Zavisi od auta do auta, ja mislim.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Zavisi od auta do auta, ja mislim.
Meni u vratima uopste nisu htjele da rade.... Ko ti ga zna![]()
Kinezi su čudo.
Sta moze bit na audi a4 96kw 2.0 benz 2007god cuje se neka buka ali na specificne brzine tip 65km/h a ako se ubrza na 80 cuje se opet ali u manjoj kolicini, posle nedje opet npr oko 130 se cuje jako, a na 140 manje nego na 130. Bas cudno. Ja sam sumnjao da nije auspuh nedje probijen ali vodio sam na pregled kazu da je dobar. Moze li biti da je nesto do menjaca posto je automatik? ali salta i radi sve fino bez problema. Bas nemam ideju. Da je neki lezaj valjda bi se cuo sve vise i vise kkao se brzine povecavaju a ne ovako nekad jace nekad manje? Ima li ko kakvu ideju![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
da ti je buka od auspuha onda bi ti zavisla od broja obrataja.... a i buka od auspuha je specificna...tesko da bise mogla pobrkati sa necim drugim
Opiši tu buku, odakle se čuje, na šta podsjeća, je li lupanje, zujanje, brujanje, šištanje, grebanje, kucanje, pucketanje...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Jeste brujanje neko kao od lezaja. Gume su i mene pale na pamet jer su stare 2013god ali mislim da opet ne bi zavisilo ovako od specificnih brrzina nego bi se culo sve vise i vise sto su vece i vece brzine. Najvjerovatnije je lezaj onda. Kako se to moze provjeriti kada su u pitanju zadnji (jer tako mi djeluje da buka je nedje pozadi sa lijeve strane).
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Lager neki, ne znam kako se zvalo. Tacno na 70km/h se kod mene cula ona buka. Golf benzinac 1.4
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Last edited by nexus4; 22-10-17 at 14:23.
Ako je quattro, vidi kardane i diferencijal
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ma gume 100%
Pisali smo ja i Amfi cini mi se za gume...meni dayton na mazdu tacno od 50-60km/h bruje i preko 100km/h
Do te mjere da sam svaki lezaj provjerio i mijenjao ulje u menjac
Gume mogu samo zimske da bruje toliko da mogu smetati vozacu. A tamo u UAE dje je on ne vjerujem da vozi na zimske.
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Evo malo istrazivah po netu. Ili gume ili lezajevi. Povescu ovih dana da ga dignu na dizalicu pa cemo vidjet sta je. Ljetnje su gume, nema ovamo zimskih. Ali moguce da su od ljetnjih temperatura totalno zakamenile sa obzirom da su 2013god
. Javljam vam sta je bilo na kraju.
17 Al-Isra, 37:
Dayton ljetnje su brujale. Zimske dayton ni da cuju. Nego su odlicne
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
gume bi se cule stalno i pratile bi brzinu auta
lezajevi takodje
ja mislim da je neka od stopa motora ili mjenjaca
poyyy
Prema tome, šta da ti kažem?
Je li se mijenjalo šta oko uvoza kola u zadnje dvije godine? E1 nema da može više? Koliko budu troškovi sad do registracije, na neto?
Sent from my P10+ using Tapatalk
Isto kao sto je bilo. Samo sto ti lupaju carinu od 5% na vrijednost fakture ili ako nemas po najjeftinijem slicnim autom u mobile.
Za audi, bmw, vw nema e1
Racunaj 25% na neto (jer ti dodaju oni svakako 250e za prevoz kao) ili prvo carinu 5% na tu neto +250e (prevoz sto oni racunaju) pa onda pdv 19%
Spediter, prevod oko 50-70e, kod sisevica 80e (ako imas coc)
E sad znas sam koliko cu col table (200-250e) goriva koliko ti treba, putarine itd![]()
Last edited by stefke; 22-10-17 at 22:59.
taman koliko i kontejner iy amerika
Prema tome, šta da ti kažem?
A koji je razlog da za vw, audi, bmw nema E1 ? Zar nije E1 obrazac koji se izdaje za automobile koji su napravljeni u EU ?
dodje ti isto kao i do sad samo uvecano za tih 5% sto se nema eu1. ja ne znam, niti mi je ko mogao objasnit razlog njegovog neizdavanja. da li su nasi (balkan) petljalji nesto oko toga, svercovali pa ovi vise nece da ga daju.
isto tako neko mi je rekao da moze da se izvadi ali je malo procedura, pa momci sto dovoze kola kazu da ne moze, jer nece tim da se bave i da gube dan gore.
f6
Nije mi se problem bavit tim koliko god, baš ću viđet to da provjerim...
Pozdrav. Kod koga ispolirati farove? U pitanju je mazda 3, 2008 god. Podgorica ili Bar
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks