@
Sale,
Na minimumu je Sale, i takva kompanija nema velik manevar da se upušta u neke megalomanske projekte. Uostalom, sam znaš...
@
montenegrina,
Možemo se šaliti, ali je situacija potpuno obrnuta.
Extra TV je, za mene, i dalje najbolji servis, što ne znači da ću takvo mišljenje imati u nekom narednom periodu. Opet sve zavisi od daljeg razvoja ovog servisa Telekoma.
U čemu stagnacija? Šta to drugi nude, a da je neuporedivo bolje od Extra TV?
Pričamo isključivo o kablovskom TV tržištu!
@
retype_htc,
Ja iznosim konstuktivne stavove, a kada nešto
boldujem, to znači da nešto posebno naglašavam. Kod tebe je to, kao i kod još nekih spamera, sve stane u jednoj rečenici, i to obavezno bez interpukcijskih znakova. Takvi ste, bolji ne možete biti. Samo me se kloni i bez prozivanja.
@
Escobar_BP,
hvala ti puno na ovim informacijama. Krajnje ozbiljan (i normalan) forumaš. Malo nas je na ovom forumu. Nažalost.

Ako (na kraju) i dodje do prodaje, kao da sam naslutio, ispašće da će to biti UG. Ali, mislim da je to loše, jer ćemo u tom slučaju imati apsolutni monopol. To nije dobro uopšte. Ne znam...
Postoji li mogućnost da ga država otkupi nazad?? :?
@
aigokeros,
ono što je nevjerovatno, to zamjeraju SAMO Telekomu. A još nevjerovatnije je da koriste usluge Telekoma.. :lolblue:
Kao u onoj seriji "Lud, zbunjen, (ne)normalan".
Kada im ukažeš na njihovu ciničnost i podlost, onda te proglašavaju za agenta i bota... :lolblue:
@ Zedd,
Onamo gdje nemaš titl, ne možeš ga podesiti. Tada odredjeni kanal nema titlovanu emisiju.
Opet se pokreće natezanje oko infrastrukture. Drago mi je da nijesam jedini u tvrdnji da je sasvim normalno što je ista prodata, jer je prije prodaje, infrastruktura i bila u vlasništvu Telekoma. Forumaš
Escobar_BP je najbolje objasnio.
Kratkoročni spas za Telekom je da ponudi približno iste pakete kao i konkurencija. Dugoročni spas je da modernizuje infrastrukturu i dovede FTTH (optiku) do svakog korisnika.
A koliko je postavljanje optike skupa investicija, najbolje govori da ni Telemach nema optiku do svih njegovih korisnika, već koristi koaksijalni kabl kojeg je postavljao nekadašnji M-kabl.
Nije jednostavno... Ni jeftino...
Bookmarks