Možda je to neka slabija dijagnostika, ne vjerujem da u toku vožnje ne bi izbacio grešku na te trzaje. Dok se vozi, da se na dijagnostici prate odredjenje vrijednosti...bla bla...uglavnom dobar auto električar mora otkriti problem...
Možda je to neka slabija dijagnostika, ne vjerujem da u toku vožnje ne bi izbacio grešku na te trzaje. Dok se vozi, da se na dijagnostici prate odredjenje vrijednosti...bla bla...uglavnom dobar auto električar mora otkriti problem...
treba to ispitat live data
Prema tome, šta da ti kažem?
Taj trzaj je mnogo kraci period od sekunde a live data traju malko duze....![]()
valjda ima da se snimi kao techstream
VAG-ova je dijagnostika, ni u rokspeda ne otkrise nista
smile if you fucked today
Lagano imaju dva plastična zupčanika koji se vremenom pojedu, ali mislim da nije to. To je kod 2.7tdi većinom.
moze biti mjenjac
Audijev 2.0T motor, ne ovaj najnoviji no onaj '11 sa 208hp, mišljenja? Audijev S-Tronic takođe me interesuje, u suštini A5 2.0T '11 godište generalno?
Mislim da ti trosi pola litra ulja na 1000kms-tronic je skoro isto kao dsg, dobar menjac a opet ... ima problema, crkava...
Skoro gledah jedan a5, mislim da a4 (koji je kriminalan) ima vise mjesta pozadi![]()
s tronik je usvari dsg koji je smece
2.0t ima masu problema i trosi masu
Multitronic su losi, za ove s tronic ili dsg sto je jedno te isto, ne bih reka da su losi.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ti voziš golf 6 gti? Tvoj je bez valvelift-a i sa 70nm manje u odnosu na a5.
Da, audi ima valve lift, i to je jedina razlika, ostalo isto. To je generacija motora pod kodom EA888.
A 1.8t (tsi u pitanju)
Zavisi kojeg godista,ali generalno su gori od 2.0
nisu
poyyy
Ja tvrdim da jesu, a sve iz licnog iskustva...
pumpa goriva i problemi sa bregastom zbog iste (follower cam);
karbon;
potrosnja ulja zbog karika;
lezajevi;
bobine;
n80;
imrc motor;
pcv;
dv;
lanac;
i td
pitaj trila
poyyy
Last edited by TAKUMI; 16-10-17 at 15:26.
Uh, uzmes Reno i pocines. Ovi Audi-ji boba ne valjaju.
Kolko bi mogla vrijedjet knjiga od audija s2 avanta ono kao user manual,nesto na taj fazon. I dvije knjige sa lokacijama svih ovlascenih servisa za audi devedesetih godina.
Ocuvane su bas dobro,ostalo od dedinog auta. Ima 10-15 god od tad.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks