Poliranje resava stvar![]()
Danas kruzni tok kod redakcije "Dan"-a, momak sa novim audi a6 stao pred pjesacki, a golf cetvorka iza u njega, fino mu je nasminkala zadnji branik citavom duzinom u crveno.
Ovaj momka iz audi-a ispizdio.
Poliranje resava stvar![]()
Neka dodje![]()
Nema kad do marta 😂
Ima.za fine ljude koji nisu gadovi 😅😅😅
Ehhh sad! Preko telefona detektor! Kakav je to telefon, da nisis TERORISTA!😂😂😂
Vatikanski spijuni i ulizicebizbi mi je u sluzbu spadavanja i provaljivanja 💪💪
Bizbi BOT
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislis u svakom smislu te rijeci ili sto hahahahahaha neka
Saobraćajna nesreća u Budvi: Motor udario u kamion, poginule dvije osobe
http://servis.vijesti.me/vijesti/sao...e-osobe-960868
tek kasnije covjek ukapira kad mu stariji pricaju da mladi misle da im niko nista ne moze... djeca... zali boze...
Katastrofa. Pretpostavljam da su prebrzo ušli u krivinu i da ih je izbacila tj da su prešli u suprotnu traku direktno u kamion. Zajeban je Z750.
Z750 nije zajeban, zajebano je kad neko utripuje da sve zna i da nema preko njega što je često slučaj u CG
She is only here to annoy herself!
Ne bih ti volio ni po prstu, no kako sam velis, zajebano je kad neko utripuje da sve zna i da nema preko njega.
Otud, tvojom logikom, pazi se ovog "nije Z750 zajeban".
A ova nesreca, nema se rijechi, nesretna djeca, kako jeftino zivot ostavise..eh. (A jos nesretniji roditelji, na sto im zivot u tren dodje, kukala im majka).
><
Ne daj boze nicijem djetetu da nedostaje dlaka sa glave. I tih nesretnih roditelja.
Ali hoce li mi ko objasniti mentalni sklop roditelja koji djetetu od 18-20 godina kupi motor od 800 kubika ?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Do 25. godine po zakonu ne preko 50 kubika, preko 25. godine može ali uz drakonsku registraciju. Glupost i nefer prema savjesnim učesnicima? Možda ali pogledajte što se radi, ginu kao na traci, ma da se što pitam zabranio bi sve preko 500 kubika.
Ne poštovanje zakona i ništa drugo.
Mi možemo pisati sad bolje ovako ili bolje onako, da se zakon pošuje manje bi bilo ovih tragedija.
U zakonu imamo kaznene bodove i niko ih ne poštuje, u zakoni imamo pravila za starost vozača i niko oh ne poštuje, u zakonu imamo kazne koje se daju ljudima koji po avljaju prekršaje pa se ni ono me poštuju.
Da se zakon poštuje sve bi bilo drugačije...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
vidjite nesto.... ja bih meni se cini ubio nekoga da mi je prije 15 godina rekao da mogu da polazem a da vozim auto od 1000 kubika ili do 50km ili 10 uvece i sl....
sad, sad bih trceci to potpisao..... jer sam ja to prosao, mozda ce mene nedje glavu sacuvat od nekog bijesnog momka, a i moju djecu nekad....
problem je sto svi prolazimo kroz taj period kad mislimo da smo besmrtni... neko prodje, neko nema te srece...
ali defitivno za vozace makar do 25 godina treba da postoje posebna pravila i kazne...
ja sam uvijek postovao volju mojih roditelja, i nikad nisam kupio motor.... tek kad sam zagazio u 30te, sam uzeo motor od 50kubika, kome nisam htio da skinem blokadu... i sad se vozi s blokadom... a opet, to mi ne garantuje nista... ali eto, makar sebe necu dovoditi u iskusenje da tu zujalicu testiram....
Već ima zakon za mlade vozače do 24 godine ali je taj zakon glup. 70kmh max i bez tolerancije za alkohol.
Pa nije toliko glup, na nasim putevima imas par mjesta 80 i jedno 100km/h, dosta puta i na tim mjestima imas koji voze sporije i cesto nemas prostora da ih zaobidjes. Alkohol 0 i za starije bih stavio. Dostinja koji su poginuli da su postovali zakon danas bi zivi bili a i mnogi neduzni koje su isti ti sa sobom poveli...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
A pazi, odraslima se toleriše do 0.3, a do 0.5 je 50e kazna. Preko toga je oduzimanje vozačke, 130+ eura...
Šta misliš koliko će pokazati ako popiješ pivo i kreneš da voziš, a oni te zaustave i testiraju?
Napiješ li se od tog jednog piva?
Jeste, bez tolerancije za alkohol će magično smanjiti broj poginulih u saobraćaju.
Čisti dokaz su ovi mladi vozači, njima je dozvoljen alkohol 0, evo nema nijednog mladjeg od 24 da je poginuo u saobraćaju.
I smanjiti ograničenje i odraslima, evo ako se kojim slučajem desi da neki mladić pogine, to je zato što je vozio 80kmh a nije 70kmh.
Ajde makse.
Sve je to jer se roditelji ne slusaju tj ne postuju. Kakav zakon i pravila. Zna se ko je i sta je zakon za djecu tih godina. Evo na primjer, ja sam slusao svoje. Moja generacije je, vjerovali ili ne, slusala svoje roditelje. Imali smo dvoje troje crnih ovaca ali u sustini dobra generacija.
Oces sine kavasaki. Ajde izadji iz kuce, placaj sebi stan, struju, vodu, telefon, internet, kablovsku, hranu, izlaske pa ako ti ostane para kupi sta god hoces.
Ovdje nije kriv zakon, policija, Milo.
Odje su krivi tata i mama.
U USA je totalno drugačiji sistem što se tiče alkohola. Bukvalno te policajac testira tako što te gleda dok hodaš po pravoj liniji, ili stojiš na jednu nogu, radiš čučnjeve itd...dosta mjerodavnije.
Kod nas ima dosta zakona koji su tu samo da pune budžet parama.
o kakvim kubicima filozofirate oni bi ispali iz ove krivine i sa 80-90 km/h za šta im je i 125 više nego dovoljno
kad smo kod toga mislim da su po statistici najopasniji od 125-750 zato što ih voze najmlađi, ovo preko uglavnom voze ljudi koji su nešto prošli u životu i umiju se bolje čuvat (a i "ozbiljnije" su vrste motora tipa enduro cruiser touring itd)
She is only here to annoy herself!
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks