A on najcesce stoji na sred auta. Sto pricate ljudi to je u naslanjac ili u ladicu kakve crne fleske da vam smetaju. A ne smeta vam rupa ona za cigare i kad iz nje strci punjac od telefona..
E sto se ovdje nece cut
Sent from my iPhone using Tapatalk
A usb slot je ružan kad je prazan.
A on najcesce stoji na sred auta. Sto pricate ljudi to je u naslanjac ili u ladicu kakve crne fleske da vam smetaju. A ne smeta vam rupa ona za cigare i kad iz nje strci punjac od telefona..
E sto se ovdje nece cut
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ali sd card je nekako...ljepša.))
A dje si ti brate da me branis sinoc![]()
A od hiltona do krivog 140km šestom poprečke kod milenijuma na kružni kod atlasa neki momci gledaju.
Iskreno, nisam znao do danas na kom principu radi multitronik, ovo je pakao, iskreno prije bih manuela vozio, nikako mi se ne sviđa, bukvalno jedna iliti beskonačno brzina...
Sent from my P10+ using Tapatalk
Brate ima neki simulator brzina pa je ok menjač.
A vjerovatno je stvar navike ali ovako na prvu loptu ovako ravan zvuk pri ubrzanju me nervira, mislio sam da ću na ovo biti primoran tek kad hibridi ili ovi skroz na struju zavladaju
A ne radi ovako stalno. Kad je u S, isto kao da ima 8 brzina i imaš osjećaj da šalta. Kad je u D, prilagodjava se tvojoj vožnji i 90% vremena je na 2000rpm.
Eo ti od 55 sek kako je kad je u S![]()
Jasno, jasno
E sad ima fora, kad je u S a vozis na vrh gasa onda ti "salta" na 2000 obrtajaa kad patosiras gas onda do kraja
![]()
To je to, inače je multitronic ekonomičniji od manuela.
U nissane je voda.
Tj osjecaj u voznji je ocajan.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
i pouydanost je isto voda
Prema tome, šta da ti kažem?
Švabe Bogovi
This A5 has little technical problems:
The engine need too much Oil
The Power steering is without function
and central locking system is without function.
da. ali su napisali i naveli. misli da bi ti ko ovdje to rekao?
f6
Ma na to i mislim, sve ti živo navedu, svaku TAČKU slikaju ako je neki defekt u pitanju pa ako hoćeš-hoćeš. Mada ruku na srce baš iz tih razloga i gledam samo u njihove autohausove...
Da,da...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks