Не вјеруј свему што пише неђе, аман
Јеси ли упознат нпр са клаузулама у уговору неког бодибилдера и спонзора у случају да је то произвођач суплемената?![]()
zbog čega misliš da je ovo nerealno?
uzmi u obzir i da im je testiranje prilično rigorozno po WADA sistemu, i to ako izmjere odnos testosterona i estrogena preko 6:1 automatski te banuju pa sve i da ništa nisi uzimao, + još i poligraf preko svega
https://www.worldnaturalbb.com/drug-...ed-substances/
Last edited by NSX; 25-10-17 at 00:02.
She is only here to annoy herself!
Не вјеруј свему што пише неђе, аман
Јеси ли упознат нпр са клаузулама у уговору неког бодибилдера и спонзора у случају да је то произвођач суплемената?![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
u šta treba da ne vjerujem od ovih njihovih pravila
nisam upoznat, na šta konkretno misliš?
Искрено, нисам их ни прочитао, јер те тестове по правилу сви имају, али ај'...
Нпр Колеман је цијели живот натуралац и велика већина тих проова јер узимају фине паре од спонзора и не смију јавно да кажу да узимају стероиде и тако те приче...
Имаш примјере у нашој блиској околини, тачније имаш их колико хоћеш, да не именујем сад, два момка, у истој категорији, један сам себе финансира, други има спонзора, први отворено прича које је све стероиде користио док се спремао, а други качи протеинске палачинке и слике глутамина и веја који су му страшно помогли у спремању за то такмичење, тј само њих је користио итд итд![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Mislim da ne moze on ovu formu da ima, posebno noge ..prirodnim putem.
Ja nemam nista protiv ljudi koji se bodu. Meni to ne smeta. Momak kod mene u teretani je za 2 mjeseca nabacio 7kg cistog misica. Sad kako je to njemu na organe unutra ostavilo posledice, to tesko ko da moze znati.
Ne znam kakav da si genetsku frik ti imas neke limite. To nije sport u kojem ti imas rigorozna testiranja.
Ono sto se meni ne svidja kod profi bodibildera je stomak. Nisam oko toga previse informisan, niti znam sta su promijenili i kakvo ****** sad preovladava u pripremama..ali ono kako njihovi stomaci izgledaju je komicno. Kao trudne zene su. Sve od povecanja organa od tog otrova koji trpaju.
Montenegrini se nikako ne svidjaju depilirana torza hehe. Pazuh da, ali to je to. Moj brat je plivač, jednom se depilurao zbog plivanja, svaka stotinka je važna, a onda kad se vidio, bilo je: Sad i nikad više, ni za sekundu a ne za stotinke
Priroda je čudo i ona najljepše izvaja tijelo a mi ga smao nadogradjujemo.
Smorila sam odje hahah, odoh u teretanu, trening čeka![]()
Немам ни ја ништа, река' сам већ није искључено да и ја некад нешто пробам, боли ме уво ко што користи искрено, али немојте да се завараватеMislim da ne moze on ovu formu da ima, posebno noge ..prirodnim putem.
Ja nemam nista protiv ljudi koji se bodu. Meni to ne smeta. Momak kod mene u teretani je za 2 mjeseca nabacio 7kg cistog misica. Sad kako je to njemu na organe unutra ostavilo posledice, to tesko ko da moze znati.
Ne znam kakav da si genetsku frik ti imas neke limite. To nije sport u kojem ti imas rigorozna testiranja.
Ono sto se meni ne svidja kod profi bodibildera je stomak. Nisam oko toga previse informisan, niti znam sta su promijenili i kakvo ****** sad preovladava u pripremama..ali ono kako njihovi stomaci izgledaju je komicno. Kao trudne zene su. Sve od povecanja organa od tog otrova koji trpaju.
Колеман ти је исто натурал колико и ови које си нам показао, ето, прошао је свако тестирањеKoleman? :grin: nema teorije da bi on prošao ovo WNBF testiranje, ni on ni bilo ko iz IBFFa... ada ne bi ga ni testirali samo bi mu rekli aj vozi kad bi ga viđeli![]()
![]()
IBFF testiranja su smiješna, da je tako lako proć WNBF testiranje Gozdecki ne bi ni ušao u uži krug![]()
Čitam sad sve ovo što ste pisali pa da ostavim par pitanja.
Koliko je to što može da se ide prirodnim putem, koja je to građa ili forma?
Ovo pitam jer znam dosta ovih radnika po gradilištima što su "iscrtani" ka da treniraju svaki dan :-)
Takođe znam dosta njih koji idu u teretanu i izgledaju OK, ono taman što bi se reklo ali milsim da ne uzimaju nikakvu hemiju. Treniraju onako radi sebe.
I još jedno, znači li da su svi koji su ogromni uzimali neku hemiju?
Ima dosta ovih ogromnih koji nikad teretanu viđeli nisu a stoje kao od stijene odvaljeni.
This time next year we'll be millionaires
Sto tacno znaci 'uzimati hemiju' ?
Neko hemijom zove i najnobicniji kreatin.
Drugi koriste klen i slicne inhibitore koji nisu steroidi ali nisu ni daleko od njih.
Treci se bodu 'povremeno' testom, tipa 2 puta nedeljno po mjesec-dva u po' godine/godinu.
Cetvrti se rokaju svim i svacim u pogubnim kombinacijama (mnogi su zavrsili pod zemljom prije vremena).
Tako da smatram da je i ta 'hemija' dosta relativan pojam.
A sad kako mozes da izgledas sa njom ili bez nje... Po meni steroidi dolaze u obzir samo ako se bavis profesionalno bodybuilding-om. Svi drugi koji bi samo da izgledaju bolje (i osjecaju se bolje) treba da idu 'ol necural' putem i zavisno od volje i predanosti ce biti sigurno dobrih do odlicnih rezultata. Znam licno sve ove grupe koje sam gore naveo i ne bi nijednom rekreativcu preporucio bilo sto dalje od ovih 'obicnih' suplemenata jer realno nema potrebe a mogu da budu pogubni.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
imaš FFMI indeks koji se lako računa i otprilike je 30 neki prirodni maksimum
https://www.thecalculator.co/health/...lator-794.html
Ima ljudi koji kreatin i protein zovu hemija :-)
Ja sam mislio na ovu "hemiju" koja nije dozvoljena i koja remeti rad organa itd itd a ujedno daje i rezultate...
This time next year we'll be millionaires
gledaj to ovako ova hemija koja se prodaje kod nas tj. klasični anabolici to dodaje nekih 80% na izgled a možda 20ak % na snagu, kad vidiš nekog da je maca izdefinisana a da nema snage kao što izgleda možeš da budeš 100% siguran da je hemičaristo tako kao što rekoh gore disproporcija između gornjeg dijela i nogu, prirodno jaki ljudi imaju građu kao što imaju rvači a ne nogice a gore šifonjeri
О боже, колика глупостgledaj to ovako ova hemija koja se prodaje kod nas tj. Klasični anabolici to dodaje nekih 80% na izgled a možda 20ak % na snagu, kad vidiš nekog da je maca izdefinisana a da nema snage kao što izgleda možeš da budeš 100% siguran da je hemičaristo tako kao što rekoh gore disproporcija između gornjeg dijela i nogu, prirodno jaki ljudi imaju građu kao što imaju rvači a ne nogice a gore šifonjeri
Ја имам утисак да ти нас ође гориш ево два дана, образа ми :d
ne ja, to su stvari koje primjećujem![]()
a moguće je i da je do toga![]()
Сконтао сам да је до тога
Подложан је чо'ек маркетингу![]()
toliko je uticao marketing na mene da mi na trening niko prić ne može od ovih izbodenihplacebo je čudo
![]()
како ли ти избодени изгледају кад ови што шаљеш слике нису избодени![]()
brt pogledaj ruke Gozdeckom u svaku teretanu u PG koju uđeš ćeš nać bar dvojicu trojicu koji imaju veće ruke od njega...
Не ради се ту о величини руке уопште![]()
Veličina ruke nema ama bas nikakve veze sa upotrebom steroida
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Ja se ubih danas od treninga pa vi pricajte sto hocete
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks