Mi ine igramo lose. Naprotiv. Samo smo suplji nazad samo tako. Da je bar Savic tu mogla je ovo biti zanimljiva utakmica.
Mi ine igramo lose. Naprotiv. Samo smo suplji nazad samo tako. Da je bar Savic tu mogla je ovo biti zanimljiva utakmica.
Korektno. Stojkovic je sraman
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Očigledno je da se Tumbaković plašio da uvede Šćekića.
Više mi to ima smisla, nego da nije znao da će Mugoša bit slabiji od Ivanića naprijed.
Ali fali nam štoper baš. Vidi se kod ovog drugog gola, prvo ispada Mijušković jer nije ušao dovoljno jako u duel, a onda ovaj mali Klimenta zagrađen od Lewandowskog, može samo da plače.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Nekoliko top akcija odradimo, dovedemo loptu na tanjir za šut, ali onda mrak, bezveze baš.
Poljska se nazad raspada, u našoj grupi su samo Jermenija i Kazahstan primili više golova. Šteta što se ništa ne iskoristi od ovih šansi/polušansi. Jovović ima masu potencijala ali mozga ne i baš...
Sent from my P10+ using Tapatalk
Bez obzira na 2 primljena gola, mnogo bolja igra u napadu nego protiv Danske.
Jeste, nekoliko sasvim dobrih šansi. Ivanić je super koristan.
Klimenta je ne samo propast u odbrani nego je zasmetao Tomaševiću da ga zabode sad pri kraju.
Jovetic da je bio korektan prema reprezentaciji i drugovima,rekao bi da ne moze pa da proba zadnjih 15 minuta ako bude trebalo. Drugacija bi taktika bila,Ivanic naprijed pozadi ovaj Scekic i Djidjo da kolju,pa bi se se drugacije stvari odvijale protiv Danaca,siguran sam.
Mnogo profesionalan komentator na Sport klubu "evidentna pobjeda Poljske"A tek počelo drugo poluvrijeme.
Evo, veli, odlučio Tumba da igra bez svih ovih igrača što nam fale (da ih ne nabrajam sad) ahhahahahhahaha kakav idiot majko mila.
e pa ovo je greota! Nemamo nikoga ko umije šutnut muški i u okvir gola! Odbrane nema, napad sasvim ok, tj barem nekakve vajde u odnosu na onu utkmicu protiv danske do same realizacije a onda NULA i to prekrižena!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Radiš presing na golmana puni trk, dođeš do njega i okreneš se nazad a golman se lagano šetka sa loptom i dalje... Što se dešava sa Stojkovićem, je li moguće da je CZ toliko mrčena kad im je on tamo betoniran?
Sent from my P10+ using Tapatalk
Kako su mrzni poljaci pa to je nevjerovatno. Misle da su spanija cini mi se. Kako prepotento ponasanje piaam im se po faci.
Beco igra slabo drugo poluvrijeme mora se rec. Ali makar igramo lopte
pa e, za razliku od onoga sramnoga meča s danskom barem djelujemo ka da umijemo ifrati fudbala, kao da razumijemo nekakvu taktiku iako je ne umijemo vazda dobro sprovest...ono prije tri dana je bilo ka da su 11 baba koje nikad fudbal gledale niejsu skupili i rekli trčite gore dolje koliko možete kad ne možete-šetajte
Nisu igrali ko babe, nego su igrali sa Mugošom poluigračem koji je smetao. I evo ga, da se oprostimo sa kvalifikacijama uz još par minuta njegovog umijeća. Uh.
Ahahaha, tačno sam znao da će se ovo desit, nakon što napisah. ahahahah. Pakao
Upravo se cementirao.
Sto je fora sa Mugosom? Sto se on forsira hoce li mi iko reć
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ahahahahaahahahahahahahh
evo ne znam ja mislila opametio se tumba....evo uđeahahahahahahahahhahahahahahahhaahahhahahah
kkav gooo ahahahahhahahaha
aooooo prozvali smo ga svi i protiv danske i sad ali opet dzaba mu
Podgorica Podgoricanima!
Gol za sve smradove koji su zviždali momku koji gine za reprezentaciju. Uip seljačine! Bravo Mugi majstore!
Sent from my S7 Edge
Stojkovic, zbog cega on igra brate?
Podgorica Podgoricanima!
a ja pišem evo uđe a on BUC pa u go i to makazice ahahahahahhahaah
HAhahahahahah @Lackie dobar si
Da bog da ovako svakog prozvali![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks