Oce slobodno. Sa manje briga no iko od nas.
takvi ce zivjet 100 godina.
Oce slobodno. Sa manje briga no iko od nas.
--------------------------
Do Not Disturb.
Dodje na kasu sa jednim artiklom, a onda se sjeti da mu treba jos 5, 6, 7, naravno da sacekamo mi iza njeg
Sell the Vatican, Feed the World!
Windows posrani.
![]()
Do Not Disturb.
Taj ti je Photoshop licenciran sigurno![]()
Linux..majka!
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Sve je licencirano. Kod pirata.
Poyyy
Do Not Disturb.
Velim čoeku, isječi mi šnicle, oću da napravim brzu pržanciju gladan sam. On veli, a đe žuriš, isječe mi sve na kocke, sad moram da činim kutaru i spremam. E paaa
Nije lako, ali je jako rođaci.
Zna se da je rodjendansko slavlje u igraonici ograniceno na termin od dva sata ( pozivnice, pozivi se obave i po dvije, tri nedjelje unaprijed) i dostina gostiju redovno kasne, i dodju pola sata pred kraj, pa se cude i negoduju sto ne mogu na mir kafu popit', no moraju da idu, jet je istekao termin..
Splacine bezobzirne.
Sell the Vatican, Feed the World!
hipotekarna banka. za svako placanje posebno ispod provizija. a saberite to na kraju, majku mu ebem!
Hohštapleri.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Đubrad
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
Pravim kolače koje ne volim. Jogurt pita.
Nervira me ova dugačka verzija
google doktori danas su svi doktori sve znaju...
Reklama "Čuš" dje Branimir Popovic odgovara sa tom rijeci na sve sto kazu stranci. Pi.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Kad moram da gledam prsle datume u 21. Vijeku.
Nekad lijepo vidis miši iźeli i cao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Jos ne docekah da mi zenska osoba za volanom stane na pjesacki da predjem ulicu.
No dobro je dok ne pocnu po trotoara da voze.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Da se oce aktivirat policija i kaznjavat ove sto se parkiraju na jednu stranu puta “da zavrse nesto za minut” i blokiraju traku
S merakom bi ih po dzepu, minimum 60€ i sigurno ne bi vise. Cim vide da je neko stao na sred trake i upalio 4 zmigavca, doci i pisat kaznu. Ni u kakvu raspravu se ne upustat s vozacima. Trenutno mi pada na pamet Bulevar na Stari kod zgrade Celebic iz oba pravca i ovaj dio puta dje je crni Audi parkiran.
I onamo u Centar preko puta stadiona.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ali bas da nemaju milosti, nego cim se neko zaustavi i izadje iz auta, iskoce i napisu mu kaznu. Samo kazat “nepropisno si zaustavljen, ide kazna” i cutat dok mu ovaj prica da ce da podje i da je izasao za sekund. Nece vise garantujem. Ali svaki dan da se postupa tako. I novine da pisu o tome kako su nemilosrdni. Dako se opameti ovaj narod vise.
I nerviraju me putevi u pg gdje bi trebali kao da budu dobri, a bas ne znam dio grada dje je ravan asfalt 500 metara
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Prvo drzava treba da pokaze spremnost i volju za tim, tj da se eliminise svaki oblik "nepotizma na visokom nivou". Tim mislim na brojne komandire i glavesine u policiji, koji NECE zvati pozornika u sred pisanja prijave i odvracati ga od namjere da primijeni zakon, posto je rijec o nekom njegovom sestricu, sinovcu, kumu, komsiji..
Drugi korak je eliminacija obicnog nepotizma, sto podrazumijeva angazovanje pozornika iz udaljenih opstina. Ne mozes ti biti policajac u svom selu. Ne mozes ti pisati prijavu nekom svom rodjaku ili porodicnom prijatelju i glumiti strogocu, maltene kao da ga ne poznajes.. takvi ljudi su najomrazeniji u nasem drustvu. Ono nema razumijevanja za neciju principijelnost, da je covjek prema svima isti, vec mu odmah prisiva svakakve etikete, jer "neučinjenost je grijeh". Zato, fino, neke Zabljacane, Kolasince i ko zna odakle sve, ali koji nemaju skoro nikoga u Pg, pa udri!
Ali to mora biti plan, agenda, to ne moze samo od sebe, spontano da dodje. A da treba uvesti reda, hitno!
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Da dodam u spisak i zgradu kod krivog đe je Amfora, ono je stvarno nevjerovatno.
Ne znam kako ljude nije stid i sramota da blokiraju čitavu traku i naprave kolonu od 100-200 metara, pri čemu iza zgrade uvijek ima slobodan parking đe možeš da se parkiraš kao čovjek i završiš to što imaš.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks