Svaka mu cast, ovo je za postovanje. Jos mi miliji sada
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Baša o kraju karijere, Crnoj Gori, odbijanju klupe protiv Jermenije
https://www.cdm.me/sport/fudbal/basa...tiv-jermenije/
Šta se desilo te “čuvene” noći, 10. juna pred meč sa Jermenijom kada je Marko Baša umjesto na klupi svojom voljom završio na tribinama. I tim potezom zaključao vrata nacionalnog tima.
“Ovo kako se završilo ne može da pokvari sve lijepo što sam doživio u reprezentaciji – divne momente zaista. Ima moje krivice, naravno. Bio sam u nekom komforu u reprezentaciji, da ne kažem da sam bio nedodirljiv, da sam tako pomislio, pa mi se vratilo. Neki pominju neprofesionalizam, za mene to nije bilo tako, jer nijesam tako shvatao reprezentaciju. Reprezentacija jeza mene nešto više od kluba i sa puno više emocija sam ulazio u te utakmice. Ipak, iz neke svoje sujete, ili ega te noći sam tako odlučio”, poručuje Baša
Treba biti čovjek pa priznati ove stvari, 9 od 10 bi ih sralo i izbjegavalo ovo pitanje. Vazda mu fala, šteta što su ga povrede masakrirale konstantno, mogao je da pomogne mnogo više...
Svaka mu cast, ovo je za postovanje. Jos mi miliji sada
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
http://www.zurnal.rs/fudbal/reprezen...vreba-jos-srba
Jedino nekog na mjestu Stojkovića, činjenica je da je sa Stojkovićem napravljen kiks iako Dejo to naravno ne priznaje, svi smo svjedoci...
Htjedoh napisat da nema više prijateljskih zbog "Lige nacija" ali vidim sad da to startuje tek u septembru iduće godine.
Gledao sam sad Stojkovića protiv Arsenala, ne bih se složio da je užas. I dalje je to mlad igrač koji će da napreduje.
Imao je loših partija svakako, ali daleko je on od škarta. I Marušiću je trebalo onoliko dok nije pokazao svoj pun potencijal.
A kao opcija poslije Marušića i Vešovića ne škodi.
Ne znam koga kane dovodit, ali čisto sumnjam da će SMS ili bilo ko sličan biti u pitanju.
Muslin je pod teškim pritiskom i u ponedjeljak objavljuje spisak za Srbiju. Nema teorije da ga ne pozove nakon svega.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Divna vijest
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Last edited by retype_htc; 26-10-17 at 19:06.
Zna li se kako je Andrija Vukcevic zavrsio u Spartak iz Subotice?
Gledam nedavno livescore jer bratov drug igra tamo, kad ono u sastav Vukcevic A., izguglah i vidim on tamo. :shock:
Znam da se pricalo da je momak veliki talenat, posao u Sevilju i onda odjednom paf.... Spartak iz Subotice. I to trajni transfer a ne neka pozajmica.
I to ni tamo ne igra nesto
A pođe neškolovan igrač direkt tamo iz naše šuplje lige, nije jedini primjer, meni je to ubijanje igrača u pojam, kao pođe u Sevillu odavde, pomisli ubica je, a ono šipak.
Bakić, Đorđević, Boljević, Zorić, mada su svi još mladi pa mogu da se vade.
To je više do njihovih agenata. Da se uzmu pare preko noći...
Jedan pogresan potez i provedes citavu karijeru u transferima 's konja na magarca' i ne odigras ni 10 meceva po sezoni. Ali mora tako kad imaš raspad od saveza.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Inače, ja sam nabrojao ovu četvoricu onako što su mi prvi pali na pamet ali vidi se kod mnogo više igrača. Ima potencijala ali sagore.
Jovetić ušao zadnjih 10min protiv Bordoa.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Dade Kojasevic go direktno iz kornera sad :mrgreen:
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ivanic i Mugosa po gol
Last edited by lepetanac; 29-10-17 at 14:03.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks