A4 1.9 tdi 66kw sam oduzme gas u voznji
Da se javim, odlucih se za Rakocevic i original aku. sa 3 godije garancije + ugradnja = 80 €.
Juce su mu greskom rekli da je 80 a inace kosta 84. Njihova greska i ispravili su se i napravili popust na 80 €.
Fobra je na Drac nije u Blok 5 vise. 12 Eur sam dobio za moj stari aku.
Kad se se sve obracuna 68 €
A4 1.9 tdi 66kw sam oduzme gas u voznji
lose je to
Prema tome, šta da ti kažem?
Ako neko oce reglazu da radi trapa neka ne ide u Castellanu. Znaci 4 puta su mi radili reglazu i opet je nisu napraviili da valja. PIh
Sve je to na psihichkoj bazi ®
vujacici su tu i tamo
ostali voda, a pod ostae mislim na kastelanu i simant
dje se radi jos kod nas reglaza?
Ako se dobro $ećam, ranije se Uzelac preporučivao po forumu...
#fakenews
Uzelac cuveni, njega su preporucivali svi![]()
Uzelac ,ali misilim da Mijo kod Rogosica u Dahnu najbolji izbor. I jedini koji proba auto prijereglaze i posle da se uvjeri..Znam da ne stv ne moze on odma na volan osjetit i cuda ali opet eto profesionalac bolje ce znat od vecine vozaca..20e
Sent from my Le X620 using Tapatalk
dje je uzelac
uzelcu mnogi koji rade reglaze po gradu ne bi mogli kljuceve da dodaju
bato uzelac 069026959
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ja sam dug niz godina radio kod Bata.Bato vam je u donju goricu iza restorana starog Palma.
Ali eto ovakvo iskustvo imam sad s Mijom.
Ja radih reglažu kod onoga Milačića u Zagorič. Čini mi se da je odradio posao dosta dobro. 15€.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Ja radim kod Milacica isto, dobar je.
Eo vidis da castelani, simantu i ostalima ne pomaze ni komp![]()
Ja sam bio skeptican u pocetku sto radi covjek na starinski nacin. Ali rezultat vidis nakon sto izadjes iz njegove radione odmah. Jednom u Castelani sam radio reglazu, ali covjek ne zna da izabere pravo vjesanje za moj Audi, a lijepo pise koje opcije sve postoje, recino moj je imao S Line podvozje i oznaka je 1BE a on izabira standardno 1BA (po defaultu) koliko se sjecam, sto nije isto uopste! I umjesto da ti nasteluje on bi ga rastelovao da se nisam umjesao na pocetku.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Bato uzelac je svim trkacima u CG radio reglaze i cuda.Tako da sam prije 10god posao kod njega posle stelovanja reglaze i krenuo da me izbaci iz garaze "e idi da ti sad ovaj sto si radio kod njega popravlja ovo" ja mu inace nista nisam spominjao![]()
dobro ljudi pustite bata radi trkacima nagibe i cuda. dodjes sa golom 5 sto ti majka vozi on joj napravi nagibe ka da ce zena da vozi reli uz cetinje a ne do posla i nazad.
f6
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks