mi se javio ne znam.... rece covjek MP cijena 150€ dacemo ti je po VP cijeni 120€
A kod vujacica je 100e?
Mada su se izbezobrazili rekao bih, i meni rece kao mp cijena 190, dacemo ti po 150e a kod vujacica je 160e
kod vujacica je 105, ali i na to imam rabat... ali ja ocekivah kad neko rece ovaj skup, a ovamo daju super cijene da bude cijena bolja od vujacica...
e za to imam brata...u tom poslu je 15 godinaovo sam gledao informativno za kolegu... a iste dimenzije su nam na auta...
Ipak nije nego je 214€ a u greenill je 150e![]()
Eto tako
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks