http://www.vijesti.me/vijesti/mandic...-za-sto-960725
Opština Kotor ne raspolaže ni sa jednim izvještajem privatnog Skala radija o načinu na koji je taj medij u vlasništvu Slavka Mandića, iskoristio više od 90 hiljada eura novca poreskih obveznika Kotora, a koje je tom mediju pod netransparetnim okolnostima, davala bivša lokalna vlast predvođena DPS-om.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ista je situacija sa ostalim rezimskim medijima koji dobijaju donacije ili su kompletno finansirani od strane poreskih obveznika a rade u korist vlasti kao RTV NK ili Antena M. Da ne pricamo o rezimskom portalu cdm zajedno sa dnevnim novinama...
Darko Sukovic poznat kao rezimski novinar stalno dobija iste grantove da radi emisije recimo o PG ili promociji regije i za to iz budzeta dobija 10-15 000 eur. Smatram da je to sramno i da je sramno ko se bavi novinarskom profesijom u CG
One Ring to Rule them all...
Srpska TV i 777 se finansiraju od ... ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Netačno. Dobijaju sredstva iz Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava. Mislim na Srpsku tv.
Last edited by NHM; 29-10-17 at 20:05.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Vrhunsko novinarstvo![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
na zalost eo istina... Srpska TV 27k i srpski radio 28... Mada su dobili i hrvati i albanci..
Ja im svakako centa ne bih dao, ali vise zasluzuju nego Darko Supkovic i Rtv Niksic
One Ring to Rule them all...
Omrčiše državu. Propade najbolja i najperspektivnija ekonomija na istočnom Balkanu, kandidat za eu i članica natoa. Nije mi jasno, gazda im ima skuplji sat ali to su ga valjda častili.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Pa sve se broji, skupi se to. Nećemo samo milione brojati.
https://m.cdm.me/drustvo/vandali-uni...-pine-u-tivtu/
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
samo da se razbude lokalni hejteri i onda krece komentar - ova država nas unistava 25godina, odakle milu stan u Dubai.
f6
Mislim da je svima jasno da ti koji su to uradili vodili su se mrznjom prema Americi i njihovim obicajima. Ne mogu NATO da istrpe, jos ovo, pa to je za njih previse...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
https://www.cdm.me/ekonomija/luka-ba...od-100-godina/
Luka Bar je kao infrastrukturno preduzeće sa izuzetnom geografskom lokacijom “dobra udavača”, sa “mirazom” od 100 godina duge tradicije u poslu kojim se bavi, te nizom drugih pogodnosti i predmetje skoro svakodnevno iskazanih interesa za neki vid ulaganja, kazao je Dnevnim novinama Anđelko Lojpur, univerzitetski profesor i predsjednik Odbora direktora lučke kompanije.
Da se razumijemo, farbanje jaja je takođe jedan od paganskih običaja transformisanih i prihvaćenih u hrišćanstvu. U tom slučaju simbolika jajeta je pripisana životu. Iako je duboko pogrešno, tom praksom se ne slavi zlo. No, znaju li pomenuta tivatska djeca šta slave halloween običajem i šta je simbolika izrezbarene bundeve i kakve to veze na kraju ima sa crnogorskom tradicijom
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks