Page 341 of 402 FirstFirst ... 241291331337338339340341342343344345351391 ... LastLast
Results 8,501 to 8,525 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    913
    Thanks Thanks Received 
    566
    Thanked in
    321 Posts

Quote Originally Posted by Olosh View Post
    Mozda si intolerantan na laktozu. Pijes li mlijeko i imas li probelma kad popijes. Ako je to mozes da pribas neku vej sa sto manje laktoze neki izolat.
    Ili neki vej sa dodnim enzimima za varenje. Ili neki blend...
    Imas i govedji i psenicni protein u vidu suplementacije ako alternativu veju.
    Izbjegavam ga Ima ba spar stv sto izbjegavam jer uticu lose aj ispitacu i probati

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Imas whey-eva i za one koji imaju netoleranciju na laktozu... Ne znam koji bi to tacno bio na nasem trzistu ali moze da se ispita...
    --------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Kaljestro View Post
    Kad mi kazu da jedu previse i ne dobijaju grama kilaze, znam da ne jedu ne previse, nego ni primac tome

Mene npr neki kreatin procera iz najjace, prvih 4-5 dana dok se ne navikne organizam, UN me nije procera' jedino i cini mi se Twinlab, ovo drugo sto sam proba' odma'
    Jedu previse ali salame,pastete,cajne,mortadele,trapista,virsli,prs ute i sve to u kilo leba...e to je problem,ali jbg zivimo u drzavu dje covjek od plate ne moze sam sebe da prehrani kvalitetno,da nije zalosno bilo bi smijesno

Edit: Kako ce mladi sportista kojemu treba minimum 300 eura plus 100 eura suplemenata na mjesecnom nivou da bi se razvijao kako treba obezbijediti sebi to ??? kad su mu primanja porodice 500-1000 eura (mnogo sam rekao),u***** se u sistem
    Last edited by Pterodaktil; 06-10-17 at 19:49.

Thanks Thanks Given 
    191
    Thanks Thanks Received 
    687
    Thanked in
    366 Posts

Pa npr da se izbjegne koja kafa(5-10€),izlazak za vikend gdje s epotrosi 50€(od prilike) za koje se moze kupiti npr 5kg kvalitetnog mesa,povrca ili sl...
    Moze se samo se trebaju postaviti prioriteti prvo...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Majx View Post
    Pa npr da se izbjegne koja kafa(5-10€),izlazak za vikend gdje s epotrosi 50€(od prilike) za koje se moze kupiti npr 5kg kvalitetnog mesa,povrca ili sl...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ti pricas sad vjerovatno o zaposlenim ljudima,ja pricam o mladim momcima,sportistima,koji ne rade nidje tj treniraju bilo koji sport i primaju 200-300 eura svaki treci mjesec,a treba im 300-400 samo za hranu da nidje drugo ne izlaze!Znaci dolazimo do zakljucka da nemaju da se prehrane!

A i u tom slucaju sto kazes,ako treba citava plata da nam podje na hranu,da ne izlazimo nidje iz kuce,'ebem ja taj zivot

Edit: Ne pricam u svoje ime,jer hvala bogu imam i za hranu i za nesto vise,skromno ali vise nego dovoljno,citav zivot sam u sportu i znam kakva je situacija.Znam kako prezivljava 70 posto sportista odje,imam masu drugova niko ne moze da ispostuje ishranu jer se nema centa,to je tuga

Koliko ima mladih sportista koji ne mogu pravilno da se razvijaju jer se ne hrane pravilno tj nemaju novca da izdrze tu ishranu.Vidim da o tome niko nidje ne pise,a ta prica nije bas zanemarljiva,nije ni cudo sto svi bjeze po Americi i bijelome svijetu
    Last edited by Pterodaktil; 06-10-17 at 20:09.

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

edu previse ali salame,pastete,cajne,mortadele,trapista,virsli,prs ute i sve to u kilo leba...e to je problem,ali jbg zivimo u drzavu dje covjek od plate ne moze sam sebe da prehrani kvalitetno,da nije zalosno bilo bi smijesno

Edit: Kako ce mladi sportista kojemu treba minimum 300 eura plus 100 eura suplemenata na mjesecnom nivou da bi se razvijao kako treba obezbijediti sebi to ??? kad su mu primanja porodice 500-1000 eura (mnogo sam rekao),u***** se u sistem

E pa ne moze se od salame i pastete i ljeburine samo napredovat, bem li ga, to se valjda zna

U principu, ti uzmes burek i jogurt za euro ipo, za te pare mozes definitivno bolji obrok da spremis, tacnije mnogo mnogo bolji, e sad sto je nekome tesko da sprema itd, to je drugo... Da se ne ponavljam koliko je kilo bijelog i pirinca dzak od pet kila i koliko ispada porcija

Pa ako oce da je ozbiljan sportista on ce znat' sto mu je prioritet valjda

A i u tom slucaju sto kazes,ako treba citava plata da nam podje na hranu,da ne izlazimo nidje iz kuce,'ebem ja taj zivot

Tako nekako...
    Ja cu vazda prije poc' na rostilj neki sa drustvom, nego sto cu kuci ostat' da bih usteka' 2-3 puta po 10 eura za vej iskreno

Ali dobro, opet kazem, zna svako svoje prioritete
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    5,882
    Thanks Thanks Received 
    7,613
    Thanked in
    3,048 Posts

Daj da se I od ove teme ne pravi socijalni topic.

Evo ko ide u teretanu 3 put nedjeljno I pije mjericu wheya nakon treninga, kilo ce mu trajat 2 mjeseca. Kilo je 20 eura, sto znaci 10€ mjesecno na taj izdatak. Adje da ne kukamo oko toga ako moze.

Evo danas vidjeh u voli dimljena tunjevina u konzervi calvo 140 grama nesto malo preko eura.

Dajte ljudi, ne morate bakalar jest, jedite oslic. Piletina, zobene I oriz vala nijesu skupi. Evo ne znam.

Kako god, ja ruke tesko savijam, jer me ubi upala. Krnuh andol od 300 I magnezijum 300 direct pa dako malo pusti.

Nije vala nesto strasno, ali eto da prebacimo pricu sa socijalne.

Smijem li nocas I sjutra ujutro po dva ova andola po 300 ili da ne precerujem.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

ma batali to proći će samo
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

A ti brate ako pijes Whey 3 puta nedeljno posle treninga,slobodno ga batali,jer bacas i tih 10 eura

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Мани се андола, контам да је оно неки плацебо, да нема ништа у њега :d
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Ada upala je sasvim normalna... Mozes odmorit' jedan dan kad je najjaca pa onda opet lagano... Poslije prve sedmice ce samo bit' blaza i moci ces bez problema da treniras...
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Daj da se I od ove teme ne pravi socijalni topic.

Evo ko ide u teretanu 3 put nedjeljno I pije mjericu wheya nakon treninga, kilo ce mu trajat 2 mjeseca. Kilo je 20 eura, sto znaci 10€ mjesecno na taj izdatak. Adje da ne kukamo oko toga ako moze.

Evo danas vidjeh u voli dimljena tunjevina u konzervi calvo 140 grama nesto malo preko eura.

Dajte ljudi, ne morate bakalar jest, jedite oslic. Piletina, zobene I oriz vala nijesu skupi. Evo ne znam.

Kako god, ja ruke tesko savijam, jer me ubi upala. Krnuh andol od 300 I magnezijum 300 direct pa dako malo pusti.

Nije vala nesto strasno, ali eto da prebacimo pricu sa socijalne.

Smijem li nocas I sjutra ujutro po dva ova andola po 300 ili da ne precerujem.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
    Kilo veja da valja 20e? Dje to?
    Zar jos postoje ljudi koji piju andol za upalu hahahah
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Pa mozes skoro svudje da nadjes paklo wheya od 2,3 kila za 50 eura...
    Evo ja sam prosli mjesec uzeo ultimate n.prostar na akciju 55 eura-2.4 kg...
    Sjecam se da je nedje pred novu godinu u isti shop bila akcija kutija od 900 i nesto grama za 20eura... uzeo sam tri razlicita ukusa - 2.8kg za 60 eura...
    A tu je i ovaj the nutrition shop, ok cijene whey ka whey

A sto se para tice- najvise para imam kad mi je ishrana sredjena pod konac... kad se sjetim, prije 3-4 god, krenem kuci sa posla i na usput uzmem 2 pice plus kolac... i poslije toga legnem... plus sam redovno uzimao razne grickalice i ostale drkalice... a u grad nedjeljno 30-50 eura...
    Last edited by karamazov; 07-10-17 at 00:26.

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Imas whey od 2.4kg za 50-60e da biras a to ti manje vise dodje tih 20e na kilo.

Nego stvarno, necemo odje o primanjima i losem stanju, evo svaka tema podje u istom smjeru...

Sto se upale tice... Makar kad sam ja u pitanju.. dovoljno mi je i nedelju dana pauze da napravim pa opet kad krenem prvi dan, dva je upala.. A ono kad pocnes poslije znatno duzeg vremena (ili prvi put) je svakako mnogo jaca i ne bi savjetovao kljokanje andola nego lagan trening pa i pauzirat' dan ako treba samo da se nastavi sledeci..
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

Uzimam i ja UN na snizenje oko 57e tako nesto ali to je malo vise no 20e po kg.
    Mada imaonih govana od bateri i cuda...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Quote Originally Posted by Djalac View Post
    Od cega bi covjek najlakse dobio par kg ? Probao sam razne te proteine i cuda i ukus i reakcija posle case od svakog mi je haos..Znam da ce te mi rec meso,meso i cuda.Nemam vam kad ima li neki protein i cuda u kapsuli

Sent from my Le X620 using Tapatalk
    Click image for larger version. 

Name:	2017-10-07-01-28-05-.jpg 
Views:	70 
Size:	9.3 KB 
ID:	151464

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Eto ja ovaj Ironmaxxx-ov platih 39e za 2.4kg. To ispada 16.25e po kilu... (i dalje je aktuelna ista cijena na proteini.si)

Ima boljih svakako ali ja mu nisam nasao neku manu... 86% proteina je sasvim solidno ako mene pitate... 3gr ugljenih i 0.8gr masti na 100gr, tj. 1gr ugljenih i 0.3gr masti po mjerici... (od ljesnika je ovakav, od cokolade je 78% proteina x2 ugljenih i x2 masti u odnosu na ljesnik)
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

Sto znam. Ja vise volim ove provjerene prozivodjace. Ne velim da su ista bolji no eto sto bi rekli zecani izvikani su

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

A koji su to bolji od UNa npr, i dje ih to kupujes...?

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

Quote Originally Posted by karamazov View Post
    A koji su to bolji od UNa npr, i dje ih to kupujes...?
    Nisi me dobro razumio. Ja inace kupujem ultimate nutrition a ne trgujem ove tipa bateri, xplode srbija....

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

A sto se sastava tice (ne znam sto bi drugo co'ek gledao) bolji od onog Sensation-a iz UN-a tesko da ima...

93% proteina, 1% secera i bez masti. Ali kosta skoro 100e (95e trenutno iako zna da bude na akciji po 70-ak eura)

Uz to je prilicno ukusan, posebno za tako cist whey.
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    15 Posts

Neko je rekao da se ne moze whey naci za 20e po kg, pa evo u MFNutrition od MYPROTEINE Impact whey protein sa izborom ukusa 1kg=17.99e/2.5kg=45.40e/5kg=79.99e
    http://mfnutrition.me/index.php/mne/...otein-1-detail
    Ja sam ovaj od Optimum Nutrition-a prosli put, na njihovu preporuku uzela 0.93kg=35.19e
    http://mfnutrition.me/index.php/mne/...viranja-detail

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Ne znam šta će vam ti posebni proteini i bildovanje uopšte? Zašto išta više od običnog treninga za kondiciju?

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

zato što nam je fizički rad i opterećenje u genima a evolucija ljudskog organizma ne može tako brzo da se prilagodi mnogo laganijem životu danas nego prije 100 god. pošto je to samo par generacija
    She is only here to annoy herself!

Page 341 of 402 FirstFirst ... 241291331337338339340341342343344345351391 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)