Ja cim sam vidio mercedesa i tablice znao sam ko je kriv.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Ja cim sam vidio mercedesa i tablice znao sam ko je kriv.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Kod Bazara izvrnuto auto na krov...??!
e za koliko mene jedan100m dalje od ovog mjesta nocas nije odradio citavu desnu stranu....covjek se sa trotoara ukljucuje dijaginalno u moju traku, i ne vidi me... kako sam ga uspio izbjeci ja ne znam jer su milimetri bili u pitanju
I ovdje je ogranicenje 50. Ukljucuju se ljudi sa pumpe, iz radnji i kuca sa strane, sa tehnickog i perionice i plus kamikaze sa obije strane parkinga koji se najcesce okrecu polukruzno...
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
U auto što se prevrnulo su bile dvije đevojke. Žive su i zdrave, nadam se da su naučile lekciju...
ko je koga tresnuo ovdje? sem paklenika u sivu trenerku sto se drzi za glavu (cosak lijevo)
f6
Ja procitah u neki clanak da su odje 2 osobe teze povrijedjene?
aa doveo brat iz danske da preproda medjutim ipac malo uzeo da se vozi i sad ce bit i svoju i tudju stetu. 4-5hiljada buc
f6
Kod Splendida
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
kolko je bulevar klizav nije čudo
She is only here to annoy herself!
Slao mi je bizbi neke slike na instagram maloprije, ali ne znam kako da ih sačuvam. Neka stara Lada se zakucala u SQ7.
Kaže bizbi, 5000e štete na SQ7.
hahahaha
She is only here to annoy herself!
E to mi je slao.i snimak neki...snima trotoar i samo se u djeliću sekunde vidi SQ7.
- ne vidi se ništa.
- a to kiša pada pa se ne vidi.
pazi snimak
https://www.instagram.com/p/Bal6OyGD9oZ/
moze li mu se kako produzit ban do nove godine...dako zaboravi sifru ili da postoji ovaj forum![]()
#crashpad
Ja bih mu makao ban odmah, da imam moć.
kakav snimak
a treba imat kohones da snimis
Prema tome, šta da ti kažem?
do kad je banovan?
jos mjesec mozda
Prema tome, šta da ti kažem?
A ljudi ne zayebavajte meni nema nista milije nego kad naletim na golfa, svirnem pa mi se samo pomoli ona glava preko cijelog stakla i onda sviranje i cimanje `da se probamo` hahahaha!
Najjace jednom kad mi je rekao da oce da se proba ali "ne prvom i drugom brzinom"!
But if you never try, you'll never know..
Ko zna!
Hahahaha ljudi pogledajte samo ovu glavu
https://www.instagram.com/p/BahV-Dfj...en-by=vmilos90
Sad tek vidim komentar ispod "<3 sestrino" hahahaha friendzone!!!
But if you never try, you'll never know..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks