najjace da nije
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Objasnio covjek sve u textu gore, sa cinjenicama i podacima...ne znam sta pametujete.
Toliko je imao dominantan bolid da je u par navrata imao vise kandidata za titulu sampiona i 2 titule od 4 je osvajao na zadnju trku.
Ovo sto Mercedes ima zadnjih godina je dominantan bolid po svim mogucim parametrima.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Bolid je sve 4 godine bio vrh, pogotovo u drugom dijelu sezone, čak su i 2009 u drugom dijelu sezone bili pritisli Brawna. Zadnja trka za titulu kaže statistika, pročitaj malo biografiju Marka Webera, tu je mnogo realnija slika Seba izrečena bez gorčine i jeda, realno su opisane okolnosti tokom sezona u kojima je osvajao titule.
OK, sad je drugačiji i zreliji, promijenilo se dosta toga, svakako bih mu poželio titulu radije nego onom reperu u pokušaju. Realno ove sezone je imao nekoliko grešaka (govorim o njegovim greškama) i sam umanjio šanse za titulu, pa sad da li je izvikan ili nije, svakako možeš na netu naći i članke sa suprotnim stavovima.
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
2012e u prvih 8 trka sezone bilo je 8 pobjednika pa ti vidi za tu nadmpc redbula
Prema tome, šta da ti kažem?
Ja znam 2012 i 13.g. da je Kimi u prosječnom Lotusu na dosta trka pritiskao Vettela.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
rbr je imao dosta kvarova, posebno sa alternatorom
rbr je bio nenadjebiv 2011e, sjecam se kad je bio brzi od najbrzeg u singapur 3 sec po krugu
ostalo nista strasno
imamo novi difjuzer i cujem da stize i novo prednje krilo
Bojim se prekasno sve to
Sent from my iPhone using Tapatalk
A dako i onom komsiji crkne krava pa da slavimo.
Drugacije nema sansi.
Max ostaje u Red Bullu do 2020.
Ovo mora da se zalije, #LeclercToFerrari2019
Doci cu iskljucivo zbog toga!
(nemoj da se ne zamezi nesto)
Momci, cemu se nadate? Hamilton leti stazom![]()
naturlich
Evo Ferari poboljsao kvalitet djelova, krepalo im vjesanje, mora nova sasija ahahahhahahhahaha
ode arivabene izgleda
Kakav imbecil je ovaj Strol, majko mila
Ja ne znam kako ima obraza da dolazi i radi sa tim ljudima u Vilijamsu svaki dan, mene bi bila sramota
Em vozi kao amater, em je jedan penzioner Masa brzi od njega tokom cijele sezone
dobar krug vetela
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks