Page 71 of 176 FirstFirst ... 216167686970717273747581121171 ... LastLast
Results 1,751 to 1,775 of 4380

Thread: Sta se igra ?

Thanks Thanks Given 
    1,451
    Thanks Thanks Received 
    1,185
    Thanked in
    582 Posts

Quote Originally Posted by aquaria27 View Post
    Zavrsismo sa Amnesijommmmmmmmmmm! U pet ujutru...

Od pocetka do kraja me je drzala igra, a na kraju koliko sam shvatila postoje tri nacina da se igra zavrsi. I vjerujem da je ovaj koji sam izabrala "najidealniji" jer sam procitala kakva su druga dva... Cekala da se onaj portal otvori, probacila vugla onog Agripe kroz njega i to je to.

Ne kapiram samo ko bi izabra da pusti onog Aleksandra da prodje kroz portal, pored svih trauma u toku igranja koje ti priredi jos treba da ga pustim na kraj....
    Mene je igra potpuno razocarala jer sam ocekivao da traje duze . Nekako mi se prica skratila i bas bzv, ne znam.
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    7 Posts

Sto znam, meni je bilo taman mada vjerujem da znas da mogu da se skinu i one Custom mape, pa ti to moze produzit igranje. A imas i onaj zvanicni Justine dodatak

Ja poceh sa RE4, tj. samo instalirah i evo bakcem se sa kontrolama, nikako da ih namjestim. A sve sam zivo ispreturala i probala

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Da li je ko skoro igrao Rising Storm Vietnam? Vidim masu apdejta nekih su imali?

Meni je glavna zamjerka bila loša fluidnost igre, sitni bagovi prilikom kretanja/trčanja, prebacanje sa oružja na oružje. Pilotiranje pakao, mada moguće da mi je trebalo još vremena da to savladam. Izgleda dodali Australijance..
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    7 Posts

Nadjoh neki mouse support za ovaj RE4, ali je izgleda veci horor igrati ovu igru preko misa i tastature nego li sama igra, bas ocajne kontrole... Morace se preko dzojstika.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Until Dawn, prilično dobar horror survival. Nikad nijesam nešto gotivio interaktivne igre ali ova mi je baš fino legla.
    Kamera podsjeća na stari dobri Resident Evil 1.

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by aquaria27 View Post
    Zavrsismo sa Amnesijommmmmmmmmmm! U pet ujutru...

Od pocetka do kraja me je drzala igra, a na kraju koliko sam shvatila postoje tri nacina da se igra zavrsi. I vjerujem da je ovaj koji sam izabrala "najidealniji" jer sam procitala kakva su druga dva... Cekala da se onaj portal otvori, probacila vugla onog Agripe kroz njega i to je to.

Ne kapiram samo ko bi izabra da pusti onog Aleksandra da prodje kroz portal, pored svih trauma u toku igranja koje ti priredi jos treba da ga pustim na kraj....
    Ja sam mu srusio one neke stubove i pokakio u portal. Nasao sam bio bag da mogu i da se popnem na onu platformu na kojoj se on nalazi, ali mislim da nije imalo efekta. :-)
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    13 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Da li je ko skoro igrao Rising Storm Vietnam? Vidim masu apdejta nekih su imali
    Ti jos ne odustajes hahaha. Ja se zakleh zbog nje - nikad vise preorder! Nakon nekog update-a od preko 3 gb probao sam ali je opet nemoguce teska. Taj dan smo raskinuli .
    A vjerujes li da jos nijesam probao novi dust?! Kako sam se uzelio cyka blyat . Ne stizem od obaveza, ne sjecam se kad sam upalio lap top zadnji put. #pi*****tizivot

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    15
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Ja sam mu srusio one neke stubove i pokakio u portal. Nasao sam bio bag da mogu i da se popnem na onu platformu na kojoj se on nalazi, ali mislim da nije imalo efekta. :-)

Ako mu srusis stubove onda izginuste sva trojica (ti, on i Agripa) :biggrin:

Ali kol'ko sam se presmijala na ovaj klip

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

Ne mogu da se sjetim ko je odavde preporučio Sleeping Dogs (sumnjam na Vanju) ali vazda mu hvala! Taman sam je i na popust ugrabio na ps store. Ljepše mi je pala od GTA V

Je li igrao ko od vas AC Origins? Opasno je mjerkam, prvenstveno što je smještena u Egiptu.
    Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    nemoguce je da dobar covjek ne vjeruje u Boga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko je Sleeping Dogs podcijenjen to nije zdravo, vrhunska stvar, baš mi nije jasno zašto nikad nije zaživio.

Thanks Thanks Given 
    1,165
    Thanks Thanks Received 
    718
    Thanked in
    521 Posts

Sleeping dogs odlična igra, posebno sas kontroler.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    139
    Thanks Thanks Received 
    472
    Thanked in
    244 Posts

Bilo kakav suter ili igra dje ima ciljanja na kontroler, bljak.

Thanks Thanks Given 
    1,165
    Thanks Thanks Received 
    718
    Thanked in
    521 Posts

Vrlo malo pucanja ima, samo se prebačiš na miša i tastaturu u kritičnom momentu

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    Yes, I'm in need of something
    But it's something you ain't got​

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by Ra's_Al_Ghul View Post
    Ne mogu da se sjetim ko je odavde preporučio Sleeping Dogs (sumnjam na Vanju) ali vazda mu hvala! Taman sam je i na popust ugrabio na ps store. Ljepše mi je pala od GTA V

Je li igrao ko od vas AC Origins? Opasno je mjerkam, prvenstveno što je smještena u Egiptu.
    Jesam dobio dva puta BSOD, zbog toga sto su stavili VM protect preko denuva, pa igra koristi 70% CPU na main menu i ode do 100% u igri, i temperature skoce cak sa vodenim hladjenjem
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ja je na popust uzeh ljetos za par eura. Da li oficijelna verzija ima tih problema?
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,928
    Thanked in
    1,453 Posts

.Bole govori o problemima sa novim Assassin's Creedom. CPU radi na 100% skoro stalno. Neki hakeri kazu da je zbog duple DRM zastite koju je Ubisoft ubacio.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Aaaaaa.. Kuurvini sinovi su to

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ovih par prvih misija u novi COD me dosta podsjetiše na jedinicu, koja mi je jedna od najdražih igara iz serijala. Baš su se ono vratili korjenima..

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Ima li Day D ?
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Obavezno, taman kao da si u spašavanju redova Rajana Jedinica je bila Airborne, iskakalo se padobranom ali drugi elementi poput jurnjave džipovima i uništavanje topova me podsjetiše na jedinicu i dvojku, plus paketići pomoći, nema da ti se health sam regeneriše..

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    13 Posts

Kako ga nagrdise na review-ove je li moguce ovo?? Igra koja kosta 50e da ovo sebi dozvoli, uzas sta rade izdavaci.

Thanks Thanks Given 
    452
    Thanks Thanks Received 
    2,928
    Thanked in
    1,453 Posts

Ja od CoD-a ne ocekujem vise ama bas nista zadnjih 5 godina sigurno. Nije vrijedno bandwidtha pa neka je neogranicen.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Ma COD je odavno ******, pucaju na nostalgiju ali mislim da su i ovaj put fejlovali.. Ne bih je kupio zbog SP kampanje a još manje zbog MP-a koji mi se ni najmanje ne sviđa.

Thanks Thanks Given 
    1,848
    Thanks Thanks Received 
    5,399
    Thanked in
    2,078 Posts

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Wargame Red Dragon

Real Time strategija.
    Uporedio bih je sa World in Conflict ili Blitzkrieg-om.

Postoje campaign scenariji koji mogu da se igraju u single player-u mada su uglavnom krš. Radnja se dešava u vremenskom rasponu 1975-1995.
    Postoji mogućnost za singleplayer skirmishe protiv kompjutera, i naravno multiplayer zbog kojeg većina ljudi nabavlja igru.

Grafika je prilično dobra za RTS igru, mada se zbog prirode igre većina gameplay-a provodi "odzumirano" na veliku visinu radi praćenja jedinica.
    Postoji mogućnost i usporavanja i ubrzavanja vremena po potrebi. Mape su velike sa razdaljinom od 20+ kilometara s kraja na kraj.

Postoji ogroman roster jedinica. U DLC-iju prošlog mjeseca su u igru dodati Finska i Jugoslavija.

Jugoslaviji su dodati i neki prototipovi koji nisu ušli u proizvodnju kao što su tenk M-91 Vihor, Novi Avion i samohodna haubica Nora-B.
    Ovo.

Vjerovatno najbolja real time strategija koja se bavi modernim ratovanjem. Principi ćeranja sa protivnicima su veoma složeni... nema papir-kamen-makaze zajebancija... već varijanti ima masu.

Malo je nepristupačno za početnike jer nema tutorijala, pa čovjek mora da se kali u praksi.
    Na internetu ima i uputstvo od 200 stranica ako koga intresuje.

Ove multiplayer partije uglavnom igram sa savezom Jugoslavija-Čehoslovačka.

I da se ispravim, singleplayer kampanja 2nd Korean War je dobra... ali je nisam odigrao kad sam pisao prvi post.
    ----------------------

Igra može da se nađe za samo 3,5 eura na G2A, ali tamo nema DLC-ijeva trenutno u ponudi.
    DLC sa Jugoslavijom i Finskom košta 10 eura na Steamu.
    Last edited by ASC; 04-11-17 at 11:04.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Cheating isn't unfamiliar in any video game, but for PlayerUnknown's Battlegrounds, it's becoming a serious issue. So much so that the team behind the title has publicly announced its commitment to fight cheating in its massively popular title.

"As part of our efforts to foster a safe & fair ingame environment, we are deploying new measures to combat cheaters," the team said via Twitter. "We sincerely apologize for the inconvenience caused by the cheaters and promise to take stronger actions against them going forward."

The developer's post on Steam mentions that the battle against cheating isn't going to end overnight, but it does want to see it to an end. The goal is to ban cheating players, but maintain a fun and safe environment for those who are simply enjoying the game as is. The next step in the team's cheat-combating endeavor is a patch coming next week to help assist with cheating detection. Feedback from players is also being requested as the team creates its anti-cheating system.

We learned recently that the title will see it's 1.0 release on PC sometime in late December. PUBG is also due on Xbox One's early access on December 12 for $30. It will be slightly different than the PC version in terms of updates and some exclusive items, but is fundamentally the same game fans know. For more on the future of PUBG, check out our recent interview with PlayerUnknown himself.

.....

Page 71 of 176 FirstFirst ... 216167686970717273747581121171 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)