Prema zakonu o postanskim uslugama da li je postar duzan isporuciti paket na adresu ili se nesto mijenjalo? Pitam zato sto mi salju poruku, onako bez potpisa ko je i sta je, da podignem paket na postu. A i ranije sam se zalio kada ne donese pa mi je upravnica poste rekla da mora da se isporuci paket.
Drugari, jel ne radi samo meni sajt nase poste vec par dana ili je riknuo?
Riknuo, ja gledah juce za sebe kad ono nece nista da otvori![]()
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
top![]()
Mislim da apdejtuje stanja preko aplikacija...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
1. prvo pejpal nije radio, pa zato nisam transakciju mogao obavit preko pp
2. onda mi ni kartica nije radila, pa nisam nidje niksta mogao trgovat
3. zovu danas iz ckb, kazu blokirali su je bili jer su mislili neke sumnjive transakcije.
4. odblokirase i sve radi.
ustaimsepo*****
Da li mozemo mi prodati sto preko ebay ili drugih poznatih sajtova?
mozda mozemo sad kad postoji opcija placanja direktno preko kartice
pa idite direktno na stranicu za pracenje,ona radi normalno
https://e-racuni.postacg.me/PracenjePosiljaka/
Ima li neko da preporuci sajt za narucivanje opreme za bicikla?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ja trgovah neke Trussardi patike kod jednog Žabara na eBay. Valjda su orginal, barem izgledaju tako ali eo posle 4-5 mjeseci nošenja, puče desna patika na pola bukvalnoPoslah mu slike, veli fabrici je odmah proslijedio, baš me zanima oće li vuk pojes' magarca... 99.8% reputacija čoeku, brdo patika ima i vidim da se niko žalio nije... Te iste patike su u ođe u XYZ bile oko 150e, ja sam ih uzeo za 95e + poštarina 10.
vazi li ovaj topik za kupovinu preko instagrama? Ja porucih jedne tikepa preko onih @tike_shop, vidim cijene povoljne, pa reko da se "opecem" malo, ne mari
Ne vidim što ne bi bilo. Ja lično ne bih tike tako uzimao, ali ti javi.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
narucio juce, kazu tokom ove nedelje. 54e, a 75e sa dostavom. nisam ih mogao nidje nac ispod 130e takve. pa da vidimo..
Origigi?
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Nikada mi nece biti jasno zasto porucujete sa tih instagram pilicarnica i jos se pitate da li su original.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Kakvi su prevaranti ti što prodaju Nike patike preko instagrama. Jeftina kineska replika na koju zarađuju x2...
Btw, kakve su šanse da mi prođe poruđbina sa interneta preko 130 eura a da ne platim PDV? Nisam odavno porucivao pa reko da vidim jel sve živo prekontrolišu ili ne?
Ne mogu nać krštenu kožnu jaknu u CG... znači, prodaju kinesku "eko kožu" u sred delte, navodno italijanski proizvođač a ono asian fit size modeli... obučem 3XL ka da je za đecu jakna. Pa zlatio se internet kunem vam se
There are currently 5 users browsing this thread. (2 members and 3 guests)
Bookmarks