Looool. Starije ili novije?![]()
Dvije a6 sinoc slomljene kod trgovinske.. trkala se dva druga...
Looool. Starije ili novije?![]()
Idem iz centra put Keta 70km/h
I kod Eko pumpe prije podvoznjaka Golf 4 colorado red boje(a naci cu ga kad tad, zapamtio sam mu facu) kad sam dosao na 10 metara od njega odlucuje da presijece sve 4 trake na bulevar i da ode nazad s pumpe put centra(preko duple pune)...
Pa u zivotu nisam jace kocio i skrenuo da ga ne bacim na one borove pored puta...Iz lijeve trake sam posao skroz u desnu pa jos na ono prosirenje dje je sljunak onaj...
Ne daj boze da je bilo auto naspram mene u desnu traku, lagano bi bio udes od 5 auta, jer je i iz suprotnog pravca prekratio put nekome...
Coce mangup s naocarima, muzika u kola, slajfuje preko bulevara...golfasi kako vas mrzim da vam je znat...Svakome je ista voznja i ista ladovina u glavu
To je onamo nacionalni sport, redovno se okrecu put grada. No i ti si malo precera, mnogo je 70 onamo i naprosto i asfalt je ochajan, nije chuda sto to si mora' u shipkove.
A sto se golfova tiche, u mom sluchaju -dvojki, tu se pridruzujem zeljama, makar za pojedine, a posebno i tek za gdina, dje nas prije neku veche oko ponoca, na obilaznici malo posle Keta put Zlatice, ima raznijet uberretard zDvojkom paklenom mashinom, koju je zaigra' od katolichke preko nadvoznjaka, pa prida' koliko je mogla niza stranu, mislim, jedno 130-140.. Da se lik, malo ispred mene (on lijeva, ja desna traka), ne prestroji (dijelom, ne skroz), u traku sto trenutno sluzi za polukruzno, djelic sekunde prije no je ovaj prosistao izmedju nas, oba ili jednog makar bi raznio ka' na film..
Samo mi je palo nam, ispracajuci pg-madmax nightridera pogledom, -Ima li gore smrti, no ubije te smece-kreten s kantom iz pakla!!
Najiskrenije, ne mogu da zamislim goru i tragichniju smrt.
><
Fabia like this
moze li se ovo popravit da ne minusiram beyveye?
Prema tome, šta da ti kažem?
Je li ovo plin?
rekao bi da se zapalio pa i eksodirao
Zna li se je li živ gospodin vozač ove tranje?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
pa natavno
valjda je iyasao prije eksployije
Zivi su, njih cetvero
A dje po auta?
Ponijeli za djelove.
Hahaha eno ga na podgorički vremeplov video dok je gorio tj. dok je još ima zadnjicu.
Last edited by Raulio; 15-10-17 at 15:45.
https://m.facebook.com/story.php?sto...14259745388707
Culo se makar 3-4 puta kako puca... Nedje oko 4 ujutru je pocelo da roka..
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Milicajsko auto, mozda je bilo municije unutra.
Čudi me da su ostavili tablice na izvolte...
https://www.cdm.me/hronika/udes-kod-...-povrijedenih/
Sada prodjoh, jos uvjek stoje slupana vozila na mjestu nezgode.
Zato sam do Budve imao ,,cistaca'', takodje MB E klase sa PG CGA.. tablicama sa sve upaljenom rotacijom![]()
Valjda su to ovi oko skupa na Svetom Stefanu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks