Ciscenje egr ventila a da ne deru na pare?
nidje veze...Asfalt ne upija bijelu svjetlost...
U pitanju je rasipanje plave svjetlosti i talasna duzina...Zasto je nebo plavo? Jer plava svjetlost nema jak intezitet i najvise se rasipa
talasna duzina svjetlosti:
plava svjetlost 450 nanometara
zuta svjetlost 550 nanometara
crvena svjetlost 650 nanometara (zbog toga su i stopovi crveni, jer crvena boja ima najjaci intezitet i najprije se uoci)
Auto bez sociva:
Auxbeam S4 LED, Cree XHP50 cip, 72w, 6500k...manje vise najkvalitetniji kinez
Philips vision+30 halogen sijalica od 2 eura
![]()
Ciscenje egr ventila a da ne deru na pare?
But if you never try, you'll never know..
Ugasi ga![]()
plus1
Prema tome, šta da ti kažem?
Sto najblize zabjelskoj vektri radi 24h? Potrebna mi je cokolada i sok,hitno
Sent from my Le X620 using Tapatalk
bizbi ce to donijet samo mu javi sto ti treba
on ti je potrcko prva liga
Ahahaahahaa..stv je ozb..vidim tacno da samo Dion radi :/ ova pumpa jugopetrol ne radi ,strasne li pumpe..
Radi pumpa,ex dakina
Prvo i osnovno led za kratko bez sociva je go *****c.
Za dugo je savrseno.
Drugo prva slika i druga su totalno razlicite. Pogledaj ovo aito desno kako je na prvoj tamno. Dakle slika nije relevantna
Dugo obicno i led
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Koji su simptomi da automatski menjac na bmw e modele ide polako uuu.... ide polako?![]()
objasni se
Duga led su vrh. A tek kad se ablenduje.
Za kratko bez sočiva je 0, ne zna se đe više baca svjetlost.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
ljudi led su smece, i za druga i za kratka posebno kad nema sociva
xenon, da, jeftinija varijanta je kensun a ako bas hoces OEM svijetlost i kvalitet onda Morimoto
ostalo je voda
Prosle godine (taman nedje u ovo vrijeme) bez ikakvih nagovjestaja!, na granici hrvatske i bosne, kad su carinici zavrsili to sto su imali, ja ubacim u D kad ono nista. Auto ostalo u 4oj ili 5oj brzini. Ugasim upalim, mjenjac radi narednih 200m i opet ne mrda iz te 4te ili 5te (ne sjecam se. Probam da sam mjenjam ali nista.
Cudno mi je bilo sto nije bilo nikakvih nagovjestaja koji bi prethodili svemu ovome. Mozda je i bilo ali ja ih nisam pohvatao ili ti obracao paznju, pa evo da pitam na sta treba da se obrati paznja, koji su indikatori itd?
Ima li neki kalkulator za registraciju vozila da je precizan a ne kao ovaj npr, niđe veze http://www.cgauto.me/registracija-os...a-u-crnoj-gori ?
Konkretno me interesovalo 2998ccm, 176kw, 2011god izbaca mi 817e a kad sam zvao Lojd ispade 645e, pa da ne bih svako malo zvao da provjeravam...![]()
Meni je kod delte najpovoljnije ispalo! Ubedljivo! 50-70e razlike od drugih..
Treba mi staklo od retrovizora za dzetu, americko trziste.
Izgleda nema nidje bez u roksped?!
I ako nema koliko bi mi to izaslo?!
Posto mi stizd drug iz usa pa ako je preko 20€ reko bih njemu da mi tamo uzme, ako je manje ne bih da ga smaram....
http://www.tuning-shop.rs/
Ne znam imaju li za američko ali ovdje sam ja komplet retrovizor bio našao za 407.
Naručiš, ujutro ti pošalju po vozaču autobusa, vozač te zovne uveče, daš mu 5e i ćao...
Hvala brate
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks