[Grwska
One Ring to Rule them all...
Dje imaju u Pg peceni kesteni da se kupe, a da nije kod onog lika u City kvart? Ono je vise ugalj nego kesten. :roll:
Sa druge strane straha su sve najbolje stvari u životu.
Sto imate od muzike? Na flesku da prebacim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nikad za nikad to nije to...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Pa kad se ne peku na žaru. Isto kao da se očekuje da će ćevapi biti isti sa roštilja i iz tiganja na šporetu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Imate na uglu slobode i hercegovacke preko puta cesme onaj jedan prodaje kokice, kukuruz a ima ponekad i kestene
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Sestre su mi se svercovale u Berlin u gradski prevoz, nisu htjele da plate na licu mjesta racunajuci nece im stic kazne u CG, kad ne lezi vraze eo ih :mrgreen: U medjuvremenu su dobili jos jedno pismo opomene. Ima li ko kakva iskustva sa ovim? Kakve su posljedice? I je li moguc ulazak u drzavu?
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Znam za jednu poznanicu kojoj je sledeće godine odbijena radna dozvola zbog toga (ljeti je preko studenske organizacije radila gore)
Za turistički odlazak ne bi trebalo biti problema
Sent from my 5025D using Tapatalk
ne mogu da ti dam reputaciju pa onda da napisem
Pravi glibo gadni
radio sam dugo u onu zgradu celebica pa ga gledam evo 10 godina
Ne bih kod njega konzervu kupio koliki je glibov
evo imate kestenje, kokice i kukuruz na ćošku hercegovačke i slobode
Sent from my VKY-L09 using Tapatalk
Mislim da su za ovoga govorili da je glibo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 29-10-17 at 14:58.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Treba da nabavim drugu info:
Ima li u CG jos kakav army shop osim ovog u Pg na ocetku ulice Vuka Karadzica (bivsa Bereta)?
Zainteresovan je da kupi neke army pantalone, sa dzepovima sa strane, sarene, kaki boja, pustinjske, sto li...
U army shopu su ~60 eura.
Na koje mjesto se mogu pogledati ove pantalone iz opisa?
Narucivanje sa interneta otpada, prosto zbog nemogucnosti probanja prije placanja.
Ajde probacu..![]()
Ali ako je kvalitet kakav kaze mexico neka onda ne zali
Sent from my Le X620 using Tapatalk
ima onaj army shop u zgradu dje je tehno centar knezevic iznad trgovinske skole ? isto u suterenu kao i TCK?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Onoga momka više sva Podgorica zna, orjentišu se po njemu. Nema đe nije ordinirao. Sjećam se da je nekad kod Volija preko puta Sat kule prodavao kaiševe, pa onda pored Mimija starog naočare, pa sto puta neke sitnice po gradu, sad ga eno onamo đe je slika.
Nego što je čudno, on je non stop tamo, kao da nemaju nijednog drugog radnika. Svaki ubogi dan, ljeto, zima, vazda je tu. Baš mi ga nešto žao bude, pa vazda kupim nešto kad prođem.
Nijesam imao nikakvih nuspojava do sad
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks