iL Forno, tako nešto...rolovana vješalica.
Bez zajebancije, ođe sam redovni ali ove sad što su dobili, haaaos...
Sent from my P10+ using Tapatalk
iL Forno, tako nešto...rolovana vješalica.
Uuuuuhhhhh kako bi se sad presauhova, pa neka ne bi oka sklopio noćas...
#fakenews
A kako dobro izgledaju majku im, kakva je slika ucinje mi se da mirisu u kuhinju![]()
burec s sirom kod sonje odlican ali presitan. ono je trecina vukcevica.
pica sendvic u formi kod autobuske predobar
Mnogo dobra baklava u Arija hotel put aerodroma. Dva eura dva fina komata.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
picaaa u PLAN B vrhunska. vizuelno najslicnija talijanskim picama. preporuka ko je picaros!!!
e ko pojede 3 popeka u pecenjaru u golubovce dacu mu sto ocenaravno tu je sopska i lepinja
Nemojte me strijeljat sad, ali izjedoh u bonelu rizu sa bakalarom I povrcem I bas je bilo top. Jos me nesto gotivi ona zena pa mi je stavila dva poveca parceta bakalara. Od kako sam na dijeti ne zalazim puno na ovaj topic ali ne pamtim kad mi je neko jelo palo ljepse za dorucak.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
6 - šest, eura sam platio pečeno pile u Bonelu, ledno ka' taština duša. Sve bi to bilo ok da se to pile podiglo u Komane neđe na livadu, ali bješe fabrikovano isto ka i u Voli što je 3.10 čini mi se, plus je u Voli vazda vruće. Lopovi.
Sve Bonele bi trebalo zapaliti.
U Bonelu ispod Beka prave najjacu pitu savijacu sa sirom.
U Bonelu jedino kakvo pecivo, pite i to...i to pod uslovom da nije "zdrava" hrana.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Svidjao mi se sendvič od pršute u Bonelu, ali su je zatvorili.
Sto znam, ja kako sam na posebnom rezimu ishrane nemam puno izbora kad izadjem sa posla na po ure. Opcija su mi dimcekova piletina ili neka curetina u Voli ili bonela sa integralnom rizom I povrcem pa dodam piletinu u kari sosu ili onu u sosu od pecuraka. Ovaj bakalar mi je bas fino pao danas, zato I rekoh.
hhahhahahaa ja ga obožavam i rado đeci pravim, posebno vole da ga pojedu ujutro, hadnoga i frižidera, pa pospu ga kašičicom šećera
sad ću i ja da napravimtaman mi se varenika kuva i miriše
slažem se, pogotovo kad čujem kakvi kroasani, kakve krempite....ljudi, ja pet puta ljepše doma to napravim...probala![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Da nije ko bio u novotvorenu Kalabriju?Jesu li zadržali prijašnji kvalitet?
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ovo i mene interesuje
Ajmo update, sto jesti I piti u minKen veceras?![]()
Najbolje tortilje u gradu i ubjedljivo najveća porcija za 3.70€.
Minhen kod Palade, naravno. Ista hrana kod studentskih domova je samo prihvatljiva, ne znam u čemu je problem. U gužvi?
Ja jednom svratih na tu čuvenu tortilju u Minhen kod Palade, nikad više. Odavno nešto gore nisam pojeo. Kao da mi je neko u parče kartona zamotao malo onog biljnog sira i par parčića kulena marke Dobro ili nešto sličnog kvaliteta. A porcija ništa posebno, eto za večeru može.
Helgine ljute kobasice (punjene sirom przene u pivu).
Kod Palade top, u city boba ne valjaju.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks