Never ever
Znači nikad više akcija za 99€?![]()
Never ever
treba mi pomoc
Polazak 28,29 ili 30 dec, a povratak za 20-25 dana...
Sri lanka + maldivi
Dominikanska republika
Mexico
Ne mogu naci povoljnu kartu sanse nema..Lakse mi je bilo za kubu naci prosle god..
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
A bgm znas i sam da su tad najnajnajskuplje karte![]()
Uz Sri Lanku ti Maldivi nista ne trebaju, bio bi to danak neiskustvu. Ima SL itekako da ponudi top plaze za plivanje, surfovanje, i ronjenje. Whale watching, rafting, i safari
20 dana idealno. Plus je 50 puta jeftinije no na maldive. Maldivi su cist sminkeraj i cijene napucane maksimalno.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Kako najjeftinije do Sejšela?? Okt/nov/dec
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
Mojsije, grijesis... Dosao sam sa SL na Maldive i mogu ti reci da je raj bukvalno. Ama ni jednu sminku vidio nijesam. Sve stariji ljudi pretezno rusi. Skupi su izleti ali apsolutno nema potrebe za tim jer je uzivanje samo da lezis na plazi. Steta sto smo mi uzeli samo 4 dana. Transfer od Male-a do ostrva je preskup pa treba traziti neka obliznja ostrva do kojih se moze camcem doci. Ako treba neka info salji poruku...
Za ove dalje destinacije ne treba traziti karte 20 dana unaprijed jer je u krv sve... Mi smo za ovo u februaru uzeli a evo sad smo na putovanju. Za novu god smo uzeli u junu.
Pogledaj ima li sta iz Kelna last minute vidio sam skoro za Kubu 220e mozda nadjes i za Sejsele samo ocekuj ekstremno skupe hotele
Last edited by kb8; 14-10-17 at 16:15.
Transferi su 400+e od malea na udaljenija ostrva, smjestaj i sve preskupo, treba ti masu para za samo nedelju dana. 1500e minimum bez karata. Da ne pominjem cijene tura. U SL u sezoni od novembra, kad je mnogo manje kise, za 50e mozes top hotel 4* da uzmes, dvoje da veceraju odlicno za 20e... ovo racunam 'luksuznu' skuplju varijantu. Maldivi, sejseli i sl fenseraj ne treba ni porediti sa 'normalnim' mjestima. No dobro, svako shodno svojim preferencama i budzetu.
Pa ja sam uzeo 7+4 a ne 4+7 ali totalno krivo razmisljanje ljudi imaju o Maldivima... Mi smo evo za tri dana kol smo odje potrosili 0e samo kupanje i setnja. Masaza za dvoje 225 $ i to akcija neka. Snorkling 70$. Ja fino ponio masku i disaljku i idem na snorkling za 0e. Sve se moze kad se hoce. Mozes ti i na Sri Lanci ako hoces da trosis po 100e dnevno ali nije to to. Trasnfer je nama bio 500 ali jbg honeymoon
Kao sto rekoh, treba otici na obliznja ostrva koja uopste ne zaostaju za rizortima a jeftinije bar 5x
Kad je medeni mjesec, neka je sa srecom, ne falis se
Hahah zdravo bio... pa evo sad ��
Ja bih se slozila sa Mojsijem - sama plaza bez lokalnih ljudi - ulicne hrane i svega onoga sto zapravo cini draz samog putovanja lezanje na rajskoj plazi mi je interesantno 2-3 dana.
S druge strane voljela bih posjetiti Maldive zbog globalnog otopljavanja koje prijeti da u narednih cak 10-15 godina potopi vecinu ostrva iz ove skupine, ali bih radije to organizovala kao zasebno putovanje od 7-8 dana, nezavisno od Sri Lanke
Ako se ikad preselim za Aus samo Tasmania... Mora se ispostovati i ovo ljeto australijsko
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Ja ne volim te rizorte, jer si kao u stakleno zvono. Dolazis u mjesto dje je sve podredjeno vjestackom konzumerizmu i hedonizmu, za overentitled bijelce. Nemas nikakvog dodira sa lokalnim zivljem, osim sto te sluze, pa te gledaju kao pokretni bankomat i slusaju samo da bi dobili tips. Lokalna kultura 0, ture unaprijed isplanirane po mjeri opet overentitled bijelaca. Nadrogirana ajkula te ceka da se slikas s njom i sl.
I naravno, tu su oko tebe instagramuše kojima je sugar daddy priustio da se fale pred pratiocima na balkanu.
Ali opet, svako svoj merakovo je nevezano za kb8 iskustvo na maldive
Ne znam al potpuno drugacije sam dozivio ovo. Izabrao sam 7 dana na Sri Lanci jer mi se vise svidja avantura od lezanja ali tako mi je fino palo ovo na Maldive da mi zao sto sam samo 4 dana bio. Posto volim foto/video i posto sam svasta nesto nosio izmedju ostalog i dron mozda mi je zbog toga bilo zanimljivije ali def da mi je falilo dana. Sto se tice instagramusa aaaapsolutno ni jednu vidio nijesam, ni na ostrvu ni na aerodromu a cekali smo skoro 2 sata. Ja sam na kraju potrosio citavih 12ipo dolara i to poslednji dan za rentu bicikla. Imali smo sve ukljuceno i samo smo trebali da se kretenisemo sa masazama i drugim glupostima. Jednostavno sam samo odmarao suncao se i plivao. To sa ajkulama je zanimljivo 10 sekundi...
Ja sam vise volim aktivni odmor tj onaj odmor kad se vratis kuci da ti treba bar 5 dana da se odmoris hahah ali ovo mi je leglo pravo
Ljudi treba mi pomoc ako neko ima iskustva sto i kakoImam rezervaciju za 2 osobe pegasusom a jedna nije u mogucnosti da putuje, moze li nekako da podje neko drugo umjesto te osobe, tj da promjenim ime na karti?
Moze. Samo nadji u FAQ koliko je doplata za promjenu imena
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ne bih rekao da je tako lako, na karti pise:
Name changes cannot be made to a reservation. No refunds will be made and the passenger loses all his rights relating to his/her flight in the event that the flight relating to his/her reservation does not take place.
evo covjeku je sve napisano na kartu velikim slovima da ne moze ali je ipak pitao nas moze li...
f6
Obicno se ne isplati jer npr plaćaš razliku u karti (kad je kupljena i sad + promjenu)
Valjda bi trebalo da ima kakvu caku, ne vjerujem da ne moze da se promjeni ime uz neku doplatu. Kontaktirat cu njihih danas pa da vidimo.
Ima fora uvijek, bez ako nije kartu kupio nekim out of ordinary ways...
Mi smo kontaktirali wizz prekjuce jer je burazer odustao od Budimpeste pa da poklonimo kartu ali promjena 45eur ili skuplja nego karta.
Mada uvijek ima fora i treba kopati. Ryanair je trazio nesto grdilo para da promijeni ime jer nijesam obratio paznju pa je autokorekt potpuno promijenio moje ime. Nasla supruga moja neki broj 80centi minut i promijenila
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks