ne to nego mi smeta sto nema borbe izmedju njih dvojice kao s rozbergom prosle godine...samo se vucara za hamiltonom
ne to nego mi smeta sto nema borbe izmedju njih dvojice kao s rozbergom prosle godine...samo se vucara za hamiltonom
Pa on je prosječan vozač.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Pa prosle godine cijeli Mercedes je stao na stranu Rozberga i na sto jada je osvojio i pobjegao. Botas ne moze da se trka sa Hamiltonom, realno, na samo par staza je bio konkurentan i to dok je Mercedes bio u prednosti, sad kad je RB mnogo napredovao, a Ferari rame uz rame sa Mercedesom, Botas ne moze podijuma da se dokopa, a kamo li sto drugo.
Ali govoriti da je neko Hamiltonu osvojio titulu je nerealno. Prije svega jer Fetel tvrdi da Ferari ima najbolji bolid i da na svakoj stazi mogu da pobijede, samim tim Hamiltonove pobjede imaju jos vecu tezinu, tj. dokazuju da je Hamilton ipak bolji vozac. Na krajuu krajeva, evo i Masa kaze da je Hamilton na nivou Sene i Sumahera.
E ako je Masa to rekao onda mora da je tako...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
„Ali onda sam vidio da pritišće i pomislio sam- prilično sam dobar sa gumama sada a on prolazi kroz taj zavoj prebrzo, uništit će svoje gume. Upravo to je i učinio. Vozio je previše brzo kroz neke od tih zavoja kada to nije morao. Da je išao sporije na nekim mjestima, uspio bi me zadržati iza sebe- prilično sam uvjeren u to.“
U nastavku intervjua za Sky F1, Hamilton je dodao:“Prije utrke morate sjesti i proučiti gdje morate čuvati gume.Postoje zavoji u kojima je opterećenje na gume veće nego u ostalim zavojima. Na nekim dijelovima kruga on nije čuvao gume i pomislio sam- potrošiće gume puno brže od mene jer ih ja čuvam tu. To se i desilo.“
Ipak je Hamilton prof dr za Fetela, brz kao Sena, a pametan kao Prost ;-)
koji su to bivsi vozaci? alonso koji je izgubio titulu vise puta od istog i ?
kakav masa...nebitan lik potpuno....
nego eto kimi ga ne mrzi...ili je to mozda zato sto zbog njega nije bivsi vozac ferarija![]()
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
dali je verstapen dobio kaynu ya dangeros drajving ili iksid trak limits?
Prema tome, šta da ti kažem?
Kako je prska ovaj tip...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja msm da je nebitan i isfrustriran lik koji bas nema pravo nista da prica. Sin mu je kaznjen posle 100 godina, a ne zna ni sam koliko mu se puta pogledalo kroz prste zato sto ima 18-9 godina i sto je navodno digao rejting sportu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bathetic...
![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
jesu li to stvarno njegovi tvitovi?
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks