Kad je repriza...?
Momo mi je bio asistent na fakultetu, nesto mi je tesko da zamislim da on moze bit grub prema nekome...
Kad je repriza...?
Momo mi je bio asistent na fakultetu, nesto mi je tesko da zamislim da on moze bit grub prema nekome...
Rekonstuišu se tri magistralna puta
Tako je planirana rekonstrukcija dionice puta u dužini oko 20 kilometara između Rožaja i Špiljana, rekonstrukcija i proširenje sa dvije na četiri trake dionice puta, u dužini od oko 16 kilometara, između Tivta i plaže Jaz, kao i rekonstrukcija i proširenje sa dvije na četiri trake dionice puta, u dužini od oko 15.5 kilometara, između Podgorice i Danilovgrada.
Pametnjakovići opet ignorišu najprioritetniju dionicu - potez od Debelog Brijega do Kamenara. Sjajan prvi utisak stiče stranac o državi koja svoju privredu zasniva na turizmu.
Last edited by starwalker; 26-10-17 at 21:34.
The more things change, the more they stay the same.
Farma je zlatna pri ovoj Komnenicevoj "farmi" veceras
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Reprizaaaa????
Sjutra u 11:30 ili jutube tamo oko 20:00pm.
Nemas sto gledat vjeruj mi.
Nista kasno nocas... a u pm...
The more things change, the more they stay the same.
http://www.portalanalitika.me/clanak...ro-airlines-ii
Nastavak od juče u vezi MA.
Pitanje opstanka "Montenegro Airlinesa"je stvar ekonomske struke jer treba utvrditi da li je za državu jeftinije uvođenje stečaja ili restrukturiranje i subvencionisanje nacionalne avio kompanije. Dostupni podaci koje prezentujemo, pokazuju da je ekonomski isplativije restrukturirati MA, nego ugasiti kompaniju. Paralelno sa ovim procesom, Tužilaštvo bi trebalo da dodatno ispita da li u nastajanju dvodecenijskog akumuliranog duga MA od 71,9 miliona eura, ima eventualne krivične odgovornosti, šta je sa skrivenim dugom od 16 miliona eura koji je nastao za vrijeme uprave Zorana Đurišića i da li je aktuelna državna pomoć MA – isplaćena po zakonu…
Djurisic je sa svojom skromnom platom od 10 000€ uradio sve sto je bilo u njegovoj moci za dobrobit MA.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Sjećam se kad su neku opremu, djelove ili ko zna šta prodali za 300 hiljada i toga nije bilo u knjigama. Prozvali Đurišića za to, a on veli pa šta, oprema je bila otpisana. Pa ako je bila vrijedna 300 hiljada, zašto si je otpisivao?
Jedan od najdžukačkijih dpsovaca. To govori dosta.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sta je za njega 300k...
Ako nekog zanima,
Twitter blokirao RT.
to je više za onu temu sa Trampom![]()
She is only here to annoy herself!
i will just leave this here![]()
![]()
One Ring to Rule them all...
Ovo je odranije, dok je Milo bio premijer? Možda su dosad naučili kako treba da se ponašaju. Ako su umorni, neka ih zamijene neki koji mogu i cijelu fakultetsku himnu da nauče.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nema tog novog detalja, niti novog saznanja, koji mogu djelovati na provjerene DPS glasače u manjim sredinama.
Ono što može pojedince pokolebati su neispunjena obećanja sa prošlih, pretprošlih,... izbora. Toga je bilo, ne baš u maloj mjeri.
---
Da se ja što pitam ne bi ni bilo ovoliko opština (sa tedencijom daljeg rasta), jer, objektivno,za tako nešto ne postoji ni potreba, niti ekonomska računica.
https://www.cdm.me/politika/darko-za...pomogao-dps-u/
Izgleda da Dritan bas smeta. Dnevne novine su tu dobar barometar. Nego, oni se barem ne predstavljaju kao nezavisne novine. Ako cemo pravo, nezavisnih novina i nema u CG. Osim ako se misli na nezavisnost od vlasti. A ni tu ne bih bio spreman staviti ruku u vrelo ulje.
Nego, ovaj tekst, iako jasno uperen protiv Dritana, objektivno nanosi mnogo vise stete Pajovicu. Ako se zna sto se desavalo nakon tog "zakljucavanja". No, i u tom dielu Dnevne mogu biti barometar. Koliko je DPS-u stalo do onih koji su iskoristeni i, kako se obicno kaze, "pusteni niz vodu". Meni je nekako blize da su,kao toalet paper, baceni u WC solju nakon upotrebe. I pustena voda iz vodokotlica. Koga briga. A i kome treba uprljani toalet papir?
Hahahahha.. tuzna li je
Ostavljena na cjedilu...a mnogo joj je obecavano ...
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Kako je i sto nam cini veliki srbin sveto
Odavno ga nema
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Bio je pocasni gost kupusijade u septembru, od tada nema nista
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks