Koliko sam ja pohvatao, da do 2012 kada je taj problem riješen. Gledam svakako 3.0tdi eeeventualno 2.7. 3.2tfsi ne bih jer mi je dosta jedna lokara u familiju, mada ih ima baš povoljno, fulirani opremom...
Sent from my P10+ using Tapatalk
a ecam li reko prije par dana da trose ulje zbog karika?
Prema tome, šta da ti kažem?
Koliko sam ja pohvatao, da do 2012 kada je taj problem riješen. Gledam svakako 3.0tdi eeeventualno 2.7. 3.2tfsi ne bih jer mi je dosta jedna lokara u familiju, mada ih ima baš povoljno, fulirani opremom...
koje auto gledas
A pet
Bio je restajling bijeli (2012) 2.0 130kw odje kod nas za 17.5 sto je dzabalesku, posle ga vidjeh u bar 21 ga je prodavaoal neke sitnice mi se ne svidjese i cao
![]()
valjda je trebala obrnuta situacija da bude BriteBrate. da se bmw limuzina uzme dizel a onda da ganjas a5 benzinac![]()
f6
Tu je bembara, neće ona niđe.
Ja sam htio benzinca odma', onaj prvi 1.8TFSI što sam postavio sliku je san, ali brate ništa ne mogu naći o tome motoru na netu, 1 jedini klip na YT nema sa tim motorom od 160hp... Ne bježim ni od 2.0T...
ako mene pitas bjezis odma
Ostade 3.2tfsi od benzinske palete, ali on troši as fak, imao mi ga je drug, jedva ga je maka i to u kompenzaciju...
Trazis li iskljucivo kupe ili moze i sa 4 vrata? Pazi ova 2:
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...R&vatable=true
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...R&vatable=true
Ne znam ova 2 sa linka dzaba sto je oprma
Dobra su mi nekako goli kao stoljpi
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
B&O i S-Line su must, to zaboravih da navedem, panorama isto poželjna
Sve je to imao onaj braon gore sve im na svijet *****![]()
panorama je sranj
bang bang je simpa
da je ima lex bila bi top...i bila bi neka specijalna koja se ne moze slomiti u slucaju prevrtanja i kroz koju ne moze da ti smeta sunce i sl...
makse oli...panorama je top....
Nema je on i odma ne valja.. dobro si rekao. Sad krece ubjedjivanje cemu panorama, sto ce ti
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ok je da je auto ima. Ja je prvi ne volim. Siber je dosta
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
ko ima masla i guzicu maze tako da ako chojek ima i moze da sebi izvoljeva shto da ne,i to ne samo shto se panorame tiche no bilo chega...
Šta znači na barem pola oglasa kod Audija dizela u naslovu DFP?
Da je mrtav partikularni filter ili šta?
DPF*
Cisto da se zna da ga ima (a imaju ga svi), jer ako je uklonjen ili ugasen auto ne moze da ima TÜV.
Jasno, čudno mi bi da naglašavaju, mislio sam da je kontra, da su ga skinuli
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks