Mislim da je u pitanju ventil ispred turbine,slicno se desavalo mom bratu na 2004 god audi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim da je u pitanju ventil ispred turbine,slicno se desavalo mom bratu na 2004 god audi
Sent from my iPhone using Tapatalk
ima li taj auto aktivne stope?
Prema tome, šta da ti kažem?
ima li fiksne ili aktivne stope?
Mislim da je akumulator pred penziju (7 godina, fabricki). Ne znam koja je jacina (muka mi je bilo po ovome vjetru otvarat haubu), motor je 1.9dci 96 kw.
Uradio sam malu pretragu po forumu i vidim da se preporucuju: Bosh, Varta, Banner.
Vidim da na trzistu postoje i Black Horse, White Horse, Rocket (3 godine garancija) , Magneti Marelli, Topla.
Varta ima da se kupi u Okovu i Petrol Crna Gora Mne
Bosh u Fobra Pododgorica
Banner u Castellanu.
Rocket i Marelli u MonteParts.
Topla u Veritas-Optima
Dje mogu prodati moj postojici, koliko imam informaciju moze na otpadu odmah kod mosta na Cijevni prema Tuzima i sada upravo citam u ovi firmu Fobra. Kod Fobre je cijena otkupa za period:
01.07 - 15.07.2017
0.70 EUR/KG
(Uopste nije losa cijena)
Last edited by GaD; 24-10-17 at 21:39.
Meni jutros jedva uzdi...posle rabote nikud...na kablove I put rakocevica....70ah 84e, 10%rabat, 19%pdv, I stari na otpad prodah 10e...teke na 53e izadje I skroz ok....renault original 3god garancije...
Je li i tebi 1.9? Na koji otpad? Sigurno original? Ako je original meni je sasvim ok da traje 7 godinaMada ja mislim da mogu sa ovim mojim pogurat jos malo, ali bi se smorio ka' leptir da me nedje ostavi u neku studu.
Podji u Boleks i kupi Duracell Advanced Extended Life, oni ti otkupljuju i stari akumulator...
Meni evo dvije godine radi bez greske (fabricki isto izgurao 7 godina), a izivljavam se na njega...3 pojacala imam u auto, muziku slusam po par sati i svaki put upali na po' kljuca...
Meni je bio nesto oko 80e za 1.5dci sa vracenim starim...
Inace ce ti i taj fabricki brzo klepit...Nije izgubio kapacitet nego startnu struju a dizel zahtijeva mnogo ampera pri verlglanju...Pa pali na prevaru iz petog-sestog puta kad se zaleti![]()
Last edited by Laz; 24-10-17 at 22:20.
Pa onda ovo nije skupo, kako dobi rabat od 10%, za kesh ili prijatelj prijatelja?
Moze li malo blize lokacija otpada, mislis "semafori nk" tj kruzni?
Ima smisla da ja imam kabloveKablove da kupim kostaju 20-30 da valjaju, jedino mozda da podjem na onu buvlju pjacu.
@Laz pogledacu, hvala.
Mislim da na svaki otpad ces dobit 10e, tipa na kuce rakica...
Najviše ćeš dobiti na taj prema Tuzi, SS Alga, to ti je definitivno.
A novi imaš u Kastelanu, isto prema Tuzi.
ja mislim da sam imao 12e popusta na duracell u boleks kad sam vratio stari akumulator
Hvala. Sacekacu jos koji dan da zahladni da vidim da li da mu dam sansu![]()
Ima kolege odlicne, bas su teski i debeli, on je skoro mijenjao akumulator, nece mu trebati![]()
sto se tice akumulatora, duracel
ostalo voda
Meni Banner u garanciji otisao (posle par mjeseci) a svi ga u nebo dizu..
Bosch isto nije puno garanciju prebacio...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks