u rangu Tesle,prilicno mutna slika
Mogu da uzmem neki tv kod njih, povoljno, ali je Vox, 43", smart. Valja li to ista?
Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk
this time next year...
u rangu Tesle,prilicno mutna slika
Jes a? Pretpostavljao sam. Imaju samo tu marku, za sad. Mislio sam da ubacim u sobu.
Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk
this time next year...
mozda ima neke razlike u modelima, ovaj koji sam ja cesto gledam kod rodjaka je bas los (43', uzet u mtel prije 7-8 mjeseci,vjerovatno je to taj)... razmisljao sam i ja da ga uzmem prije nego sto sam vidio kakva je slika,ali su nesto komplikovali i (srecom) odustao sam, otisao i kupio za kes skyworth (cak i jeftinije nego sto bi ovaj bio na rate) i nisam pogrijesio![]()
Nije to isti vox koji je bio prije 7-8 mjeseci. Ali u svakom slučaju možeš sačekat dok se dobiju JVC 43 inča(vox je srbijanski a jvc japanski), odlični su a rata je 8e na dvije godine
Last edited by chucknorris; 30-10-17 at 13:24.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
jvc je turski westel
JVC nekad bio made in Japan..a sad Turkey
valja napomenuti da je od tadasnjeg JVC-a ostalo samo ime...
Ima li kakvih problema jutros? Stade internet, upališe se narandžaste lampice na ruteru. Što može biti?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na komp internet bez problema radi, dok na mobilni nekada izbaci ali ipak za to svo vrijeme stoji gore simbol za wifi da je prikacen,sto cinjet sa ovim
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Last edited by Pozitiva; 01-11-17 at 21:28.
je li komp isto na wifi? koji je ruter? netis?
iskljuc ga, zapakuj i ostavi nedje da kupi prasinu,a kupi neki jeftini (tp-link npr) i zaboravi na probleme
vidjece da ti radi net i nikome nista... a nemaju bolji,imaju 2 vrste netisa,oba imam,i ne zna se koji je zalosniji bio, i neki d-link samo za odabrane poslovne korisnike
Meni su donijeli dlink kad sam se žalio na netis... Reci siječe ti i prekida net, slab domet itd...
Sent from Tapatalk
#fakenews
http://mtel.me/mbox/mbox-paketi
Jesu li kome nove brzine povecane ili treba produzavati ugovor..
Danas sam ja bio u poslovnici da vidim o cemu se radi. S obzirom da meni ugovor istice u februar, sad mi je jedina opcija da uzmem BOX duo 3 ili da cekam februar pa da ponovo potpisem ugovor na 24 mjeseca i da mi brzina bude 60 Mbps uz isti paket (trenutno koristim Box duo 2 sa brzinom 15 Mbps). Znaci ako ocete vecu brzinu a imate ugovor sa njima, jedino mozete da cekate kraj ugovora pa da potpisete novi ili da se prebacite na jaci paket. Nije optika u pitanju ko sto pojedinci kazu.
meni su isto u poslovnici rekli da brzine vaze samo za nove korisnike i samo za optiku... tako da ne znam,mozda je do paketa,ja imam all4,mozda 100mbps ne bi moglo kroz ovaj coax koji je postavljen ili u poslovnici kao i obicno pojma nemaju...
u svakom slucaju, starim korisnicima .I. ko i do sad... da nisu iz telekoma doveli marketing strucnjake?
Last edited by smfilip; 03-11-17 at 19:27.
Zanima me jedna stvar, uzeo sam vec jedan tv kod Mtel-a a ugovor mi istice za 20-ak dana...mogu li sad da potpisem novi ugovor i da uzmem jos jedan tv?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks